Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023

Ιωάννα Παπαδημητρίου: Αναγγελία υποψηφιότητας με τον Συνδιασμό ΣΤΑΣΗ ΣΕΡΒΙΩΝ

Γεννήθηκα στα Σέρβια Κοζάνης το 1985 όπου και τελείωσα το Λύκειο. Είμαι το δεύτερο απο τα 3 παιδιά του Αθανάσιου Παπαδημητρίου και της Παρασκευής (Βούλα) Μαγαλιά.
Σπούδασα στο τμήμα ΔΑΣΟΠΟΝΙΑΣ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ στη Δράμα, από επιλογή και αγάπη για τον άνθρωπο και το φυσικό περιβάλλον, ενω παράλληλα συμμετείχα σε θεατρικές παραστασεις, μιας και το θεατρο είναι η μεγάλη αγάπη μου΄και είμαι απο τα ιδρυτικά μελη της Κόκκινης Κουίντας της θεατρικής ομάδας των Σερβίων.
Είμαι παντρέμενη με έναν εξαιρετικό άνθρωπο τον Στέλιο Δαυίδη απο το Δοξάτο Δράμας και έχω δύο υπέροχα μοναδικά παιδιά, τον Χρήστο 16 χρονών και την Εβίτα 13 χρονών.
Το 2014 ασχολήθηκα για πρώτη φορά με τα κοινά, συμμετέχοντας στις αυτοδιοικητικές εκλογές, μιας και ο δρόμος της συμμετοχής είναι μονόδρομος εαν θέλουμε να αλλάξουμε τις ζωές μας.
Η συμμετοχή μου στις εκλογικές διαδικασίες, των οποίων τα αποτελέσματα μπορούν να κρίνουν την ποιότητα ζωής της τοπικής κοινωνίας μας, είναι για μένα η πρόκληση αλλά και η ευθύνη να συμμετέχω δραστικά για τον τόπο μου, έναν τόπο που αγαπώ, ένα τόπο που απο κοινού με τον σύζυγο μου επιλέξαμε να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας.
Αγαπώ και ενδιαφέρομαι για το τόπο μου, αγωνίζομαι για τα πιστεύω και τα ιδανικά μου και με είμαι έτοιμη να συμβάλλω με όλη μου τη δύναμη στην ανάπτυξη του.
Για αυτό αποφάσισα να συμμετέχω με τον συνδυασμό
. ¨Στάση Σερβίων ¨¨ και τη Λαζαρίτσα Σπυρίδου.
Σας ζητώ να με εμπιστευτείτε
και να με τιμήσετε με την ψήφο σας.
Με εκτίμηση
Ιωάννα Παπαδημητρίου

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλή επιτυχία Γιάννα

Ευαγγελος Αγορου είπε...

Ιωαννα.. εισαι το δευτερο ατομο απ το ψηφοδελτιο που δε στηριζω...μα δεν μπορω να μη του ευχηθω!Εισαι μια αξιολογη Γυναικα-Μητερα..ελπιζω να στηριχθεις γιατι θα κοσμεις το Δημοτικο συμβουλιο.Εξ αλλου συν τοις αλλοις.. θα χαρει και ο ΑΕΚτσης συζυγος σου ! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑΝΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!

Το Προφίλ μας