Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023

Για ακόμη μία φορά ο Δήμαρχος Σερβίων απαξιώνει τον θεσμό του Προέδρου των Τοπικών Κοινοτήτων. (Φωτογραφίες)

Του Αθανάσιου Μακρυγιάννη. Προέδρου ΤΚ Ιμέρων

Για ακόμη μία φορά ο Δήμαρχος Σερβίων απαξιώνει τον θεσμό του Προέδρου των Τοπικών Κοινοτήτων. Πιο συγκεκριμένα στην Τοπική Κοινότητα Ιμέρων έστειλε μηχάνημα έργου για να δείξει το ενδιαφέρον του προς τους αγρότες ελαιοπαραγωγούς ώστε να γίνει η συντήρηση της αγροτικής οδοποιίας για τη συγκομιδή της ελιάς που ξεκινάει σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Επανειλημμένα, κατ’ εξακολούθηση και εσκεμμένα γίνονται τέτοιες ενέργειες έτσι ώστε να εκμηδενίζει τον πρόεδρο. Κατά καιρούς έχουν έρθει στην Τοπική Κοινότητα μηχανήματα έργου ή εργάτες του Δήμου χωρίς να το γνωρίζω.
Όσο και να προσπαθεί να απαξιώνει και υποβαθμίζει ένα Πρόεδρο σε μία Τοπική Κοινότητα δεν θα τα καταφέρει και επειδή ο Δήμαρχος ενδιαφέρεται πιο πολύ από ότι ο πρόεδρος για το χωριό του θα σας παραθέσω κάποια έγγραφα με φωτογραφικό υλικό τα οποία δείχνουν ποιος ενδιαφέρεται και γιατί ενδιαφέρεται.
Κλείνοντας θέλω να πω ότι όποιος δεν είναι με το μέρος του αυτόματα είναι και εναντίον του και τον θέτει στο περιθώριο, θεωρώντας ότι σαν Δήμαρχος έχει αυτό το δικαίωμα.
Δείτε διαβάστε και βγάλτε τα συμπεράσματα σας.
Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Ιμέρων
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ Αθανάσιος
 

























9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αθανάσιε λες να είναι η πρώτη ή τελευταία φορά που συμβαίνει αυτό το πράγμα σε πρόεδρο? Στα Σέρβια πολίτες απαξιώνονται γιατί αποκαλούν τον Δήμαρχο με το μικρό του όνομα και όχι με τον τίτλο του Δημάρχου. Πραγματικά ζούμε στο 2023 ή σε κάποια άλλη εποχή ?

Ανώνυμος είπε...

Αφιερωμένη σε όλη την δημοτική αρχή και τα έμμισθα παπαγαλάκια της
"Επειδή η μιζέρια και η αθλιότητα περίσσεψαν τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, επειδή η πολιτική στερείται αισθητικής διότι στερείται ηθικής"
Βασίλης Ραφαηλιδης

Ανώνυμος είπε...

ΧΩΡΙΑ=ΧΩΡΙΑΤΕΣ
ΣΕΡΒΙΑ=ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΙΑΝΟΙ
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;

Ανώνυμος είπε...

Είτε θέλουν κάποιοι είτε δε θέλουν ο πρόεδρος είναι θεσμικός κι εκλεγμένος από τον κόσμο του χωριού.Ο κάθε δήμαρχος όπως επιζητά να του συμπεριφερονται σαν δήμαρχο έτσι πρέπει να τιμά τους προέδρους κι όχι να τους έχει παιδιά η απόπειρα ανάλογα με το αν είναι στον συνδυασμό του ή όχι.Ας σκεφτούν λοιπόν και οι κάτοικοι των Ιμερων κι ας πράξουν το Σωστό όχι το ανάλογο.

Ανώνυμος είπε...


12:51

Δηλαδή οι Ταμπούκιδες επειδή είναι από τα Σέρβια είναι και πρωτεβουσιάνοι ? Αστεία πράγματα ! Άντε και λίγο ιστορία δε βλάπτει ...

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα έκανε περιοδεία σε Κοζάνη και Βελβεντό ο Περιφερειάρχης Κασαπίδης μαζί με τον υπουργό Πέτσα και τον Κωνσταντινίδη. Περνώντας από τα Σέρβια κατόρθωσαν να φέρουν τον Υπουργό Πέτσα και να φωτογραφηθεί στο γραφείου του Ελευθερίου για να δείξει ότι η Νέα Δημοκρατία στηρίζει Ελευθερίου. Το ερώτημα είναι γιατί δεν ήρθε να φωτογραφηθεί και ο Κασαπίδης μαζί τους αφού και αυτός εκλεκτός της Νέας Δημοκρατίας είναι? Γιατί πολύ απλά εάν το έκανε αυτό θα έχανε ψήφους από την παρουσία του 3Α -3Κ Ελευθερίου, ο οποίος έχει μαζέψει ένα πολιτικό συνονθύλευμα με στοιχεία ακροδεξιάς και αριστεράς – όπου φυσά ο άνεμος. Οι πολίτες ξέρουν καλά τι θα ψηφίσουν όπως γνωρίζει καλύτερα και η κεντρική εξουσία της Νέας Δημοκρατίας για τα πολιτικά πιστεύω του Ελευθερίου ο οποίος στην επίσκεψη του Τσίπρα στα Σέρβια χρησιμοποίησε το δημοτικό συμβούλιο ως εργαλείο άσκησης αντιπολίτευσης στην κυβέρνηση Μητσοτάκη. Αυτά δεν ξεχνιούνται.

Ανώνυμος είπε...

Στο FB και στο εκλογικό κέντρο της Γέφυρας στο Μέλλον φωτογραφία ο Ελευθερίου αγκαλιά με τον υπουργό της Ν.Δ.Πέτσα.Αφιερωμένη στους υποψήφιους Δημοτικούς συμβούλους του ΣΎΡΙΖΑ με τον Ελευθερίου και στην Τ.Ο.ΣΥΡΙΖΑ Σερβίων.ΕΙΣ ΑΝΏΤΕΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Τι δεν είναι 3Α; είναι μόνο 3Κ;
Όχι απλά είναι τυχοδιώκτης
Αλήθεια είχα δει ποτέ ξανά σε τέτοιο μαρασμό τα Σέρβια;ούτε γάτα δεν κυκλοφορεί!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

Το Προφίλ μας