Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023

Ολοκληρώνονται οι εργασίες στην Γέφυρα Σερβίων – Πράσινο φως για τα φορτηγά τις επόμενες ημέρες

Μεταφέρονται και τοποθετούνται σήμερα τα ειδικά τεμάχια για την ενίσχυση των προβόλων, για την ολοκλήρωση των εργασιών στην Γέφυρα Σερβίων. Τις επόμενες μέρες θα χρειαστεί να κλείσει για κάποιες ώρες η γέφυρα για να γίνει η τάνιση των συρματόσχοινων και οι δοκιμαστικές φορτώσεις σε όλους τους προβόλους και να δοθεί σε κυκλοφορία στο σύνολο των οχημάτων ακόμα και των φορτηγών.

Σύμφωνα με πληροφορίες την ερχόμενη Τρίτη θα χρειαστεί να κλείσει η γέφυρα των Σερβίων για κάποιες ώρες και συγκεκριμένα από τις 9 το πρωί ώστε να διευθύνουν εργαζόμενοι και μαθητές που θα διέλθουν του καταστρώματος, έως ότου ολοκληρωθούν οι απαιτούμενες εργασίες και να δοθεί, αν πάνε καλά όλα, το πράσινο φως σε όλα τα οχήματα και στα φορτηγά.

Από αύριο δουλειά πιάνουν οι εναερίτες για να τοποθετήσουν το μεταλλικό κέλυφος στην άκρη του «πληγωμένου» προβόλου όπου θα μπουν τα συρματόσχοινα. Αξίζει να σημειωθεί πως οι εργασίες που λαμβάνουν χώρα αυτήν την στιγμή στην Γέφυρα Σερβίων γίνονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους μηχανικούς αλλά και τους πανεπιστημιακούς που ανέλαβαν την μελέτη και το συγκεκριμένο έργο.

Πηγή: ertnews.gr
 


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όσο διάστημα ο Αμανατίδης ερχόταν στα σε Σέρβια στα πλαίσια της προεκλογικής του εκστρατείας ως βουλευτής της γαλάζιας παράταξης και τον ρωτούσες τι θα γίνει με το κλείσιμο της γέφυρας αυτός σου απαντούσε ότι δεν είναι δική του αρμοδιότητα και δεν γνωρίζει. Αντιθέτως τώρα που αποστάτησε από την γαλάζια παράταξη και κατεβαίνει ως περιφερειάρχης όταν έρχεται στα Σέρβια ασκεί κριτική και έχει και άποψη για το κλείσιμο, την καθυστέρηση και τις εργασίες συντήρησης της Υψηλής Γέφυρας των Σερβίων. Από την άλλη πλευρά ο Κασαπίδης αν είναι δυνατόν την ημέρα των εκλογών να ανοίξει την γέφυρα για τα φορτηγά και έτσι να καρπωθεί την όλη μελέτη συντήρησης που έγινε ξεχνώντας τα 3 χρόνια’’ εγκληματικής’’ αδιαφορίας που έδειξε στο πρόβλημα. Αυτά να τα αξιολογήσουν καλά οι πολίτες στις εκλογές .

Ανώνυμος είπε...

Οι πολίτες θα αξιολογήσουν και τα "εγώ δεν πείστηκα" για τα φανάρια, τις δηλώσεις στην γέφυρα σαν "πανεπιστημονας" του ξερολα που επί θητείας του κάηκε και το δημαρχειο

Ανώνυμος είπε...

Τάχα θα έδινε και τα κλειδιά του δημαρχείου σε 15 μέρες και έμεινε κλειστή η γέφυρα 3 μήνες!!!!!!!!!! από λόγια χορτάσαμε κανένα έργο δεν είδαμε.

Ανώνυμος είπε...

Έλεγε τί έλεγε,ο Ανδρουλάκης ούτε τον κοιτούσε χα χα χα χα χα χα

Το Προφίλ μας