Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 3 Απριλίου 2023

Η πρωταθλήτρια στίβου Στέλλα Τζικανούλα “κατακεραυνώνει” τη δημοτική αρχή Σερβίων για το δημοτικό στάδιο – “Σήμερα καταστράφηκε εξοπλισμός χιλιάδων ευρώ, εξοπλισμός που με πολύ κόπο και χρόνο είχαμε συγκεντρώσει τα προηγούμενα χρόνια”-Βίντεο και φωτογραφίες

Από το kozanimedia.gr

Η πρωταθλήτρια στίβου, στο έπταθλο, Στέλλα Τζικανούλα “κατακεραυνώνει” τη δημοτική αρχή Σερβίων, με ανάρτηση στο Facebook, σχετικά με την κατάσταση στο δημοτικό στάδιο της περιοχής και τον εξοπλισμό.

“Από τον περασμένο Αύγουστο, εγώ, ο προπονητής μου Γυλτίδης Χρήστος και οι ελάχιστοι ακόμη εν ενεργεία αθλητές, έχουμε δείξει ανυπέρβλητη υπομονή με ότι συμβαίνει στο δημοτικό στάδιο των Σερβίων.


Σήμερα όμως καταστράφηκε εξοπλισμός χιλιάδων ευρώ, εξοπλισμός που με πολύ κόπο και χρόνο είχαμε συγκεντρώσει τα προηγούμενα χρόνια με τον προπονητή μας και με άλλους συναθλητές.

Τον Αύγουστο του 2022 ξεκίνησαν οι εργασίες τοποθέτησης θερμομόνωσης και αλλαγής κουφωμάτων στην αίθουσα του γυμναστηρίου. Το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής είδαμε πως έβγαλαν μέσα από την αίθουσα όλο τον εξοπλισμό, με τη πρόφαση να καθαρίσουν και να βάψουν διάφορες βάσεις. Άμεσα η δημοτική αρχή ενημερώθηκε για τη κατάσταση και πως σε περίπτωση βροχής ο εξοπλισμός αυτός θα καταστραφεί. Κρίνοντας εκ του αποτελέσματος, η δημοτική αρχή δεν ενδιαφέρθηκε για τη προστασία του εξοπλισμού. Μάλιστα σήμερα το πρωί γινόντουσαν επιπλέον εργασίες μέσα στην αίθουσα, αλλά κανείς δεν μερίμνησε να σκεπάσει έστω με ένα νάιλον τον εξοπλισμό για να μην μουσκευτεί και καταστραφεί.

Διερωτώμαι, για πόσο ακόμη πρέπει να κάνουμε υπομονή για τα αυτονόητα; Γιατί οι αθλητές του στίβου που μένουν στον Δήμο Σερβίων, και ειδικά οι αθλητές υψηλού επιπέδου, να μην έχουν τα βασικά και να πρέπει να πηγαίνουν πλέον στη Κοζάνη καθημερινά για τη προπόνησή τους;

Δείξαμε υπομονή για το γεγονός πως από τον περασμένο Αύγουστο μέχρι και τον Φεβρουάριο, το γυμναστήριο δεν είχε φωτισμό και έπρεπε να προπονούμαστε στο σκοτάδι! Το ίδιο σκοτάδι επικρατεί ακόμη και σήμερα στον εξωτερικό χώρο, με τους μεγάλους προβολείς να παραμένουν κλειστοί και ένας από τους δύο προβολείς που ανάβουν αυτόματα να έχει σταματήσει να λειτουργεί από τον Αύγουστο.

Δείχνουμε υπομονή που σκοπίμως «κάποιοι» πήραν τα τηλεκοντρόλ από τα κλιματιστικά επειδή όπως είπαν, η δική τους δημοτική αρχή και με δικές τους ενέργειες μπήκαν αυτά στην αίθουσα και έτσι τους ανήκουν!

Δείξαμε υπομονή για το γεγονός πως η αίθουσα ήταν δραματικά βρώμικη για 6 μήνες, με μπάζα, κόλλες σοβάδες και κανείς δεν μερίμνησε να την καθαρίσει μέχρι τη περασμένη εβδομάδα.

Δείχνουμε υπομονή για το ταρτάν που έχει καταστραφεί μέσα σε 5 χρόνια λόγω κακής κατασκευής. Παρότι η δημοτική αρχή έχει υποσχεθεί «πως όλα θα λυθούν» το ταρτάν βρίσκεται σήμερα σε χείριστη κατάσταση.

Τα πέντε τελευταία χρόνια, δεν έχει γίνει ούτε μια εργασία επισκευής μιας εκ των εκατοντάδων τρυπών και ρηγματώσεων του ταρτάν. Μάλιστα εξαιτίας αυτής της κατάστασης, τον περασμένο Δεκέμβριο, έπεσα και τραυματίστηκα σοβαρά στον ώμο, (τραυματισμός που με ταλαιπωρεί ακόμη), αλλά και πάλι τότε έδειξα υπομονή και προτίμησα να μην δημοσιοποιήσω το γεγονός.

Υ.Γ.1: Για να ξεκαθαρίσω την κατάσταση, (επειδή αρκετοί έχουν λανθασμένη εικόνα) Παρότι εδώ και σχεδόν 1,5 χρόνο ανήκω συλλογικά στον ΑΣ Μυκόνου, εξακολουθώ να διαμένω στον τόπο μου και να προπονούμαι καθημερινά σε αυτόν. Το γεγονός ότι αγωνίζομαι με τον σύλλογο της Μυκόνου, μετά την εκδίωξη μου από τον τοπικό μας σύλλογο, επουδενί δεν σημαίνει πως έχω φύγει από τη περιοχή. Εξακολουθώ να προπονούμαι στον τόπο μου και να με ενδιαφέρει το αθλητικό παρόν και μέλλον του.

Υ.Γ.2: Επιπλέον, οι ελάχιστοι αθλητές που έχουν απομείνει, πήραν αναγκαστική μεταγραφή σε άλλο σύλλογο, διότι το τμήμα στίβου του τοπικού συλλόγου δεν μπορεί να λάβει πλέον αναγνώριση από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, μετά την απομάκρυνση του Χρήστου Γυλτίδη.

 



















67 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κυρια τζικανουλα δεν βλεπετε νομιζω το θετικο της υποθεσης!.. και νομιζω θα μπορουσατε να κανετε και μια αναλογη προταση στην δημοτικη αρχη μας. η ιδεα, προταση ειναι οτι θα μπορουσαν τα σερβια να διοργανωσουν στο σταδιο τους το πανελληνιο πρωταθλημα ανωμαλου δρομου! για πρωτη φορα ανωμαλος σε ταρταν και αυτο στα σερβια!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ολοι γνωρίζουμε τι γίνεται εδω και τρια χρονια. Η δουλεια επρεπε να γινει οπωσδηποτε...

Ανώνυμος είπε...

Τραγική κατάσταση, από μια τραγική δημοτική αρχή! Κρίμα για τον τόπο, κρίμα για τα παιδιά μας

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΡΟΠΗ και μόνο ΝΤΡΟΠΗ!!!

Ανώνυμος είπε...

Τι διαβάζουμε θεέ μου! Πήραν τα κοντρόλ από τα κλιματιστικά επειδή η Στέλλα τους έκραξε και δεν είναι δικιά τους!

Άφησαν στη βροχή εξοπλισμό χιλιάδων ευρώ, παρότι η Στέλλα τους ειδοποίησε πως έρχονται βροχές, και αυτοί δεν έκαναν τίποτα!

Το ταρτάν έχει πλέον περισσότερες τρύπες από τους δρόμους στο Πλατανόρευμα και τα υπόλοιπα χωριά!

Που πάει άραγε αυτός ο τόπος; Ντρέπεται η ντροπή πλέον, αλλά ο Ελευθερίου και η παρέα του "πέρα βρέχει"



Ανώνυμος είπε...

Υπερβολές της Κυρίας για λίγη... Δημοσιότητα. Ενώ ανήκει σε σύλλογο της Μυκόνου, αυτή στρογγυλοκαθησε στο ΔΑΚ Σερβίων και προπονείτε καθημερινά εδώ. Το καλύτερο που έχει να κάνει η Κυρία, είναι να εγκαταλείψει το ΔΑΚ Σερβίων και να πάει στην Μύκονο και να προπονείτε εκεί. Αρκετά η Δημοτική αρχή ανεχθηκε την επιπόλαιη συμπεριφορά της, που το παίζει βασίλισσα του Στίβου. Αρκετά με τις ανοησίες της...

Ανώνυμος είπε...

Και η διάλυση συνεχίζεται με τον Ελευθερίου στο τιμόνι! Για πόσο ακόμη; Σκέψου πολύ καλά στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές τι θα ψηφίσεις

Ανώνυμος είπε...

Πως το λένε; Γίνεται, ναι γίνεται! Κατάστρεψε τα όλα! Μπορείς!

Ανώνυμος είπε...

@20:46 τι μας λες ρε παπαγαλάκι του Ελευθερίου;

- Από πότε μια δημότης της περιοχής δεν μπορεί να κάνει προπόνηση στο στάδιο του δήμου;

- Από πότε το δημοτικό στάδιο των Σερβίων έχει γίνει ιδιωτικό στάδιο του ΑΣ Τιτάν και απαγορεύεται από αθλητές άλλου συλλόγου να κάνουν προπόνηση σε αυτό;

- Από πότε θα απαγορέψετε όλοι εσείς έναν Έλληνα να πολίτη να προπονείται σε όποιο στάδιο της Ελλάδας θέλει;

Πείτε μια συγνώμη που τα έχετε διαλύσει όλα και λέτε το ένα ψέμα μετά το άλλο για να καλύψετε τις συμπεριφορές σας.

Ανώνυμος είπε...

20.46 Θα μας απαγορέψετε να πάμε και στο γήπεδο τώρα άμα δεν σας ψηφίσαμε; Και σε λίγο θα μας απαγορέψετε να πάμε στην πλατεία; και στο πολιτιστικό; Θα μας ζητάτε και πιστοποιητικό πολιτικών φρονημάτων άμα σας ψηφίσαμε για να μπούμε στα Σέρβια;

Ανώνυμος είπε...

Ναι αλλά "ψηφιακό μουσείο “ανακαλύπτοντας το κάστρο των Σερβίων” έργο αρχικού προϋπολογισμού 174.600 ευρώ"

Μην τους χαλάς το αφήγημα Στέλλα. Οι τύποι κατάφεραν και διέλυσαν ένα υγιές αθλητικο κύτταρο εκατοντάδων παιδιων
Και πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες κυρίως σε όσους δεν μενουν στα Σέρβια και τα τελείως εγκατελελλειμενα χωριά
Που νομίζουν ότι η πραγματικότητα είναι το φεισμπουκ

Ανώνυμος είπε...

Και εγώ λέω ότι θα ξαναβγούν με τα χίλια γιατί ο λαός γουστάρει παραμύθι.

Ανώνυμος είπε...

Και να θέλεις να αγιάσεις σε αυτόν τον τόπο, ο Ελευθερίου και η παρέα του δεν σε αφήνει και σε εκπλήσσει καθημερινά

Ανώνυμος είπε...

Περιμένω πως και πως το post του Ελευθερίου στο Facebook που θα κατηγορεί την Στέλλα και τον Χρήστο που δεν τα μάζεψαν οι ίδιοι τα πράγματα!


Χαχαχαχαχα! ρε αυτοί έχουν θράσος! μεγάλο θράσος!

Ανώνυμος είπε...

Το ταρτάν αυτό πλήρωσε ο δήμος για να το παραλάβει; Η τεχνική υπηρεσία του δήμου χαρταετό πετούσε κατά τη κατασκευή του;

Ανώνυμος είπε...

Στέλλα βγάλτα όλα στη φόρα!

Ανώνυμος είπε...

Είναι αυτή εικόνα γηπέδου που έγινε πριν από 5 χρόνια; Στρώματα παρατημένα, ταρτάν διαλυμένο, εξοπλισμός στη βροχή και πλέον για τα σκουπίδια.

Τι να πω; Πραγματικά, θλίβομαι. Η δημοτική αρχή έχει τη μοναδική ευθύνη για τη κατάσταση των δημοτικών εγκαταστάσεων

Ανώνυμος είπε...

Ελευθερίου και οι υπόλοιποι, δεν ντρέπεστε για την εικόνα αυτή του γηπέδου; Χρήστο θα βγάλεις φωτογραφίες σε μερικές εβδομάδες για την μόνωση της κερκίδας, για το νέο χόρτο, για τα κουφώματα, για τη μόνωση, αλλά για το ταρτάν θα πεις καμία κουβέντα; Πέντε χρόνια είσαι δήμαρχος. Τι έκανες γι'αυτό;

Επίσης, δεν ντραπήκατε να πάρετε τα κοντρόλ από τα κλιματιστικά επειδή η Στέλλα δεν είναι δικιά σας; Ντροπή και μόνο ντροπή!

Ανώνυμος είπε...

20.46 όσοι δεν φάγαμε την σούπα των 120 επιστημόνων και τις φανφάρες των πολυξερων αλαζόνων μπορούμε να διαμαρτυρηθούμε για το κέντρο υγείας Σερβίων; Δικαιούμαστε να α μιλήσουμε για γέφυρα που δεν ξέρω εάν πείστηκε ακόμα ο "ειδικός" ότι έχει πρόβλημα και ηταν αναγκαία τα φανάρια; Για το στολίδι δημαρχείο που κάηκε; Για το τουρκικό σχολείο που είναι ΤΕΛΕΙΩΣ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΟ επί θητείας Ελευθερίου; Για τη νεκρική σιγή και τα Σέρβια που έχουν γίνει χωριό χωρίς ζωή; Μπορούμε να πηγαινουμε στα σχολεία τα νηπιαγωγεία και τους παιδικούς σταθμούς (που με το ζόρι κρατήσατε ανοιχτούς και ξέρετε πολύ καλά τι λέω) του δήμου τα παιδιά μας; Μηπως Πρέπει να ζηταμε την έγκριση φροντιστων, ταξιτζήδων, συνταξιούχων η μελών της τοπικής της ΝΔ;

Ανώνυμος είπε...

Η τεχνική υπηρεσία να είσαι βέβαιος ότι ούτε ταμπέλες παρέλαβε και τοποθέτησε όπως περηφανεύεται ο φροντιστής ούτε με τρύπες μπαλωματα έχει σχέση.
Θα ξεχάσουμε που πήγε να βγάλει ψεύτες την Στέλλα και τον χρηστο και όταν δεν πέρναγε αυτό προσπαθούσε να δείξει ότι υπήρχε συννενόηση;
Π Ι Ν Ο Κ Ι Ο

Ανώνυμος είπε...

22:14. Πολιτικός προισταμενος των τεχνικών υπηρεσιών: Χρήστος Ποντικης Αντιδήμαρχος Τεχνικών υπηρεσιων προισταμενος όλων των εργαζομένων Χρήστος Ελευθερίου δημαρχος
Και εγώ τι πάω και θυμαμαι
ai-vreS: Επιστολή διαμαρτυρίας υπαλλήλων του Δήμου Σερβίων προς τον Δήμαρχο Χρ. Ελευθερίου "η αποτελεσματικότητα όσων διοικούν δεν κρίνεται από την άσκηση πυγμής που εξ ορισμού απορρέει από τη θέση τους αλλά από την ικανότητά τους να επιλύουν δύσκολες καταστάσεις πριν αυτές καταστούν συγκρουσιακές"!
http://ai-vres.blogspot.com/2021/05/ai-vres.html?m=1

Ανώνυμος είπε...

Άμα δείτε αυτούς που ασχολούνται από τον Δήμο με τον αθλητισμό στα Σέρβια δεν θα σάς κάνει καθόλου εντύπωση αυτά πού καταγγέλει η αθλήτρια!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο γιατρός έφυγε με το κεφάλι ψηλά

Ανώνυμος είπε...

Είναι δυνατόν να συμβαίνουν τέτοια πράγματα ρε παιδιά;;: Δεν μπορεί κάποιος θά έχει μια ευαισθησία από το Δήμο νά δεί τή συμβαίνει.

Ανώνυμος είπε...

22:27. Τι έκανε; Δεν έβλεπε το χάλι που ερχόταν;

Βλέπω στη διαύγεια πως ο εργολάβος έχει πληρωθεί με τα ποσά:

- 17.085 ευρώ (27/11/2017)
- 31.518,51 ευρώ (9/2/2018)
- 21.475,26 ευρώ (19/6/2018)
- 111.181,67 ευρώ (9/11/2018)
Σύνολο: 181.260,44 ευρώ.

https://diavgeia.gov.gr/doc/6%CE%A10%CE%96%CE%A911-%CE%A81%CE%A5?inline=true

https://diavgeia.gov.gr/doc/65%CE%A3%CE%9F%CE%A911-%CE%91%CE%9C%CE%91?inline=true

https://diavgeia.gov.gr/doc/6%CE%A5%CE%945%CE%A911-%CE%A546?inline=true




Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχε δες λίγο το θέμα μόνο σου γιατί κάτι δεν πάει καλά ασχολήθηκα χρόνια με τον αθλητισμό και αυτή η εικόνα δεν μου αρέσει.

Ανώνυμος είπε...

Στέλλα υπομονή δεν είναι μόνο ο αθλητισμός μπλέξαμε όλος ο Δήμος!!!!

Ανώνυμος είπε...

23:00 Τι να δει; Γνωρίζει όλες τις καταστάσεις και είναι και αυτός συμμέτοχος σε ότι συμβαίνει

Ανώνυμος είπε...

Χωρίς φωτισμό, χωρίς θέρμανση, χωρίς εξοπλισμό και πρακτικά χωρίς ταρτάν και η Στέλλα είναι η καλύτερη επταθλήτρια στην Ελλάδα, κάνοντας προπόνηση σε αυτό που ο Ελευθερίου ονομάζει δημοτικό στάδιο!

Η ανάπτυξη που άργησε να έρθει και δεν θα έρθει ποτέ στον τόπο μας. Φεύγουν και οι τελευταίοι στυλοβάτες της κοινωνίας. Ο στίβος διαλύθηκε από τον αδερφό του Ελευθερίου, το δημαρχείο κάηκε επί θητείας του Ελευθερίου, ο τόπος έχει γίνει πλέον χωριό επί της θητείας του Ελευθερίου. Κατά τα άλλα κάποιοι τα βλέπουν όλα αρμονικά.

5 μήνες υπομονή για να φύγει αυτή η διοίκηση από τον δήμο, που θα μείνει στην ιστορία ως μια μαύρη περίοδος για τον τόπο. Μεταφορικά και κυριολεκτικά, όσο θυμάμαι το μαύρο, καμένο, δημαρχείο

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΡΟΠΗ! Ντρέπομαι ως πρώην ψηφοφόρος του Ελευθερίου που συνέβαλα να εκλεχτεί.

Ανώνυμος είπε...

Χωρίς φώτα, χωρίς θέρμανση, χωρίς εξοπλισμό και χωρίς ταρτάν, η Στέλλα συνεχίζει και είναι η καλύτερη επταθλήτρια στην Ελλάδα! Πρότυπο ήθους, χαρακτήρα και ανθρώπου.

Ανώνυμος είπε...

23.00 ασχολήθηκες λές με τον αθλητισμό χρόνια και θα έπρεπε νάσαι περισσότερο αγανακτησμένος.Αντί να γράψεις τα χειρότερα για τον Ελευθερίου που σε λίγους Μήνες κλείνει 4ετία και υπάρχει αυτό το χάλι,δεν λές Ελευθερίου γιατί δεν ασχολήθηκες με το θέμα,αλλά λές Ελευθερίου ασχολείσου μόνος σου με το θέμα.Μάλλον δεν ασχολήθηκες με τον αθλητισμό ή και αν ασχολήθηκες ήταν λάθος.

Ανώνυμος είπε...

23:00 μα αυτό είναι ακριβώς το πρόβλημα. Ο δήμαρχος!

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς πολλά πράγματα που έβγαζαν υγεία στα Σέρβια διαλύθηκαν. Ωδείο, αθλητισμός, πολιτισμός, όλα. Πολιτική κάνουν για τους δικούς τους μόνο. Όσοι μένουμε εδώ βλέπουμε

Ανώνυμος είπε...

Στέλλα συνέχισε να τους γλεντάς. Ο "φασισμός" τους δεν θα περάσει. Ξέρουμε πως θα συνεχίσουν να σου πετάνε ακόμη περισσότερη λάσπη από σήμερα, αλλά όλοι πλέον στα Σέρβια γνωρίζουμε και κρίνουμε το ποιόν του καθενός.

Ανώνυμος είπε...

@20:46

Άλλοι παρακαλούν αθλητές στο επίπεδο της Στέλλας να δώσουν το παρόν στο γήπεδο τους και εσείς θέλετε να την διώξετε! Αυτοί είστε! Αυτό είναι το επίπεδο σας! Κατάντια!

Καλά στα είπαν οι 21:17 και 21:25. Μήπως να σας ζητάμε πλέον και την άδεια να κυκλοφορούμε μέσα στα Σέρβια επειδή δεν σας ψηφίσαμε; Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει πλέον, αλλά 5 χρόνια τώρα δείχνετε καθημερινά τον χαρακτήρα και την ποιότητα που ΔΕΝ σας διακρίνει.

Ανώνυμος είπε...

γεια πες μας 20:46 ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΑΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ;
ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΕΧΤΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ;

Ανώνυμος είπε...

3/4/23 20:46 επί της ουσίας έχεις να πεις κάτι;;;; παπαγαλάκι;;;

Το γήπεδο χωρίς φώτα αλλά το τούρκικο το φωταγωγούμε σαν λατέρνα, χωρίς αισθητική με τεράστιους προβολείς!
Το γήπεδο χωρίς φώτα αλλά τεράστιος προβολέας για την χούνη! απλά δεν έχουμε οικολογικό κίνημα στα Σέρβια για να πάνε να τον σβήσουν.

Επίσης, υπάρχει ένας φοβερός ρατσισμός προς του αθλητές του ποδοσφαίρου και του στίβου. Τους αθλητές του ποδοσφαίρου τους πλένουμε ως και τα ρούχα, κάνουν μπάνιο με ζεστό νερό, και έχουν ΟΛΟΥΣ τους προβολείς αναμμένους μέχρι να φύγουν από το γήπεδο. Αντίθετα, για τους αθλητές του στίβου δεν ανάβουμε φώτα ούτε καν μέσα στο γυμναστήριο (δεν μιλάμε για το γήπεδο που σβήνουν όλοι οι προβολείς).

Για όλα τα παραπάνω υπάρχουν υπεύθυνοι, και είναι οι αρμόδιοι της δημοτικής αρχής. Και σταματήστε την πιπίλα ότι το γήπεδο είναι του ΤΙΤΑΝ, το γήπεδο είναι του δήμου, ο ΤΙΤΑΝ απλά φιλοξενείται.

Σήμερα κατέστρεψαν ότι τελευταίο είχε μείνει από τον στίβο, τον εξοπλισμό του. Αύριο έχουν σειρά άλλες δομές που τις βλέπουμε να καταρρέουν.

Ανώνυμος είπε...

Τί υπερβολές και ποιά δημοσιότητα ρε καρούμπαλο 20.46;Οι φώτο είναι υπερβολή;Έχει ανάγκη δημοσιότητας μιάς και την Βαλκανιονίκη μας Στέλλα την γνωρίζει όλη η Ελλάδα;Μάθε ότι στον αθλητισμό δεν υπάρχει ο όρος βασίλισσα αλλά πρωταθλήτρια.Ποιοί είναι πρότυπα για τους νεώτερους για σένα;Επειδή μιλάς για ανοχή,ρωτώ ποιοί είστε εσείς που την ανέχεστε;Δεν ανέχεστε ανθρώπους που μπορούν να συμβάλουν στην βελτίωση του αθλητισμού,είτε είναι στίβος είτε ποδόσφαιρο είτε κάτι άλλο;Τελικά μάλλον εσάς ανέχετε ο κόσμος,αλλά αυτό πολύ σύντομα θα τελειώσει.Ντροπή σας

Ανώνυμος είπε...

Έγραψες ιστορία Ελευθερίου μαζί με την παρέα σου.Δέν ανέχεστε την ανόητη για σάς,Βαλκανιονίκη μας Στέλλα.Ας βγάλει ο καθένας μας τα συμπεράσματά του.

Ανώνυμος είπε...

Ο Χρήστος δεν έχει πρόβλημα με την Στέλλα, τον Γυλτιδη ούτε με τιμ στίβο. Πολύ απλά δεν μπορεί να κουμαντάρει τους φανατισμένους υποστηρικτές του που διοικούν το γήπεδο σαν τσιφλίκι τους και όποιον δεν είναι Τιτάν σαν αντίπαλο με ποσδοσφαιρικους όρους. Είναι κρίμα για τον δήμαρχο που πληρώνει τις πράξεις άλλων

Ανώνυμος είπε...

Σιγά μην το λυπηθούμε κιόλας τον δήμαρχο, που τάχα μου δεν μπορεί να ελέγξει τους φανατικούς.
Και ο ίδιος σαν τους συνεργάτες είναι.
Τι δήμαρχος είναι αν δεν μπορεί να ελέγξει τους συνεργάτες του; Ας τα παρατήσει και να φύγει.

Ανώνυμος είπε...

20:46 μήπως γνωρίζεις ποιος παράγοντας του ΤΙΤΑΝ ΣΕΡΒΙΩΝ έστειλε πρώτος με μεταγραφή τα παιδιά του σε σύλλογο της Θεσσαλονίκης και συνεχίζουν φυσικά να γυμναζονται στο γήπεδο των Σερβίων , γιατί είναι και απολύτως φυσιολογικό αφού είναι μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής. Κανείς δεν έχει δικαίωμα να διώξει αθλουμενο από οποιοδήποτε στάδιο ανεξαρτήτως σε ποιο σύλλογο ανήκει. Τα στάδια υπάρχουν για να γυμνάζεται ο κόσμος όπου κι αν ανήκει.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ συζήτηση για την Κυρία. Αφήστε την να ξεκουραστεί. Έχει βαρεθεί να διαβάζει τους ύμνους σας. Άλλωστε το νησί των Ανέμων την περιμένει για τις προπονήσεις της. Η Δημοτική αρχή άλλαξε τα πάντα στο ΔΑΚ. Νέος χλοοτάπητας στο γήπεδο. Νέα καθίσματα στην κερκίδα. Αυτά δεν τα βλέπετε. Για το ταρτάν φταίει ο προηγούμενος δήμαρχος, που το παρέλαβε.
Συνεπώς σταματειστε να ουρλιαζεται και αφήστε την Κυρία στην ησυχία της....

Ανώνυμος είπε...

το νέο αφήγημα αντιγραφή του μητσοτάκη μόλις το είπε ο 12:52
όπως και ο μητσοτάκης έτσι και ο ελευθερίου ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ/ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ/ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ
Άλλος Μωυσης και αυτός όπως ο μητσοτάκης που θα επέμβει και θα τα διορθώσει όλα!
εάν δεν ξέρει/δεν μπορεί να κουμαντάρει/ δεν τον ενημέρωσαν τα πράγματα είναι απλά:
ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ
Αυτό βέβαια το ξέρουμε το λέμε για να μην νομίζουν οι αβανταδόροι ότι τρώμε κοτόχορτο
ξέρουμε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ότι όλα γίνονται όχι με την ανοχή αλλά με την εντολή
όσο για τον 13:12 το δεκαράκι σου, τον γύρο σου και σε άλλη παραλία

Ανώνυμος είπε...

Μπα 13:12 τώρα μιλάς και για λογαριασμό της Στέλλας; Από ανόητη έγινε κυρία; Και μια και το ανέφερες, ποιον στήριξε ο προηγούμενος δήμαρχος; Μήπως τον σημερινό με τον οποίο γελάει τώρα αφού μας τον φόρτωσε;
12:52 προσφέρεις γέλιο συνέχισε. Βρε τον Ελευθερίου που δεν μπορεί να τους ελέγχει! Να δεις ποιος τους έχει βάλει σε αυτές τις θέσεις; Α ναι ο Ελευθερίου!
Φαντάζομαι δεν μπορεί να ελέγξει και το αρχοντικό δεκαρι και τον άλλο τον νταή αντιδήμαρχο με τις βρισιές; Αχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

13:14 ξύπνησες βλέπω και σήμερα και αφού είδες πως σε κράζει όλος ο κόσμος για το χθεσινό σου σχόλιο (20:46) σκέφτηκες πως αντί να ζητήσεις συγνώμη ή να σιωπήσεις, να γράψεις παρόμοιο σχόλιο!

Πόσο κατάπτυστη συμπεριφορά είναι αυτή, αλλά αυτό έχετε δείξει 4 χρόνια τώρα, οπότε τι περίμενα, να αλλάξετε συμπεριφορά; Κατάντια. Ντροπή σας.

Ανώνυμος είπε...

Ο Ελευθερίου λέει στηρίζει τον αθλητισμό, αλλά δεν εξηγεί ποιο αθλητισμό! Τους δικούς του ναι, όλους τους άλλους τους αφήνει χωρίς ταρτάν, φώτα, χωρίς θέρμανση, μέσα στη βρωμιά και τους καταστρέφει και τον εξοπλισμό!

Γίνεται να γίνεις η καταστροφή ενός τόπου μέσα σε 4 χρόνια; Ναι, γίνεται!

Ανώνυμος είπε...

Και λέγαμε πως με τον γιατρό να είχαμε δει όλα! Ο Ελευθερίου μας εκπλήσσει μέρα με την ημέρα!

*Άκου εκεί να πάρουν τα κοντρόλ από τα κλιματιστικά επειδή η Στέλλα δεν τους ψήφισε!!!!

Ανώνυμος είπε...

12:52 Από πότε το γήπεδο ανήκει στον Τιτάν, που πρόεδρος του είναι ο αδερφός του Ελευθερίου; Τσιφλίκι τους έκαναν την δημόσια περιουσία;

Ο Ελευθερίου γνωρίζει τα πάντα και είναι υπεύθυνος για τα πάντα

Ανώνυμος είπε...

12:52 και 13:12 βλέπω στηρίζετε τον Ελευθερίου και τον θεωρείται και θύμα των καταστάσεων! Άκου φταίει ο

13:12 δεν θα σχολιάσω που θέλεις να διώξεις τη καλύτερη επταθλήτρια της Ελλάδας, την καλύτερη αθλήτρια του νομού και μια από τις καλύτερες αθλήτριες των Βαλκανίων από το γήπεδο Σερβίων που κάνει προπόνηση 20 χρόνια, γιατί; Επειδή σας κράζει και βγάζει τα πάντα στη φόρα;

Στα είπαν και οι προηγούμενοι, το γήπεδο είναι δημοτικό και μπορεί ο καθένας, σε όποιον σύλλογο και αν ανήκει να κάνει χρήση αυτού!

Για τα παιδιά μέλος του ΔΣ του Τιτάν που έχει πάρει τα παιδιά του μεταγραφή σε σύλλογο της Θεσσαλονίκης από πέρυσι (!) και εξακολουθούν να κάνουν προπόνηση στο γήπεδο έχεις την ίδια άποψη;

Διαβάζω πως γράφεις ότι φταίει ο γιατρός για το ταρτάν! Ο δήμος έχει συνέχεια, όπως και το κράτος και η εκάστοτε εκλεγμένη δημοτική αρχή είναι υπεύθυνη και υπόλογη για τα πάντα που τον αφορούν.

Ανώνυμος είπε...

Στέλλα μαζί σου κορίτσι μου! Έχεις όλα τα δίκια του κόσμου.

Σερβιώτες και υπόλοιποι συνδημότες. Στο χέρι μας είναι να αλλάξει αυτή η κατάσταση με τη ψήφο μας τον Οκτώβριο

Ανώνυμος είπε...

Τι κατάσταση είναι αυτή;;;αυτό είναι καινούργιο γήπεδο;;;;;;; Αυτό το ταρτάν είναι για αλλαγή όπως και όλα ,οι βαμμένες κερκίδες σας μάρανε . Μην σχολιάσω ότι διώξατε με τον τρόπο σας τους καλύτερους προπονητές. Αν έχετε προσωπικά μαζί τους να τα λύσετε διαφορετικά γιατί ήμαστε και εμείς που θέλουμε να πάμε τα παιδιά μας σε κανονικό στίβο με κάποιον που γνωρίζει να τους κάνει και προπόνηση και όλα. Κάποτε ο στίβος πριν χρόνια είχε 60+ παιδιά και τώρα ένα μηδέν. Άντε συνέλθετε δεν είναι όλα κτήμα σας. Ντράπηκε και ντροπή με όλα αυτά τα καμώματα.

Ανώνυμος είπε...

Συνεχίζω να υποστηρίζω ότι δεν φταίει ο δήμαρχος ούτε ο αδερφός του. Κακως τον κατηγορείτε καθώς πρόκειται για άνθρωπο χαμηλών τόνων που ποτέ δεν προκάλεσε. Οι υπεύθυνοι είναι δύο συγκεκριμένοι στον Τιτάν που άλλωστε συνεχώς τους τιμωρούσαν στην επς για την συμπεριφορά τους και ο πρωην πρόεδρος νυν αντιδήμαρχος που συμπεριφέρονται στους πολίτες οπαδικά. Λυπάμαι για τον δήμαρχο γιατί έκανε έργο και έχεις καλές προθέσεις αλλά σε μια αναμέτρηση που έχεις κερδίσει με 50 ψήφους δεν μπορείς να αφήνεις ανεξέλεγκτους να συμπεριφέρονται τα στελέχη σου με τον χειρότερο τρόπο. Αν χάσει τις εκλογές θα είναι από την αλαζονεία των συνεργατών του.

Ανώνυμος είπε...

12:52 και 13:12 τόσο μεγάλες είναι παρωπίδες που έχετε; Την καταστροφή στις φωτογραφίες δεν την βλέπετε; Θα κάνει τίποτα ο Ελευθερίου γι'αυτά ή θα το παίξεις Μητσοτάκης και θα πει και αυτός πως φταίει ο προηγούμενος! Άκου θράσος ρε!

Ανώνυμος είπε...

Δεν ήξερε λέει ο Ελευθερίου, ο Ελευθερίου πως για να αναπνεύσει κάποιος πρέπει να του δώσει την άδεια! Ο παντογνώστης!

Ντρέπεται και η ντροπή πλέον με τα τεκταινόμενα στον δήμο μας.

Ανώνυμος είπε...

15:11 χαμηλών τόνων ο δήμαρχος λέει!!!!!! Αχαχαχαχαχαχα
Ρώτα την εσηεμ-θ θα συμφωνεί σίγουρα
Ρώτα όσους έχουν μια έστω μικρή συνεργασία μαζί του
Οι άλλοι συμπεριφέρονται οπαδικα λέει! Μάντεψε ποιος δήμαρχος ούρλιαζε σαν ο πιο τελευταίος οπαδός βρίζοντας σε αγώνα στα Κοίλα!
Στον άνθρωπο αυτο μαλωνει το δεξί χέρι με το αριστερό του!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

https://kozan.gr/archives/364265
Καλά νομίζετε ότι ξεχνάμε;

Ανώνυμος είπε...

Βγήκε ο Ελευθερίου σε τηλεοπτικό σταθμό της Κοζάνης και δήλωσε ότι βλέπετε στις φώτο είναι για πέταμα.Για το ταρτάν ούτε κουβέντα.Στέλλα χρωστάς μία απάντηση μέσω του καναλιού.Μή αφήνεις τον Ελευθερίου να πουλάει κουτόχορτο στον κόσμο.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πιστεύω μόνο τον Ελευθερίου. Λέει μόνο αλήθειες. Όπως είπε "προκαλώ να μου δείξει κάποιος ένα δήμο που επιχορηγήθηκε για να εξοφλήσει την ΔΕΗ" και βγάζει ο Κωνσταντόπουλος υπουργική απόφαση σε ΦΕΚ με όλους τους δήμους να εξοφλούν την ΔΕΗ μέσω του κράτους
Η όταν είπε πως δεν ξέρει πως έγινε το θέμα με τον ΧΥΤΑ αμιάντου και βγήκε επίσημα πρόταση της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας που έχει πρόταση να γίνει ΧΥΤΑ αμιάντου στα ΜΑΒΕ, πρόταση δημάρχου (ποιου άραγε;)
Χρήστο όχι άλλες αλήθειες δεν αντέχουμε τόση αληθεια

Ανώνυμος είπε...

3/4/23 22:48 δηλαδή πληρώθηκαν 180 χιλιάρικα για τον τάπητα το 2018; Φτιάχτηκε καινούριος ο τάπητας πριν 5 χρόνια; Χαλάει ένας τάπητας σε 5 χρόνια; Διότι αν είναι έτσι τότε ο εργολάβος πρέπει να δώσει εξηγήσεις.

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχω κανένα συμφέρον ποιος θα είναι δημαρχος. Κατάγομαι ψηφίζω στα Σέρβια αλλά ζω και εργάζομαι στην Κοζάνη. Ο Χρήστος όμως δεν έχει αποδοχή. Ένα απλό γεγονός: ο τρόπος που αντιδρά δικαιολογεί την ανωνυμία των επικριτων του. Αμέσως τους καταλογίζει δόλο πολιτικό η προσωπικό. Οι υποστηρικτές του όμως γιατί τον υποστηρίζουν ανώνυμα; Γιατί ντρέπονται προφανώς γιατί ανήκουν στο πολύ κλειστό παρεάκι που όλοι γνωριζουμε

Ανώνυμος είπε...

Μάντης βγήκα με το σχόλιο μου 4/4/23 15:26

Τελικά ο "άρχοντας" βγήκε και δήλωσε πως φταίει ο προηγούμενος, ο γιατρός δηλαδή!

Ρε Ελευθερίου, ρε Ελευθερίου! Ο γιατρός είναι δήμαρχος 4 χρόνια τώρα ή εσύ;

Ανώνυμος είπε...

@4/4/23 20:47

Ναι, ο εργολάβος πληρώθηκε με 180.000 για το έργο που βλέπουμε στις φωτογραφίες! Η τεχνική υπηρεσία τι έκανε κατά την επίβλεψη του έργου είναι απορίας άξιο!

Δεν πρέπει ο εργολάβος να δώσει εξηγήσεις, αλλά η τεχνική υπηρεσία του έργου που το επέβλεπε κατά την κατασκευή του.

Και όχι, δεν χαλάει το ταρτάν έτσι 5 χρόνια. Ένα ταρτάν έχει διάρκεια ζωής τουλάχιστον 20-25 χρόνια και πάλι μετά από τόσα χρόνια δεν θα είναι στο χάλι που είναι σήμερα το ταρτάν στο γήπεδο στα Σέρβια.

Ανώνυμος είπε...

Ελευθερίου δήλωσες σήμερα πως φταίει ο γιατρός για το ταρτάν. Αλήθεια τώρα, δουλειά του δημάρχου ήταν να επιβλέπει τη κατασκευή ενός έργου που γίνεται στο δήμο; ΟΧΙ!

Αυτό είναι δουλειά της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου. Αυτούς γιατί τους καλύπτεις; Τους θεωρείς άμοιρους ευθυνών;

Ανώνυμος είπε...

Ποιος είπε ότι φταίνε άμεσα ο Ελευθερίου και ο αδερφός του;φταίνε όμως γιατί είναι ενήμεροι να καλέσουν τους υπεύθυνους και να ζητήσουν τον λόγο να απολογηθούν ,ειδικά ο αδελφός του νομίζω γνωρίζει πλήρως από αθλητισμό ,όταν είδε όλα αυτά έξω να καταστρέφονται γιατί δεν έπιασε αυτούς που τα βγάλανε εξω να τους πει ρε μάγκες το κάνετε εδώ πέρα είστε καλά;αυτά στοιχίζουν . Μπορούσε να επέμβει η να ενημερώσει τον οποίο αρμόδιο για την κατάσταση. Δεν έχει ασχοληθεί η Παπαδοπούλου με αθλητισμό και επειδή προφανώς τα είδε όταν έγιναν μαύρο χάλι πήρε την απόφαση ότι αυτά είναι για πέταμα. Και να λέει δόξα τον Θεό γιατί αν εγώ τα είχα αγοράσει από την τσέπη μου θα της είχα πάει αποδείξεις και θα ζητούσα αποζημίωση γιατί το ότι ο Χρήστος και η Στέλλα με την ψυχή τους βοήθησαν δεν σημαίνει ότι το έκαναν για να τα πετάξει οποίος αποφασίσει έξω. Και με τα λεφτά που θα δώσουν για καινούργιο εξοπλισμό να έκαναν κάτι παραπάνω στην αίθουσα . Να μου πεις όμως από την τσέπη της θα τα δώσει ;

Το Προφίλ μας