Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 25 Απριλίου 2023

Η πολιτική ομιλία της υποψήφιας Βουλευτή του ΣYΡΙΖΑ-ΠΣ Καλλιόπη Βέττα , στο Πολιτιστικό Κέντρο Σερβίων (Video www.Live-Avles.tv)






sfadf

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κοιτάς το video και βλέπεις πως ο κόσμος της περιοχής είναι απλά παππούδες. Θλίψη σε πιάνει για το μέλλον του τόπου τούτου.

Ανώνυμος είπε...

Ο Ελευθερίου παρών στον Μιχάλη Παπαδόπουλο(Ν.Δ)παρών στην Καλλιόπη Βέττα(ΣΎΡΙΖΑ).Τώρα ποιός έχει σειρά;Μου θυμίζει το επάγγελμα που κάνουν κάποιες κυρίες σε μαγαζιά,που γυρνάνε από τραπέζι σε τραπέζι να τις κεράσουν.ΚΑΤΑΝΤΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Τι σύγκριση είναι αυτή που κάνεις ανόητε για το δήμαρχο. Είναι δικαίωμα του να πηγαίνει σε όλους. Εσύ τι ζόρι τραβάς. Πρέπει να σέβεσαι το δήμαρχο και να μην λες ανοησίες...

Ανώνυμος είπε...

19:55 Ο σεβασμός κερδίζεται. Ο σεβασμός δεν επιβάλλεται. Η επιβολή δεν προκαλεί σεβασμό. Και αυτό ο Ελευθερίου έπρεπε να το είχε καταλάβει χρόνια τώρα. Αλλά η αλαζονεία και η έπαρση βλέπεις σε κάνουν "τυφλό".

Και πρόσεχε τη γλώσσα σου. Δεν νομίζω να σας χαρακτήρισε κάποιος, ώστε να του απαντήσεις πως είναι ανόητος.

Ανώνυμος είπε...

19.55 μόνο ανόητος δεν είμαι,το αντίθετο.Δεν θα βρίσω όπως εσύ γιατί δεν έχει νόημα και η βρισιά ακόμη θα πάει χαμένη.Όσο για το αν έχει δικαίωμα να πάει σε όλους,πρώτον θα τον κρίνει ο κόσμος και δεύτερον μάθε λίγο τι λένε γι'αυτούς που τα έχουν καλά με όλους,συμφεροντολόγους,άτομα δίχως προσωπικότητα,άτομα όπου φυσάει ο άνεμος και επικίνδυνους για την κοινωνία,έτσι λένε.Είμαι λοιπόν σίγουρος ότι όλοι συμφωνούν μαζί μου,εκτός από σένα.

Ανώνυμος είπε...

Ρέ καρούμπαλο 19.55 ζητάς από κάποιον να σεβαστεί έναν Δήμαρχο που πάει σε προεκλογική συγκέντρωση του ΣΎΡΙΖΑ και της ΝΔ;Από πού μας ήρθε αυτός ο Δήμαρχος από τον πλανήτη Άρη;Δεν ζεί στα Σέρβια,δεν ζεί στην Ελλάδα,δεν βλέπει πώς περνάει ο κόσμος;Ε όχι,δεν θα τον σεβαστεί ποτέ.

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα μας δεν είναι δήμαρχος, το θέμα μας είναι οτι ο συριζας πούλησε την Μακεδονία κι έχουν και το θράσος να ζητάνε και την ψήφο των Μακεδόνων. Ούτε μια ψήφος στους προδότες της παρέας του Τσίπρα.

Ανώνυμος είπε...

-ΕΡΩΤΗΣΗ ΦΥΣΙΚΗΣ και .....
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ!!!
Εάν την ίδια ώρα μιλούσε στην Κοζάνη, ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ και των Τεμπών και της γέφυρας Σερβίων (κατασκευή επί Παπαδόπουλου... 1972)... και στα Σέρβια μιλούσε η συγχωριανή του ή μας, κ.ΒΈΤΑ ,σε ποιον θα πήγαινε; ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ας απαντήσει ο ίδιος και όχι τα Ρούντολφ τα ελαφάκια !!!!
-Απλά προβλήματα Φυσικής είναι....και φυσικά ο Δήμαρχος έχει το δικαίωμα να πάει παντού!!!!!

Ανώνυμος είπε...

23.38 έτσι έλεγε και η ΝΔ αλλά τώρα χειροκροτεί.

Ανώνυμος είπε...

Ο Δήμαρχος είναι υπόδειγμα διοίκησης και φροντίζει για το καλό σας και την προκοπή σας. Μην τον επικρινεται, τον έχετε ανάγκη, γιατί θα τον ψηφίσετε και θα είναι πάλι δήμαρχος, για σας...

Ανώνυμος είπε...

13:55 ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΤΕΛΕΙΟΣ ΟΜΟΡΦΟΣ ΨΗΛΟΣ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΑΣ ΑΡΧΟΝΤΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΝΟΙΧΤΟΧΕΡΗΣ ΠΛΑΚΑΤΖΗΣ ΚΑΛΟΚΑΡΔΟΣ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ ΠΑΝΣΟΦΟΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΨΥΧΡΑΙΜΟΣ ΕΥΓΕΝΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΜΑΤΗΣ ΤΕΛΕΙΟΣ ΓΙΑ ΓΑΜΠΡΟΣ
ΓΙΑ ΠΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ, ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΧΤΑΜΗΝΟ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ Ν ΑΜΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΣΑΜΠΑ ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΜΟΥ ΟΙΚΟΠΕΔΟ;

Ανώνυμος είπε...

13.55 άμα ο ήλιος βγεί από τις Αυλές,Γούλες και Ρύμνιο μεριά,τότε ο Ελευθερίου θα ξαναγίνει Δήμαρχος.

Ανώνυμος είπε...

Πόσο βλαξ είσαι 18.02!
Ο ήλιος βγαίνει για όλους και δήμαρχος βγαίνει ο Ελευθερίου, όπως φαίνεται στατιστικά. Οι υποψηφιοτητες θα είναι 3,στο Β γύρω πάει ο Ελευθερίου και βγαίνει άνετα.
ΚΑΙ τότε ο ήλιος θα βγει από το Ρύμνιο...

Ανώνυμος είπε...

Τι να κλάσει η Νέα Δημοκρατία στα Σέρβια ...Δήμαρχος θα είναι και πάλι ο ίδιος και ας είναι και πασοκτζής και αριστερός ,κοντή πορδή μόνο σκόνη κάνει...ΝΟΥΔΟΥΛΑ χαχαχχαχαχα!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ξέρετε πολύ καλά οτι η Σπυριδου πρωπορεύετε και εχετε τρελαθει να αλλαξετε το κλίμα. Δυστηχως δεν τα καταφέρνετε αλλά την ενισχύετε.

Ανώνυμος είπε...

27/4/23 19:42 ΑΚΟΜΑ και να ξαναβγεί που με την στήριξη της ΝΔούλας θα ξαναβγεί την επόμενη θητεία θα ψηφήσουμε Δήμαρχο ....όλοι στην Κοζάνη.
-Αντε ΝΙΚΟΛΑΚΗ τον κατέστρεψες τον Δήμο με τον υπουργό σου.
-ΝΔ μαζί κα με όποιον βγεί!!!! Δεξιά αλλά αριστερόστροφα!!!!
((((ΝΙΚΟΛΑΚηηηη σβήσε τη φωτιάααααα !!!!!!))))
*ΟΥ ΦΟΥΤΑΚΣ ΠΟΥ ΕΙΝΗ ;;;; ΑΡΕ καημένη ΝΔ !!!!!

Ανώνυμος είπε...

3 πουλάκια κάθονται στα "στατιστικά" σου 19:42 που θεωρείς τον εαυτό σου έξυπνο επειδή τον συγκρίνεις με τον περιγυρο σου

Ανώνυμος είπε...

19.42 πές μας τώρα και ένα με τον Τοτό.Περάσει δεν περάσει στον Β'γύρο ο Ελευθερίου,Δήμαρχος θάναι ή ο Κωνσταντόπουλος ή η Σπυρίδου.Εσείς τον Μπούλο.

Ανώνυμος είπε...

Οι χαρακτηρισμοί "ανόητος" "βλαξ" κλπ είναι χαρακτηρισμοι-υπογραφη όχι μόνο του "μεγαλύτερου δεκαριου που ανέδειξε η περιοχή" . Είναι συμπεριφορά όλης της παρειτσας. Η αλαζονεία, η αγένεια, το ψέμα, η επαρση, η υποτέλεια και ο τυχοδιωκτισμός είναι η σημαία της παρέας που όλα αυτά τα θεωρούν "μαγκιά" γιατί θεωρούν τους εαυτούς τους ανώτερους από τους χωριαταρεους, τους υπαλλήλους, τους αγράμματους, τους μεροκαματιάρηδες. Αυτοί είναι χαρακτηρισμοί που έχουμε ακούσει με τα αυτιά μας. 5 μηνακια ακομα

Ανώνυμος είπε...

Επειδή διάβασα μια ανάρτηση του Ελευθερίου για την ταινία του Παντελή Βούλγαρη: Δεν ήταν απλά 200 εκτελεσμένοι. Ήταν 200 κομμουνιστές εκτελεσμένοι.

Φαντάζομαι στο τραπέζωμα θα αναπτύχθηκε η άποψη του Μπουκουβάλα, όπως την εξέφρασε ο ίδιος στο δημοτικό συμβούλιο, "μόνο χρυσή αυγή και ΚΚΕ να μην ψηφίζετε και τα άλλα δεν μας νοιάζουν"

Ανώνυμος είπε...

Κάτι μας είπες τώρα 12:45. Ξέρεις τί είναι να παραδοθείς στους Γερμανούς μετά από 17 ώρες διαπραγμάτευσης; Ούτε για κατούρημα δεν σηκώθηκε ο άνθρωπος. Προτεκτοράτο πάντως οι Γερμανοί μας έκαναν. Και με την βούλα της αριστεράς. Κρίμα στους αγώνες. Κάποτε υπήρχαν ήρωες. Τώρα μη σου πω τι υπάρχουν.

Το Προφίλ μας