Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 29 Απριλίου 2023

Μορφ. Όμιλος Σερβίων «Τα Κάστρα» Τριήμερη εκδρομή στη Βουλγαρία (20,21,22 Οκτ. 2023)

Αγαπητοί Φίλοι
Είναι γνωστό σε όλους η φιλική σχέση –έως αδελφοποιητή—που έχουμε αναπτύξει με τους Έλληνες της Βουλγαρίας και ιδιαίτερα της Αγχιάλου (Πομόριε). Οι Φίλοι μας μας προσκαλούν «να τιμήσουμε με την παρουσία μας – με το χορευτικό και τη χορωδία μας-- τις διήμερες εκδηλώσεις του Βουλγαρο-Ελληνικού Συλλόγου «Η Αγχίαλος», 30 Χρόνια από την ίδρυση…» Ημερομηνία είχε ορισθεί η 27 και 28 Οκτωβρίου, και έπειτα από δική μας παρέμβαση λόγω της Εθνικής μας εορτής, μεταφέρθηκε στις 20 και 21 Οκτωβρίου.
Αποφασίσαμε να ανταποκριθούμε στην πρόσκληση με μια τριήμερη εκδρομή, (είναι Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή) επισκεπτόμενοι και τη Σόφια και ό,τι άλλο θα είναι εφικτό. Θέλοντας κυρίως να κλείσουν τα ξενοδοχεία, παρακαλούν έως τις 20 Μαΐου να δηλώσουμε τη συμμετοχή και τον αριθμό των συμμετεχόντων.
Παρακαλούμε, λοιπόν, μέχρι τις 20 Μαΐου να απαντήσουν όσοι προτίθενται να συμμετάσχουν, στα τηλ 2464022555 και 6979213106. Η πρόσκληση δεν αφορά μόνο τους Χορευτές και τους Χορωδούς αλλά και όλους τους Φίλους. Φυσικά, εάν κάποιος δηλώσει και του τύχει κάτι έκτακτο εκείνο τον καιρό, δεν θα έχει καμία υποχρέωση.
Από το Δ.Σ. του Μ.Ο.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας