Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 26 Απριλίου 2023

Επίσκεψη κλιμακίου στελεχών της Συμμαχίας στη Δυτ. Μακεδονία Πρόσκληση σε εκδήλωση στις 28/4/2023 στη Βιβλιοθήκη Κοζάνης.

Στις 27, 28 και 30 Απριλίου, κλιμάκιο στελεχών της Συμμαχίας «Πράσινο και Μωβ» θα επισκεφτούν την περιοχή της Δυτ. Μακεδονίας.

Θα πραγματοποιήσουν συναντήσεις με θεσμικούς και κοινωνικούς φορείς στην Κοζάνη, την Καστοριά και τη Φλώρινα, όπου θα συζητηθούν τα τοπικά προβλήματα και θα παρουσιαστούν οι θέσεις και το πρόγραμμα της Συμμαχίας.

 

Την Παρασκευή 28/4/2023 στις 18:00 στο αμφιθέατρο της Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης θα γίνει ανοιχτή πολιτική εκδήλωση, όπου θα αναλυθούν οι προγραμματικές προεκλογικές θέσεις της Συμμαχίας.

Ομιλητές:

·         Βασιλική Γραμματικογιάννη, συν-επικεφαλής της Συμμαχίας «Πράσινο και Μωβ». Είναι δημοσιογράφος με εξειδίκευση στο περιβαλλοντικό ρεπορτάζ. Για τη συνεισφορά της στο περιβάλλον έχει αποσπάσει δυο τιμητικές διακρίσεις.

·         Δομήνικος Χρυσίδης, συν-επικεφαλής της Συμμαχίας «Πράσινο και Μωβ», ειδικεύεται σε θέματα ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης, διεθνούς ανάπτυξης, βιωσιμότητας και κοινωνικής πολιτικής, με πολιτική πορεία στον πράσινο χώρο σε Ελλάδα και Βέλγιο.

·         Γιάννης Παρασκευόπουλος, μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής της Συμμαχίας «Πράσινο και Μωβ», και της ομάδας εργασίας για το Προγραμματικό Πλαίσιο.

 

Παρεμβαίνουν

·         Ιωαννίδης Ελευθέριος, πρώην Δήμαρχος Κοζάνης Υποψήφιος Βουλευτής Κοζάνης Πράσινοι & Μωβ

·         Τσικριτζής Λάζαρος, πρόεδρος Οικολογικής Κίνησης Κοζάνης

 

 

Κοζάνη 26/4/2023

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας