Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 25 Απριλίου 2023

Πολυδεύκης Λιάκος, υποψήφιος βουλευτής Μέρα 25 – Συμμαχία για τη Ρήξη

Η προκήρυξη των εκλογών στις 21 Μαΐου δίνει τη δυνατότητα και την ευκαιρία στον Ελληνικό Λαό να εκφράσει την πολιτική του βούληση. Οι επικείμενες εκλογές και η ψήφος μας σ’ αυτές, δίνουν την ευκαιρία σε όλους μας, να πάρουμε την τύχη για το πολιτικό μας μέλλον στα χέρια μας. Η ψήφος αφορά εμάς, αλλά και το μέλλον των παιδιών μας.

Τώρα είναι ευκαιρία να χαλάσουμε την αριθμιτική της μνημονιακής συναίνεσης.  Τώρα μπορούμε να αποδώσουμε την πολιτική ευθύνη στα κόμματα που διακυβέρνησαν  τη χώρα όλα αυτά τα χρόνια και μας οδήγησαν στη σημερινή χρεοκοπία της πολιτικής, της οικονομίας και της κοινωνίας.

Ο Ελληνικός λαός πρέπει να τιμωρήσει τη Ν.Δ, το ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ  σ’ αυτές τις εκλογές, ως βασικούς υπεύθυνους για την κρίση που βιώνει η χώρα και οι πολίτες.

Τα  κόμματα που κυβέρνησαν ως τώρα, ουδέποτε εφάρμοσαν τα προεκλογικά τους προγράμματα, για τα οποία ζητούσαν και έπαιρναν τη ψήφο του Ελληνικού Λαού. Κλέβοντας την ψήφο των Ελλήνων πολιτών, μας στέρησαν το χαμόγελο, την αξιοπρεπή διαβίωση, το όνειρο για ένα καλύτερο μέλλον. Πλήγωσαν την εθνική μας υπερηφάνεια και αξιοπρέπεια και περιόρισαν την εθνική μας κυριαρχία με την στυγνή οικονομική εξάρτηση που επιφέρουν τα μνημόνια που υπέγραψαν.

Ήρθε η ώρα φίλες και φίλοι, να γυρίσουμε σελίδα για να πάμε μπροστά, ατενίζοντας το μέλλον με αισιοδοξία.

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ για να ανακτήσουμε τη συλλογική μας δύναμη,να σπάσουμε τον τοίχο της ηττοπάθειας, που καλλιεργήθηκε τα τελευταία 13 χρόνια, να στηρίξουμε τους νέους, που εχουν δώσει δυναμικό παρόν στο δρόμο, ιδιάιτερα μετά την τραγωδία των τεμπών και να επαναφέρουμε τα εργασιακά, κοινωνικά και ασφαλιστικά δικαιώματα του Ελληνικόυ Λαού, που κατεδαφίστηκαν τα μνημονιακά χρόνια.

ΜΠΟΡΟΥΜΕ να πετύχουμε με άλλη πολιτική, την οικονομική και πολιτική ανεξαρτησία της Ελλάδας, την οργάνωση σύγχρονου και δίκαιου κράτους, όπως μας αξίζει και όπως οφείλουμε να το κτίσουμε για τους νέους και για τα παιδιά μας.

ΔΩΣΤΕ μας τη δύναμη για τη συγκρότηση μετώπου αντίδρασης στην πολιτική που στρέφεται εναντίον μας

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ

ΨΗΦΟΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΜΕΡΑ 25-ΣΥΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΞΗ.

Για μια ενιαία αριστερή πολιτική

Για μια πολιτική εθνικής και οικονομικής ανεξαρτησίας.

Για να συγκρουστούμε με ντόπια και ξένα συμφέροντα.

Για να ανατρέψουμε όλα τα αντεργατικά μέτρα και τους μισθούς πείνας.

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ

ΛΙΑΚΟΣ ΠΟΛΥΔΕΥΚΗΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

χίλιες φορές καλύτερο από ΣΥΡΙΖΑ

Το Προφίλ μας