Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022

Θέρμανση στο Κλειστό Γυμναστήριο Σερβίων

Του Β. Κωνσταντόπουλου

 Στα πλαίσια των ενημερωτικών επαφών της παράταξής μας με διάφορους συλλόγους και φορείς του δήμου μας, αντιπροσωπεία της παράταξης επισκέφθηκε το Κλειστό Γυμναστήριο Σερβίων, όπου είχε συνάντηση με το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ.

Ενημερωθήκαμε για όλα τα προβλήματα και δεσμευτήκαμε να βοηθήσουμε στην επίλυσή τους.

Η γενική αίσθηση που αποκομίσαμε είναι ότι ο σύλλογος είναι αφημένος στην τύχη του και όσα γίνονται στο Κλειστό, οφείλονται στην φιλοτιμία και τον πατριωτισμό των μελών του συλλόγου και ιδιαίτερα του διοικητικού συμβουλίου.

 

Κάποια από τα προβλήματα, όπως καθαριότητα και συντήρηση, επιλύθηκαν από τον πρόεδρο της Κοινωφελούς κο Δήμο Κ. μετά την δική μας παρέμβαση.

 

Στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, αφού κάναμε μια εκτενή αναφορά στα προβλήματα του συλλόγου και του Κλειστού Γυμναστηρίου, θέσαμε το θέμα της θέρμανσης του χώρου του γηπέδου μπάσκετ, προτείνοντας την προμήθεια αερόθερμων τύπου ντουλάπας, τα οποία θα έδιναν μια λύση στο πρόβλημα αυτό.

Εστιάσαμε ιδιαίτερα στα προβλήματα που ανακύπτουν από την έλλειψη θέρμανσης, τα οποία μπορούν σε χαμηλές εξωτερικές θερμοκρασίες να ακυρώσουν ακόμα και τους αγώνες μπάσκετ.

 

Κρατώ αυτό που είπε ο δήμαρχος κατά την συζήτηση του θέματος:

«Δεν είναι πρόβλημα οι 15-20.000 ευρώ για την προμήθεια του εξοπλισμού αυτού, αρκεί να λύνουν το πρόβλημα σε μεγάλο βαθμό».

 

Για τον λόγο αυτό, ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξής μας κ. Πεκόπουλος Δ., ως ειδικός επί του θέματος, ανέλαβε την εκπόνηση μελέτης για τον υπολογισμό του κόστους της προμήθειας.

 

Πριν από δύο μέρες ο κ. Πεκόπουλος ενημέρωσε τον δήμαρχο και  όλα τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου,  ότι το συνολικό κόστος προμήθειας για μια επαρκή θέρμανση του γηπέδου μπάσκετ του Κλειστού ανέρχεται στο ποσό των  16-20.000 €.

 

Είναι στην ευθύνη της δημοτικής αρχής για την άμεση προμήθεια του εξοπλισμού αυτού.

Γιατί εδώ μιλάμε για τα παιδιά μας.

Κάθε ολιγωρία και καθυστέρηση δεν είναι αποδεκτή και η ευθύνη θα βαρύνει αποκλειστικά τον δήμαρχο.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μια ενημερωση παρακαλω για τον τροπο δεσμευσης σας!! γιατι αν ειναι στα λογια και στις δηλωσεις στο αιβρες να δεσμευτω και εγω οτι δεν χρειαζετε θερμανση γιατι δεν θα κανει κρυο. δεσμευομαι!!!

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή τι θες; Να πει τερμα το παλιό και το σάπιο;

Ανώνυμος είπε...

14.04 άκρη δεν βγάζουμε με αυτά που γράφεις.
Δηλαδή μας λες ότι δεν χρειάζεται θέρμανση το Κλειστό;
Πες το μας λοιπόν για να καταλάβουμε ποιός είσαι. Σε

Το Προφίλ μας