Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022

«ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ ΑΙ ΒΑΣΙΛΗ» στο Πολιτιστικό Κέντρο Σερβίων την Πέμπτη 29/12/2022

Το  Θέατρο «Μαίωτρον», σε συνεργασία με την «Κόκκινη Κουίντα», παρουσιάζουν την Πέμπτη  29 Δεκεμβρίου  2022, στις 6:30 το απόγευμα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Σερβίων και Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου στις 11:00, στο Πνευματικό Κέντρο Βελβεντού την χριστουγεννιάτικη παιδική παράσταση «ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ ΑΙ ΒΑΣΙΛΗ »,  σε κείμενο και σκηνοθεσία Σταύρου  Παρχαρίδη. 

Σκηνικά - Κοστούμια: Μαρία Παπατζέλου
Μουσική:Θάνος Ανδριάς
Τους ρόλους στην παράστάση μας ερμηνεύουν οι ηθοποιοί.
Στέλιος Αμανατίδης
Νίκος Ζώκας
Γιώργος Τούλης
Βάσω Δήμογλου
Αχιλλέας Δημητριάδης
Κυριακή Παρχαρίδου

ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ  
Τα φετινά γενέθλια του αι Βασίλη δεν είναι και τα καλύτερα η πρωτοχρονιάπλησιάζει και τίποτα δεν πάει καλά και όλα αυτά χάρη ενός σκανδαλιάρικου ξωτικού. 
Ο Αι Βασίλης αποφασίζει να μην μοιράσει φέτος τα δώρα μιας και το εργαστήρι του έχει καταστραφεί, κάτι που δεν αρέσει σε κανέναν. 
Για να τον μεταπείσουν επιστρατεύονται διάφορα γνωστά πρόσωπα  από χριστουγεννιάτικες ιστορίες ήθη και έθιμα, το πνεύμα τον Χριστουγέννων θα λάμψει ξανά η ανακατασκευή και η ανακύκλωση των παιχνιδιών λύνει το πρόβλημα.  
Μέσα από την παράσταση τα παιδιά διασκεδάζουν ,προβληματίζονται  σε θέματα όπως η καταστροφή του περιβάλλοντος , η ανακύκλωση  το τι είναι πιο σημαντικό στις γιορτές και πιο είναι το πραγματικό πνεύμα των εορτών. Αλλά και με την συμμετοχή τους προτείνουν και δίνουν λύσεις . .

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας