Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022

Μεγάλη η συμμετοχή των Κτηνοτρόφων του Δήμου Αμυνταίου στην εκδήλωση-ενημέρωση με θέμα την «αδειοδότηση των κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων» που διοργάνωσε η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Με συμμετοχή πολλών κτηνοτρόφων πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022, στην Τοπική Κοινότητα Σκλήθρου εκδήλωση με στόχο την ενημέρωση των κτηνοτρόφων σχετικά με την αδειοδότηση των κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων.

Στόχος της δράσης ήταν η ενημέρωση των κτηνοτρόφων του Δήμου Αμυνταίου, σχετικά με τις απαιτήσεις της ισχύουσας νομοθεσίας και την ανάδειξη της ανάγκης αδειοδότησης των υφιστάμενων εγκαταστάσεων  

Την ενημέρωση πραγματοποίησαν στελέχη της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας, παρουσία του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Κασαπίδη, του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης Λάμπρου Χατζηζήση, του Δημάρχου Αμυνταίου Άνθιμου Μπιτάκη και του Διευθυντή της Διεύθυνσης  Αγροτικής Οικονομίας της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας Βασίλη Άμπα

Η μαζική συμμετοχή των κτηνοτρόφων της Π.Ε. Φλώρινας στην εκδήλωση, ανέδειξε τα πραγματικά προβλήματα που υπάρχουν στο χώρο της κτηνοτροφίας.

 Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε μέσα από έναν γόνιμο διάλογο, με  καταγραφή των ερωτημάτων και  γενικότερων προβληματισμών  των συμμετεχόντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας