Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022

Υπογραφή σύμβασης για την υλοποίηση του έργου: «Προμήθεια και τοποθέτηση τεσσάρων (4) ραντάρ ταχύτητας στην είσοδο-έξοδο των Δ.Δ. Κολοκυνθούς, Μεσοποταμίας, Καλοχωρίου και Χιλιοδέντρου » προϋπολογισμού 28.272,00 ευρώ.

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης, υπέγραψε τη σύμβαση για προμήθεια και τοποθέτηση τεσσάρων (4) ραντάρ ταχύτητας στην είσοδο-έξοδο των Δ.Δ. Κολοκυνθούς, Μεσοποταμίας, Καλοχωρίου και Χιλιοδέντρου.

Στις εισόδους- εξόδους των ανωτέρω Δημοτικών Διαμερισμάτων θα τοποθετηθούν τέσσερα ζεύγη πινακίδων υπόδειξης ταχύτητας οχήματος σε μεταλλική πινακίδα, τροφοδοτούμενα με ηλιακή ενέργεια, που θα ανιχνεύουν την ταχύτητα του οχήματος και θα υποδεικνύουν το μέγιστο επιτρεπόμενο όριο ταχύτητας.

Το συγκεκριμένο έργο αποτελεί μέρος ενός ευρύτερου σχεδίου δράσεων που έχουν σχεδιαστεί, προγραμματιστεί και υλοποιούνται σταδιακά από την Περιφερειακή Αρχή, με στόχο την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων και την ενίσχυση της ασφάλειας των χρηστών του οδικού δικτύου και των κατοίκων των Δημοτικών Διαμερισμάτων. 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

Το Προφίλ μας