Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022

Ο Δήμος Σερβίων, έδωσε το έναυσμα για την εκκίνηση της εορταστικής περιόδου, με την φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου χθες βράδυ, στην Κεντρική Πλατεία Σερβίων.

Ο Δήμος Σερβίων, έδωσε το έναυσμα για την εκκίνηση της εορταστικής περιόδου, με την φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου χθες βράδυ, στην Κεντρική Πλατεία Σερβίων. Τα χριστουγεννιάτικα εμβατήρια από τη Φιλαρμονική του Δημοτικού Ωδείου Σερβίων, τα κάλαντα στην ποντιακή από την Εύξεινο λέσχη Σερβίων και η συμμετοχή στην οργάνωση, του Εμπορικού συλλόγου Σερβίων «Ο ΕΡΜΗΣ», του Μορφωτικού Ομίλου Σερβίων «ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ»
η χορωδία του οποίου, επίσης έψαλε εορταστικά, του συλλόγου Γυναικών Σερβίων «Η ΕΣΤΙΑ», του ΚΑΠΗ και της Φιλοζωικής Σερβίων, δημιούργησαν μια χαρούμενη, άκρως εορταστική ατμόσφαιρα για μικρούς και μεγάλους, συμπληρώνοντάς την με πλούσια εδέσματα και κρασί, για τον κόσμο που συμμετείχε στην εκδήλωση.

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ωραίες οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, παρακινούν μικρούς και μεγάλους να βγούνε έξω απο το σπίτι. Αλλά εγώ δέντρο δεν είδα. Ενα "Λ" λαμαρίνας με ένα αστέρι στην κορυφή δεν θεωρείτε δέντρο.

Ανώνυμος είπε...

Σε μία φράση δέκα κόμματα, ωραίο δελτίου τύπου !

Ανώνυμος είπε...

Ενώ παντού στις κεντρικές πλατείες οι δήμοι έχουν χριστουγεννιάτικο δέντρο, εδώ στα Σέρβια ο καινοτόμος δήμαρχος από πέρυσι έβαλε μια λαμαρίνα και μιλάει για άναμμα του... Δέντρου. Πόσο μυαλό είχε για να κάνει μια λαμαρίνα... Δέντρο και να νοιώθει υπερήφανος για την επιλογή του. Του χρόνου τέτοιες ημέρες, θα είναι ιδιώτης και θα νοιώθει εορταστικά μόνος του, την εκλογική του ήττα...

Ανώνυμος είπε...

Από πότε τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα και τραγούδια λέγονται εμβατήρια. Ποιος άσχετος παριστάνει τον δημοσιογράφο στο Δήμο. Δεν καμαρώνουμε που δεν καμαρώνουμε για τα έργα σας. Τουλάχιστον ας μην κοκκινίζουμε από ντροπή για τα κείμενα σας. Χρειάζεται πολύς δρόμος να περάσετε την "Γέφυρα προς το μέλλον".

Ανώνυμος είπε...

Αν αυτό το Λ λέγεται Χριστουγεννιάτικο δένδρο,τότε Ελευθερίου είσαι παγκόσμια πρωτοτυπία.Γίνεται;Ναί γίνεται. ΚΑΗΜΕΝΑ ΣΕΡΒΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλη και έκδηλη είναι καθημερινά η ανησυχία του δημάρχου, για την διάλυση της παράταξης του και την άσχημη πορεία της για τις εκλογές. Η επικείμενη ήττα του είναι αναμενόμενη και αυτό το γνωρίζει ο δήμαρχος, που βλέπει τα τσακαλακια να τον εγκαταλειπουν και να αυξάνεται η δυσαρέσκεια στην κοινωνία. Έργο 0 για τον απερχόμενο δήμαρχο, που το 2023 θα είναι η χρονιά της βαριάς ήττας στις εκλογές...

Ανώνυμος είπε...

Αν το έργο του Ελευθερίου είναι μηδέν, τότε τα έργα Κοσματόπουλου/Κυριακίδη/ Τέτου ειναι μείον -30.

Ανώνυμος είπε...

Πως και επιτρέπει τέτοιες ασυνταξίες και λάθη ο μέγας Πρόεδρος κύριος Μπουκουβάλας; Άκου εμβατήρια Χριστουγεννιάτικα!!!!

Ανώνυμος είπε...

ο κ. πρόεδρος ακούει μόνο τα συντακτικά λάθη των ατόμων της αντιπολίτευσης. Βλέπεις οι συμπολιτευόμενοι γνωρίζουν άπταιστα συντακτικό, όλοι τους όμως!!!! χα χα χα χα

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΟΛΟΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ Λ
Ο ΕΛΕΥΘΈΡΙΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΦΕΝΡΕΟ
ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΩΤΑΓΩΓΕΙ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΣΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝΤΡΟ ΛΕΜΕ "ΖΗΛΕΥΕΤΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑΜΑΣ"
ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ Λ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ ΔΕΝΤΡΟ

Ανώνυμος είπε...

Άκρως εορταστική ατμόσφαιρα με σουβλάκια!!!!
Άλλος φέρνει τους ΟΝΙΡΑΜΑ, άλλος φέρνει τον Μαρτάκη, άλλος την Βανδή. Θα μου πεις είναι μεγάλοι Δήμοι. Η Αιανή, το Δρέπανο, η Αγία Παρασκευή, ο Κρόκος, η Γαλατινή και το Αμύνταιο είναι μεγάλοι Δήμοι; Δέστε εκεί και δέστε και στα 'θκα μας.

Ανώνυμος είπε...

Μην τον ζορίζετε και πολύ το δήμαρχο,γιατί είναι σε θέση να βάλει την μπάντα να παίζει και να τραγουδήσει ο ίδιος

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΛΙΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΗΘΟΣ

-Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΜ-Θ αποδοκιμάζει την τακτική του Δημάρχου Σερβίων Χρήστου Ελευθερίου και του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων Νίκου Μπουκουβάλα να απαξιώνουν με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς την επαγγελματική υπόσταση και την προσωπικότητα δημοσιογράφων, επειδή θεωρούν ότι αδικούνται από ρεπορτάζ τους.
Οι ρατσιστικοί και σεξιστικοί χαρακτηρισμοί που χρησιμοποιούν, αναφερόμενοι σε δημοσιογράφους-μέλη της Ένωσης Συντακτών Μακεδονίας-Θράκης, αλλά και η αυτοανακήρυξή τους σε αξιολογητές των κριτηρίων με τα οποία οι ενώσεις συντακτών εγγράφουν συναδέλφους ως μέλη τους, μαρτυρούν εκτροχιασμό από τη συμπεριφορά που αναλογεί σε εκλεγμένα μέλη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

-Σε μία πρωτοφανή χυδαία επίθεση, με προσωπικούς χαρακτηρισμούς που δεν τιμούν το θεσμό του Προέδρου Δ.Σ., ο Νίκος Μπουκουβάλας, αναφέρθηκε στην ομάδα «αντι- ΧΥΤΑΜ» που έχει δημιουργηθεί στο facebook με χρήστες οι οποίοι αντιδρούν στην πιθανότητα δημιουργίας ΧΥΤΑ Αμιάντου στα πρώην ΜΑΒΕ.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Σερβίων, στη συνεδρίαση του οργάνου το οποίο συζητά το συγκεκριμένο θέμα, χαρακτήρισε «αφελή κιθαρίστα» τον δημιουργό της ομάδας και τον κάλεσε να επισκεφθεί γιατρό προκειμένου να εξυπηρετήσει τα θέλω του.

Αφορμή αποτέλεσε απρεπές σχόλιο χρήστη- μέλους της σελίδας το οποίο διάβασε στη συνεδρίαση, το οποίο έδωσε το έναυσμα γι’ αυτή την αναίτια προσωπική επίθεση στο γνωστό καλλιτέχνη από την Αιανή, Δημήτρη Βαβλιάρα: «Μάλλον θέλει να βάλει υποψήφιος την επόμενη φορά αυτός ο κιθαρίστας…», είπε.

Από τα πυρά του Νίκου Μπουκουβάλα δεν ξέφυγαν ούτε ο πρώην Δ/ντης της ΔΕΗ, Χρήστος Παπαγεωργίου, ο οποίος «μας έκρυβε ότι είναι θαμμένοι 30.000 τόνοι αμιάντου στην περιοχή», ενώ έδωσε ειρωνικά συγχαρητήρια σε μέλη του Δ.Σ. Σερβίων τα οποία συμμετέχουν στη συγκεκριμένη ομάδα.

Ανώνυμος είπε...

Δεν εγραψες τι ειπε στη Σπυριδου .
Γράφω όσα θυμαμαι.
ΚΥΡΙΑ Σπυρίδου πάλι τρελλαμένη ήρθατε.
ΧΥΔΑΙΑ
Οταν μιλάω εγω εσυ θα το βουλώνεις κορίτσι μου.

ΠΆλι αερολογιες λετε

κτλ κλπ

Σε ποιά,σε μια Κυρία. Η μόνη που έχει σπουδαίο λόγο. ΕΕΕΛΛΛΕΕΕΟΟΟΣ


Ανώνυμος είπε...

φανφάρες επιπέδου "ελληνικής αγωγής" του Άδωνι Γεωργιάδη και μπαρουφες μεγαλοστομίες και κενοτητες..μένει να δούμε για ποιον λόγο θεώρησε σκόπιμο να γράψει όλη αυτή την μπουρδα

Ανώνυμος είπε...

https://kozanimedia.gr/%cf%87%ce%b5%ce%b9%ce%bc%ce%b5%cf%81%ce%b9%ce%bd%cf%8c%cf%82-%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%b9%cf%83%ce%bc%cf%8c%cf%82-%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%bf%ce%b9-%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%bf%cf%81%ce%b9%cf%83%ce%bc/

Η ΝΕΡΆΙΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΠ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ!!!! ΠΩΠΩΠΩ!!!! ΠΑΕΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ!!!! ΒΕΒΑΙΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΕΝΙΔΟΧΕΙΑ ΣΟΒΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΟΥΝ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ. ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΟΒΑΡΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ.
ΑΛΛΑ Ο ΧΡΗΣΤΑΡΑΣ ΕΦΕΡΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΛΕΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΨΥΧΗΕΠΕΙΔΗ ΠΗΡΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΙΚΟ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΙΔΙΩΤΗΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ!!!!
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΜΕΝΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

Ανώνυμος είπε...

ωραια τα λαμπάκια στην 117, αμα δεν είχατε διώξει και όλο τον κόσμο απο τα Σέρβια να βγει να τα χαρεί λίγο καλά θα ήταν. Προτιμάτε να τους στέλνετε Βελβεντο και Κοζάνη. Οσο για το λαμαρινένιο δέντρο, καρακιτσαριό, τουλάχιστον ας βάζατε και ένα δεντρακι απο δίπλα να το σώσετε μέχρι να μεγαλώσει το ελατάκι που είναι φυτεμένο πιο δίπλα.

Ανώνυμος είπε...

5.30 το απόγευμα.Στους δρόμους δεν κυκλοφορεί άνθρωπος,τα μαγαζιά χωρίς πελάτη μέσα.Μαυρίζει η καρδιά σου θές δεν θές.
Τετάρτη 14-12-2022.
Σέρβια Κοζάνης.

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά η ελίτ άλλαξε την όψη της πόλης. και το σκηνικό που ταιριάζει με ένα δημαρχείο καμενο

Ανώνυμος είπε...

21:46 τι είναι ελίτ;;;; χαχαχα!!!

Το Προφίλ μας