Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022

Ολόκληρη η Συνεδρίαση του Δ.Σ Σερβίων στις 30/11/2022

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στο πλατανορευμα γίνεται δημοπρασία για τα χωράφια. Στο μικροβαλτο δίνετε κοινοτικό κατάστημα χωρίς δημοπρασία. Τι τσακάλια είστε εσείς;

Ανώνυμος είπε...

Τελικά δεν υπήρξε ποτέ... παραίτηση της αντιδημαρχου και πάνω από 1 μήνα η δημοτική αρχή κορόιδευε τον κόσμο. Για αυτό ο κόσμος έχει αποδομησει τον ανύπαρκτο δήμαρχο, που ανεχόταν να αιωρειτε στον κόσμο η δήθεν παραίτηση της αντιδημαρχου, που ζούσε στα όνειρά της, την παραίτηση της. Όλα αυτά τα γεγονότα, δείχνουν την βαριά ήττα, που θα υποστεί ο δήμαρχος στις εκλογές του 2023. Ο χρόνος κυλάει αντίστροφα για το δήμαρχο, που η νέα χρονιά θα τον βρει τόσο πελαγωμενο και απογοητευμένο, με κορύφωση την αναπόφευκτη ήττα του στις εκλογές 8.10.2023.Γινεται? Ναι γίνεται....

Ανώνυμος είπε...

Ο νυν και μελλοντικός δήμαρχος έκλεισε ψηφοδέλτιο εδώ και μήνες και σας χαιρετάει από το δημαρχείο από τα ψηλά. Θα είναι ξανά δήμαρχος χωνέψτε το. Είναι πετυχημένος με μεγάλο έργο και θα συνεχίσει το αναπτυξιακό έργο του σε όλα τα Σέρβια.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ ελπίζω τον πολιτιστικό κέντρο να έχει πυροσβεση

Ανώνυμος είπε...

Η δημοκρατία κατά Ρανσιέρ: σε αυτήν άρχουν όσοι δεν έχουν κανέναν τίτλο για να άρχουν.
Επειδή αυτό το αξίωμα δεν μπορεί να το αποδεχτεί ο νυν δήμαρχος, δύο τινά θα συμβούν
Α) δεν θα εκλεγει εκ νεου- το πιθανότερο, κατά την άποψη μου ούτε υποψήφιος δεν θα είμαι
Β) εάν εκλεγεί δεν θα έχουμε δημοκρατια

Ανώνυμος είπε...

πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου με 6 ψήφους στους 27
δήμαρχος με μειοψηφία συμβούλων που είναι και αντιδήμαρχος οικονομικών
αντιδήμαρχος τεχνικών που είναι εστιάτορας

έχει χαθεί η ντροπή
ψάχνει να βρει τον δρόμο της η αξιοπρέπεια χαμένη μέσα στην αλαζονεία την έπαρση και την αυταρχικότητα
που έχουμε καταντήσει....

Ανώνυμος είπε...

Τον κοντό ρε παιδιά πρέπει να τόν τράβηξαν τά αυτιά γιατί τόν είδα πολύ μαζεμένο χθές, και όσο θά πλησιάζουμε προς της εκλογές γατάκι θά γίνεται Θά αρχίσει να μας θυμάται και εμάς τους χωριάτες!!

Ανώνυμος είπε...

O πρόεδρος είναι πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Σερβίων και όλων των Σερβιωτών και με έναν ψήφο. Μην λέτε ανοησίες για 6 στους 27, ο πρόεδρος απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του δημάρχου και όλου του δημοτικού συμβουλίου και φροντίζει για το καλό όλων των δημοτικών συμβούλων.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΕΙ ΚΑΙ Η ΚΑΛΠΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ!
Αντισυνταγματικός ο νόμος Θεοδωρικάκου για τη μεταβολή της σύνθεσης της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής
Δεκτή από την Ολομέλεια του ΣτΕ η αίτηση ακύρωσης Αντ. Μαρκούλη-Κ. Τροχόπουλου. Το σκεπτικό της απόφασης.
Με την υπ’ αρ. 2377/2022 απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) έγινε, κατά πλειοψηφία, δεκτή η αίτηση ακύρωσης που άσκησαν ο Αντώνης Μαρκούλης, δικηγόρος, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης του Δήμου Βέροιας «Προτεραιότητα στον Πολίτη», μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και μέλος του ΔΣ της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας και ο Κωνσταντίνος Τροχόπουλος, δικηγόρος, δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Βέροιας με την ως άνω δημοτική παράταξη.
Να σημειωθεί ότι η υπόθεση είχε παραπεμφθεί στην Ολομέλεια του ΣτΕ με την υπ’ αρ. 760/2022 απόφαση του Γ’ Τμήματος του ΣτΕ (5μελής σύνθεση), η οποία είχε κρίνει αντισυνταγματικό τον νόμο Θεοδωρικάκου.

Υπενθυμίζεται ότι με τις διατάξεις των άρθρων 2 (παρ. 1) και 6 (παρ. 1, 2, 4) του ν. 4623/2019 και 10 παρ. 6 περ. α’ του ν. 4625/2019, καθώς και του άρθρου 177 παρ. 3 του ν. 4635/2019 θεσπίσθηκαν αλλαγές στον τρόπο συγκρότησης της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, προκειμένου στα όργανα αυτά να υπάρχει πλειοψηφία της παράταξης του δημάρχου.

Ανώνυμος είπε...

Κε Κωνσταντόπουλε κάποιοι δικοί σου βγαίνουν φώτο με κάποιον του Ελευθερίου.Αναρωτιέμαι γιατί το κάνουν αυτό;Τί θέλουν να δείξουν;Προσωπικά δεν μου άρεσε καθόλου όπως πιστεύω ότι δεν άρεσε σε κανέναν που σε στηρίζει.Ας προσέξουν λίγο αυτοί οι κύριοι και ας μη το παίζουν υπεράνω μέσα σε προεκλογική χρονιά.

Ανώνυμος είπε...

Ο κοντός μέχρι χθές έβριζε τούς πάντες καί τώρα το παίζει αθώα περιστερά.Να δείτε πού σε λίγο Θά αρχίσει να γλύφει και μας τούς χωριάτες!!!!

Ανώνυμος είπε...

Κοκορέτσι για το τεχνικό πρόγραμμα ο πάνσοφος που ουσιαστικά ψήφισε η παράταξη Κωνσταντοπούλου γιατί έβαλε μέσα όσα ήθελε ο Κωνσταντόπουλος.
Αλλά ο πάνσοφος δεν ΈΧΕΙ ΟΎΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ για επισκευή του δημαρχείου!!!!!
Έχει πράγματι αλλάξει όψη η πόλη. Πρώτη φορά δεσπόζει ένα καμένο δημαρχείο στην πλατεία!

Το Προφίλ μας