Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022

Μιχάλης Παπαδόπουλος: "Διοτι δεν μπορει να ριχνουμε ασφαλτο σε δρομους που δεν περνανε ουτε καρα και να μη δινουμε σημασια σ αυτους τους ανθρωπους που μενουν στο χωριο η σ αυτους που καθημερινα κινουνται στο δρομο για τις δουλειες τους. "

Σημερα το πρωι πηγαινοντας προς το δρομο για το Πολυφυτο συναντησα ενα αυτοκινητο στη μεση του δρομου κι εξω απ αυτο τον οδηγο να μπινελικιαζει. Τι ειχε συμβει;; Οπως κινουνταν με κατευθυνση τα Ιμερα επεσε σε μια λακκουβα [απο τις εκατονταδες που υπαρχουν σ αυτο το δρομο] κι εσπασε η ζαντα του. Περιμενε να το μεταφερει σε συνεργειο. 
Και ρωταω πρωτα την Περιφερειακη αρχη Κοζανης και μετα τη δημοτικη αρχη Σερβιων, ποιος ειναι υπευθηνος γι  αυτο το δρομο, να μαθουμε για ν απευθυνθουμε;;; Διοτι δεν μπορει να ριχνουμε ασφαλτο σε δρομους που δεν περνανε ουτε καρα και να μη δινουμε σημασια σ αυτους τους ανθρωπους που μενουν στο χωριο η σ αυτους που καθημερινα κινουνται στο δρομο για τις δουλειες τους. 
Περιμενω καποια απαντηση ειτε απο Περιφερεια ειτε απο το Δημο!!!

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατι απευθύνεσε πρωτα στην Περιφέρεια και δεν απευθύνεσε στη δημοτική αρχή αφου είσαι και δημοτικός σύμβουλος και μάλιστα με την κ. Σπυρίδου που ο αντιδήμαρχος τεχνικών έργων τη λέει και να το βουλώνει όταν μιλάει αυτός γιατί αλλιώς να δει τι θα γίνει. Με λίγα λόγια μπροστά στα μάτια σας απειλει την αρχηγό σας.

Πως τους αφήνεις εσύ ένας δυναμικός άνθρωπος να συμπεριφέρονται με κακό τρόπο και τωρα σε ένα θέμα που το έζησες να μην τους το τριβεις στη μούρη αλλά να ζητας το λόγο πρώτα από την Περιφέρεια. Κατι δεν πάει καλά...

Ανώνυμος είπε...

Τέτοια ερώτηση ούτε ένα μικρό παιδί του δημοτικού δεν θα μπορούσε να την κάνει, αναρωτιόμαστε όλοι γιατί ο τόπος τόσα χρόνια δεν μπορεί να πάει μπροστά? Είναι κρίμα ένας δημοτικός σύμβουλος επί σειρά ετών να μη γνωρίζει ότι όλοι οι δημόσιοι δρόμοι ανήκουν στην περιφέρεια και όχι στο Δήμο. Στο Δήμο ανήκει μόνο η εσωτερική οδοποιία των Δ.Δ.

Ανώνυμος είπε...

A όπως στο Τρανόβαλτο!Οι άλλοι πήγαν να πνιγούν και ο κιτσαρας μιλάει για τα φανάρια της γέφυρας μηδενίζοντας τους μηχανικούς που τα έβαλαν! Αλλά που να ξέρουν αυτοί; Φροντιστηριουχοι είναι;

Ανώνυμος είπε...

Μιχάλη σε ξέρω καλά και ξέρω ότι είσαι εντάξει άνθρωπως. ομως ο 9:53 έχει δίκαιο. Γιατί χαιδεύεις τη Δημοτική αρχή,ακόμα και στην περιφέρεια να ανήκει ο δήμος πρεπει να διεκδικίσει την ποιότητα στους Ιμεριώτες. Αντε ρε πάρτους παραμάζωμα.Αρκετά δε νομίζεις.Σας απειλουν και από πάνω.

Ανώνυμος είπε...

Τα παράπωνα στο Δήμαρχο πάει περίπατο εδώ!

Ανώνυμος είπε...

Ο 20:38 εχει απόλυτο δίκιο. !

Παπαχαρισιου Θωμας είπε...

Εχω γραψει ενα σχολιο για την επικινδυνοτητα αυτου του δρομου εδω και αρκετο καιρο και δεν διορθωθηκε τιποτε.Μηπως οι υπευθυνοι περιμενουν να γινει κανενα σοβαρο ατυχημα [κτυπα ξυλο] και μετα ο ενας να ριχνει την ευθυνη στον αλλο.Επι τελους ας σοβαρευτουμε καποτε ολοι μας,δεν βλεπουμε τι γινεται καθε μερα στους δρομους λες και εχουμε πολεμο.

Παπαδοπουλος Μιχαλης είπε...

Πρωτα πρωτα δεν υπαρχει περιπτωση να χαιδευω τ αυτια κανενος.Απευθηνηκα αρχικα στην Περιφερεια και μετα στη δημοτικη αρχη διοτι αυτος ο συγκεκριμενος δρομος Ανηκε η ανηκει σε καποιο διαφορετικο καθεστως.Αρχικα ηταν ιδιωτικος δρομος της ΔΕη.Αυτη τη στιγμη που μιλαω επειδη το ερωτημα το εχω απευθηνη και στην περιφερεια και στο Δημο κανενας απο τους δυο δεν διευκρινιζει αν ανηκει και σε ποιον.Γι αυτο και το ερωτημα μου δημοσια μηπως βγει καποια ακρη για να ζητησουμε και το λογο.Οποτε δεν ειναι ουτε θεμα φοβου ουτε χαιδεματος.Οσο για το οτι δε μιλησα οταν λεκτικα ο αντιδημαρχος επιτεθηκε στην αρχηγο μου την κ Σπυριδου μαλλον ο φιλος δεν προσεξε οτι στο συγκεκριμενο ΔΣ ημουν απων.Αυτα προς αποφυγη παρεξηγησεων.Αν καποιος η καποια απο τους γραφοντες θελουν καποιες διευκρινησεις μπορω να τις δωσω και προσωπικα.Ευχαριστω πολυ!!!

Ανώνυμος είπε...

Πιστεύω φίλε 19.53 ότι ο Μιχάλης γνωρίζει ποιός είναι υπεύθυνος και για ποιούς δρόμους,απλά νομίζω ότι θέλει να τονίσει την αδιαφορία της Δημοτικής αρχής σε ένα θέμα που θα έπρεπε ο Ελευθερίου να γίνει πιεστικός προς τον Περιφερειάρχη.Οσο αφορά την συμπεριφορά του Ποντίκη απέναντι στην Κα Σπυρίδου τί θα έπρεπε να κάνει;Να πέσει στο επίπεδό του;Αλοίμονό μας αν όλοι έχουν το επίπεδο του Ποντίκη.Εξ άλλου το καλύτερο παραμάζωμα θάναι οι επόμενες εκλογές.Να μή αδικούμε τον Μιχάλη έτσι ευκολα,δεν το αξίζει.

Ανώνυμος είπε...

Ότι και να λέτε η σημερινή δημοτική αρχή πάει για 3η πενταετία γιατί τη 2η την έχει στο τσεπάκι της. Γι' αυτό μην χαίρεσται γιατί θα μας βλέπεται στην εξουσία για 10 χρόνια και για μετά βλέπουμε.

Ανώνυμος είπε...

Α ΈΧΕΤΕ ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΗ ΠΛΆΚΑ ΑΠΌ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΌ ΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΑΑΧΑΧΑ
ΡΕΧΑΓΚΕΛ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΚΑΡΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΤΑΗΛΙΚΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ανώνυμος είπε...

"θα μας βλέπεται";
ΜΑΘΕΤΕ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 12.31 το:"Μη χαίρεσται" το ξέχασες;Χα χα χα χα χα χα χα χα χα,ε ρε τί θα πάθουμε,για 10 χρόνια θάχουμε ανορθόγραφους στην εξουσία χα χα χα χα χα χα χα χα.Εδώ ταιριάζει το:βλέπουν όνειρα τα βόδια;

Ανώνυμος είπε...

20:27 κι επειδή ο δρόμος ανήκει στην δικαιοδοσία της περιφέρειας δεν είναι ΚΑΙ πολιτική ευθύνη του δήμου; Ο δήμαρχος δεν πρέπει να πιέσει και να κινητοποιήσει την περιφέρεια; Δεν πρέπει να φέρει τον περιφερειάρχη να δει την κατάσταση; Πώς σκέφτεστε ρε πραγματικά είναι να απορεί κανείς. Και η Γέφυρα είναι ευθύνη του υπουργείου υποδομών, και; Και η καστροπόλιτεία είναι ευθύνη του υπουργείου πολιτισμού, και; Τί πρέπει να πει ο όποιος δήμαρχος, νίπτω τα χείρας μου; Που τα έμαθες αυτά;


Βγαίνει ένας άνθρωπος να μιλήσει για ένα πρόβλημα και αντί να σας φταίξουν οι υπεύθυνοι, σας φταίει ο πολίτης που μιλάει για λογαριασμός σας!!!

20:27 ψηφίζεις; Κόψτο, αλήθεια. Πήγαινε στο καφενείο την ημέρα των εκλογών, απάλλαξε την κοινωνία από την ψήφο σου. Η κοινωνία θα σε ευχαριστεί.

Ανώνυμος είπε...

11.56 κοντά στα τσεπάκια υπάρχουν και κάτι άλλα,αυτά θα πάρετε στις εκλογές.

Ανώνυμος είπε...

Μιχάλη, ωραία τα λες. Αλλά, αλγεινη εντύπωση δημιουργήθηκε με την εμφάνιση σου στην ομιλία του πρώην Πρέσβη Νίκου Κανέλλου, την προηγούμενη Κυριακή. Συγκεκριμένα εμφανίστηκες με μια κοντή... Βερμούδα στο Πολιτιστικό κέντρο, λες και πήγαινες... στο καφενείο!!! Δεν πέρασε απαρατήρητο αυτό και σχολιάστηκε αρνητικά...

Ανώνυμος είπε...

19:10 είσαι το χαρακτηριστικό παράδειγμα ότι ο κόσμος είναι τελικά κακός. Θα πει την κακία του. Στο κοινό μιας ομιλίας δεν υπάρχει dress code. Το ότι ο πρόεδρος ήταν επιδεικτικά και απαξιωτικά απών, αλλά περίμενε τον πρέσβη στο δημαρχείο γιατί ήθελε μάλλον ιδιαίτερη μεταχείριση δεν σε ενόχλησε; Η προσπάθεια για προσωπική προβολή και ειδική μεταχείριση δεν σε ενοχλεί; Δεν έπρεπε να είναι στην αίθουσα; Λάθος πράγματα σε ενοχλούν. Με τα σωστά να ενοχλείσαι. Τέλος πάντων, μπορεί και να τον αδικώ τον άνθρωπο. Τα συμπεράσματα πάντως δικά σου.

Ανώνυμος είπε...

Έχει η Περιφέρεια άσφαλτο μόνο για δρομους στο Βόιο και στην προβάτα του Μακρυγιάννη. Τους αλλους δρομους να τους κάνουν οι Δημαρχαιοι. Κακομαθημένοι που θέλετε και άσφαλτο στα Ίμερα και στα Τρανοβαλτα.

Το Προφίλ μας