Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 28 Αυγούστου 2022

Βελβεντινές Φωνές: Μουσικά - φωνητικά σύνολα, χορός συλλόγου

Μέσα σ’ ένα κατάμεστο από κόσμο «Μετόχι», το βράδυ του Σαββάτου, 27 Αυγούστου, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση του Συλλόγου Φίλων Μουσικής «Βελβεντινές Φωνές».

            Η εκδήλωση αποτελούνταν από δύο μέρη: τη συναυλία των μουσικών

και φωνητικών συνόλων του συλλόγου μας και το γλέντι που ακολούθησε με λαϊκή και δημοτική ορχήστρα.

            Στο πρώτο μέρος φάνηκε η πολύ  καλή δουλειά που γίνεται στα παιδιά του συλλόγου με την καθοδήγηση των δασκάλων τους.  Μας εντυπωσίασαν με το παίξιμο των μουσικών οργάνων και τις καταπληκτικές φωνές, αφού μπόρεσαν και ερμήνευσαν με τρόπο άψογο το πρόγραμμα που προετοίμασαν. Συνέβαλε στην επιτυχία της εκδήλωσης και η πολύ όμορφη αυγουστιάτικη βραδιά. Το πολυπληθές κοινό χάρηκε και καταχειροκρότησε τα παιδιά, που χάρισαν σ’ όλους μας μοναδικές στιγμές. Έδειξαν για άλλη μια φορά ότι αποτελούν άξιοι συνεχιστές της πλούσιας παράδοσης του Βελβεντού στο χώρο της μουσικής και του πολιτισμού. Να λοιπόν, που σ’ αυτόν τον τόπο υπάρχει ελπίδα, υπάρχει μέλλον. Μπράβο στα παιδιά, στους γονείς, αλλά και στους δασκάλους που κάνουν πολύ καλά τη δουλειά τους.

            Ακολούθησε το γλέντι με λαϊκή και δημοτική ορχήστρα. Με το εξαιρετικό της παίξιμο ξεσήκωσε το κοινό και ο χορός κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες.

            Ομολογουμένως ήταν μια εκδήλωση σύνθετη, αφού αποτελούνταν από δύο μέρη. Δίπλα στη μουσική των παιδιών μας προστέθηκε και έδεσε η μουσική της ορχήστρας.

          




  Μας τίμησε με την παρουσία του ο βουλευτής του νομού Κοζάνης κος Γιώργος Αμανατίδης, τον οποίο και ευχαριστούμε. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στο πολυπληθές κοινό, που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του συλλόγου και πλαισίωσε την εκδήλωση. Ευχαριστούμε τη διεύθυνση του «Μετοχιού» για την άψογη συνεργασία και στήριξη και  όλον τον εμπορικό κόσμο του Βελβεντού, των Σερβίων και της Κοζάνης για τα δώρα που μας πρόσφεραν και πραγματοποιήσαμε τη λαχειοφόρο αγορά.

            Ήταν και μια συνάντηση που δίνει εγγυήσεις για ένα νέο ξεκίνημα, αφού σε λίγο αρχίζει η νέα μουσική και χορωδιακή χρονιά.

Καλή αρχή!

 

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ. του συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας