Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 21 Αυγούστου 2022

Μια υπέροχη βραδιά με πολύ κόσμο χάρισε η Ματούλα Ζαμάνη στη λίμνη Πολυφύτου - Σέρβια 2022 (Βίντεο - Φωτογραφίες).

Μια υπέροχη Αυγουστιάτικη συναυλία είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν το Σάββατο 20 Αυγούστου 2022 στην Λίμνη Πολυφύτου στα Σέρβια. Η ιδιαίτερα  δημοφιλής στην νεολαία και όχι μόνο ερμηνεύτρια και στιχουργός  Ματούλα Ζαμάνη ,  παρουσίασε τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία , άλλων καλλιτεχνών και ειδών μουσικής ,  κυρίως παραδοσιακής.

     Ο εκπληκτικής ομορφιάς  χώρος που πραγματοποιήθηκε η συναυλία (η  δεύτερη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε εκεί) , προσφέρετε για αντίστοιχες και πολλές άλλες εκδηλώσεις.

    Την διοργάνωση της συναυλίας  είχε ο Δήμος Σερβίων και η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Σερβίων.

    Να θυμίσουμε ότι η Ματούλα Ζαμάνη είναι η δεύτερη φορά που δίνει συναυλία στα Σέρβια  με πρώτη αυτήν  στις  26 Ιουνίου 2015 στον χώρο του Υπαίθριου Δημοτικού Θέατρου Σερβίων.

Ακολουθεί βίντεο HD με αποσπάσματα της συναυλίας της Ματούλας Ζαμάνη στα Σέρβια - Λίμνη Πολυφύτου στις 20 Αυγούστου 2022.

ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΜΑΤΟΥΛΑΣ ΖΑΜΑΝΗ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ-ΛΙΜΝΗ ΠΟΛΥΦΥΤΟΥ ΣΤΙΣ  20-08-2022.

  








3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

συμφωνήσω. Καθόλου φωτισμός, τρεις κάδοι σκουπιδιών, ούτε μία τουαλέτα, ούτε ένα σουβλάκι ή κάτι να φας.
Απορώ πως άντεξε η Ζαμάνη με τα μυγακια στο στόμα τραγουδούσε. Απαράδεκτη διοργάνωση. Θα μπορούσε να γίνει εκεί που γίνεται το παζάρι στα Σέρβια. Έχει υποδομές, κάποιες άθλιες πάλι, αλλά ο χώρος είναι καλύτερος.
Ντράπηκαν που είχα και παιδιά μαζί μου.
Στο Βόιο πάντως περάσαμε καταπληκτικά.

Ανώνυμος είπε...

και φυσικά η Ματούλα το πρώτο πράγμα που είπε ήταν για τις ανεμογεννήτριες και τα φωτοβολταικά πόσο πληγώνουν τους όμορφους τόπους και ότι τα βλέπουμε παντού. αλλά πρέπει να δούμε και τους παράδες όπως μας είπε ο ελευθερίου στο ανοιχτό θεατράκι όταν μας μίλησαν ενάνντια να μπουν οι ανεμογεννήτριες και μας είπε ότι η κλιματική αλλαγή είναι σαχλαμάρες και αναρωτιόμασταν εάν είναι κατά ή υπέρ και με πόσους ακριβώς παράδες μπορούμε να καταστρέψουμε τα δάση μας

Ανώνυμος είπε...

και ο κοσματόπουλος έκανε δωρεάν συναυλίες στο γήπεδο και δεν ήταν προχειρότητες. αλλά δεν υπάρχει δωρεάν από τους φόρους μας είναι όλα. για να μην πω από τους λογαριασμούς νερού και τις λάθος χρεώσεις. πραγματικά τέτοια προχειρότητα...
και δεν πρέπει να υπάρχει δωρεάν. μόνο σε ερασιτεχνικούς θιάσους και πολιτιστικούς φορείς

Το Προφίλ μας