Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 13 Αυγούστου 2022

Αγώνα Αλιείας Κυπρίνου, από τις 2 Σεπτεμβρίου έως 4 Σεπτεμβρίου 2022, στη Λίμνη Πολυφύτου, διοργανώνει ο Αθλητικός Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων Πτολεμαΐδας

Αγώνα Αλιείας Κυπρίνου, από τις 2 Σεπτεμβρίου έως 4 Σεπτεμβρίου 2022, στη Λίμνη Πολυφύτου,  με ώρα έναρξης 18:00 της Παρασκευής και λήξης την 16:00 της Κυριακής, διοργανώνει ο Αθλητικός Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων Πτολεμαΐδας.
O αγώνας θα διεξαχθεί στο τμήμα της λίμνης  που περικλείεται από τις Δημοτικές Ενότητες Σερβίων (Νεράιδα Αύρα Ίμερα) και Δημοτική Ενότητα Βελβεντού του Δήμου Βελβεντού. Η διεξαγωγή του αγώνα θα γίνει σύμφωνα με τον κανονισμό αθλητικής αλιείας επιφανείας γλυκών νερών της ομοσπονδίας Ε.Ο.Υ.Δ.Α. και επιπρόσθετα οι διαγωνιζόμενοι είναι υποχρεωμένοι να εφαρμόζουν απαρέγκλιτα τα μέτρα προστασίας κατά της μετάδοσης του κορονοϊού (COVID-19), όπως αυτά αναφέρονται στο υγειονομικό πρωτόκολλο της Ομοσπονδίας και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού που είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Α. Επίσης ο αγώνας θα διεξαχθεί με την διενέργεια Rapid test 48h ή PCR 72h σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο για όσους δεν προσκομίσουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας