Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021

Η λαϊκή αγορά των Σερβίων στη νέα της θέση (Video www.Live-Avles.tv)

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα πρότεινα στο Δήμαρχο να αξιοποιήσει κατά κάποιο βολικό τρόπο και το κτήριο της Τράπεζας Πειραιώς.Αφου βέβαια το νοικιαση πρώτα!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο καθηγητησ γραφει αυτες τισ ημερες οτι ειναι ικανοποιημενοι οι εμποροι των σερβιων....μαλλον δεν τους ρωτησε ολους

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί που στήριξαν τον Δήμαρχο στης εκλογές φώναζαν σήμερα για την μεταφορά της αγοράς.Δευτερα σήμερα και το κέντρο άδειο κρίμα!!!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ; ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΕ. ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΑΝ;

Ανώνυμος είπε...

Με τα μυαλά που κουβαλάνε οι Σερβιώτες " ιδιοκτήτες καταστημάτων" και γενικότερα οι περισσότεροι άνθρωποι αν είχαν δικό τους κατάστημα πιστεύω, στο θέμα λαικής αγοράς, η χρυσή τομή θα ήταν η λαική να γίνεται κάθε δευτέρα εντός τους καταστήματος του καθενός, κάθε εβδομάδα και σε δε διαφορετικό κατάστημα για να μην υπάρχει γκρίνια απο κανέναν. Είναι εφικτό; Οχι βέβαια, αλλά είναι ο μόνος τρόπος να σταματήσει η μουρμούρα. Στον χώρο της εμποροπανήγυρης Δήμαρχε και μην ακούς κανέναν, 21ο αιώνα είμαστε, υπάρχουν οι υποδομές, θα συνηθίσουν και οι καταστηματάρχες θα συνηθίσει και ο κόσμος. Οποιος είναι να ψωνίσει απο τα καταστήματα, θα ανέβει και θα ψωνίσει και θα κάνει και την βόλτα του.

Ανώνυμος είπε...

σωστά. να πάει και το δημαρχείο στο τούρκικο σχολειό . και να γίνουν αναθέσεις σε καταστήματα εκτός των αντιδημάρχων. αλλά ξέρω δεν είναι των αντιδημάρχων είναι άλλων χχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Περίεργο,πώς δεν αντέδρασαν οι 2 της πλατείας αντιδήμαρχοι;Μετά από 2 χρόνια με άλλον Δήμαρχο να δείτε πόσο θα αντιδράσουν,νάστε σίγουροι.

Ανώνυμος είπε...

Όσο λανθασμένα πιστεύουν οι καταστηματάρχες ότι πρέπει να έχουν μπροστά τους την λαϊκή για να δουλέψουν, άλλο τόσο λάθος κάνουν οι πωλητές της λαϊκής που νομίζουν ότι θα δουλέψουν αν η λαϊκή μεταφερθεί στον χώρο της πανηγυριού.

Καταρχάς η επιτυχία της λαϊκής ΗΤΑΝ επειδή ακριβώς βρισκόταν στο κέντρο και ο κόσμος μπορούσε με εύκολη πρόσβαση να φτάσει στους πάγκους και κάνει τα ψώνια του, συνδυάζοντας τα με ένα καφέ η ενα τσιπουράκι αλλά και τις δουλειές που κανόνιζε στις διάφορες υπηρεσίες.

Ή λαϊκή δέχθηκε το πρώτο πλήγμα όταν έκλεισαν οι υπηρεσίες των Σερβίων και έχασε αρκετή επισκεψιμότητα, το δεύτερο πλήγμα είναι η είσοδος μαναβικης στα super market σε ανάλογη ποιότητα και καλύτερες τιμές. Μην ξεχνάμε ότι η λαϊκή των Σερβίων είναι η ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΗ της περιοχής.

Ας έχουν λοιπόν στο μυαλό τους οι κύριοι πωλητές πάγκων που με τέτοια έπαρση καθορίζουν τον χώρο της λαϊκής χλευαζοντας τον εμπορικό κόσμο ότι εφόσον φύγουν από την θέση που βρίσκονται, κάποιος άλλο θα βρεθεί να τους αντικαταστήσει, μαναβικα και η μεγαλύτερη γκάμα στα supermarket που σε συνδυασμό των καφέ και μαγαζιών εστίασης θα κρατήσουν το κοινό τους.

Ένα κατακλείδι μια τέτοια κίνηση, για οποιον γνωρίζει την αγορά, θα οδηγήσει σε ένα καθιστικό σπιράλ απαξίωσης γενικά στην εγχώρια αγορά.

Σύνεση και ταπεινότητα, ειδικά στην εποχή που ζούμε

Ανώνυμος είπε...

Αν νομίζετε ο κόσμος που κατεβαίνει από τα χωριά με λεωφορείο θα πάρει ταξί για να έρθει στο πανηγύρι είστε γελασμένοι. Η αν νομίζετε ότι ο κόσμος που μένει στην πόλη θα έρχεται μέχρι εκεί κάτω για να αγοράζει τα πανάκριβα προϊόντα σας. Ειλικρινά θέλω να σας πάνε για να γλυτώσουμε από την γκρίνια, την φασαρία και την ακαταστασία που αφήνετε. Μια χαρά χαρά κάνουμε τα ψώνια και στα σούπερ, φθηνότερα κι όλας. Και μαναβικη έχουν και ρούχα, εύχομαι να σας στείλουν στο πανηγύρι και όσο και να παρακαλατε να μην σας φέρουν πίσω

Ανώνυμος είπε...

Μα ποιοι έμποροι λαικης ο δήμαρχος το αποφάσισε το έλεγε και προεκλογικα

Ανώνυμος είπε...

20:21 τι απίθανη αντιπάθεια βγάζεις για τους ανθρώπους της λαϊκής! Μεροκαματιαρησδες που δουλευουν στον δρομο. Έχεις δουλέψει ποτέ στον δρόμο να δεις την γλύκα; Φυσικά και έχει μεγαλύτερη ποικιλία από το σούπερ μάρκετ και καλύτερες τιμές στην λαικη. Όσο για τα σκουπίδια; Γιατί έχει καμία λαϊκή στον κόσμο που δεν αφήνει σκουπίδια; Μάλλον είσαι από τους σερβιωτες που νομίζουν ότι είμαστε το Παρίσι και μας κοροϊδεύουν όλοι.

Ανώνυμος είπε...

Όταν οι διοικούντες και οι πρωτευουσιάνοι βλέπουν τους χωριάτες σαν ξυπόλυτους και λασπιάδες πως να έρθουν στα Σέρβια; Χωρίς δημόσιες υπηρεσίες,χωρίς τράπεζα,χωρίς συγκοινωνία [ ΚΤΕΛ,]και μια λα'ι'κη πανάκριβη; Πάτε καμιά φορά στην Ελασσόνα να δείτε πόσοι χωριάτες είναι εκεί. Όταν ακόμη άφησαν τα χωριά χωρίς γιατρούς και χωρίς να υπάρξει καμιά αντίδραση απο τους διοικούντες,όταν ακόμη για μια απλή συνταγογράφηση θέλεις 8-10 μέρες να κλείσεις ραντεβού στο κέντρο υγείας Σερβίων και στην Ελασσόνα κλείνεις αυθημερών; Δυστηχώς και η δημοτική αρχή έπαιξε διχαστικό ρόλο,Σερβιώτες και χωριάτες.Κάτι που έσπειρε διχόνια στους δημότες. Να βλέπεις το 80 τις εκατό των χρημμάτων στο λεκανοπέδιο και το υπόλοιπο στα χωριά κλείνοντας καμιά γούρνα και να το παρουσιάζουν ως μεγάλο έργο. Άντε απο 'κεί !!!!!!.....

Ανώνυμος είπε...

Αντιπάθεια βγάζω προς αυτούς πιο κοιτάνε (κοντοφθαλμα) το συμφέρον τους απειλώντας να πάνε στο πανηγύρι απαξιώνοντας τον εμπορικό κόσμο και τους πολίτες. Στο καλό και να μας γράφουν.

Ανώνυμος είπε...

Η απόφαση μεταφοράς της λαϊκής ανήκει στην δημοτική αρχή Ελευθερίου. Να το αποδίδεις στους εμπόρους και παραγωγούς της λαϊκής είναι από άδικο έως προβοκατορικο. Ο δήμος διοικείται από τον Ελευθερίου.Ας προσέχαμε.

Το Προφίλ μας