Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021

Eτήσια γενική συνέλευση του συνδυασμού ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ του δήμου Σερβίων, το Σάββατο 27/11

Καλούνται οι υποψήφιοι του συνδυασμού ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ του δήμου Σερβίων στην ετήσια γενική συνέλευση στην ταβέρνα Ακρόπολις στην Νεράϊδα, το Σάββατο 27-11-2021 και ώρα 6 μ.μ.

Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας κατά του COVID-19.

Για την παράταξη

Ο επικεφαλής

Β. Κωνσταντόπουλος

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θυμάστε ποτέ έκανε συνέλευση η "Γέφυρα"; Θα μου πεις τι συνέλευση να κάνουν; Να ακούνε και πάλι τον φροντιστή να τους μαλώνει και να κομπάζει ότι έβαψαν ένα παράθυρο; Άλλωστε όλη μέρα μαζί είναι αυτά τα είκοσι ατομα

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ φίλε, η Γέφυρα δεν χρειάζεται διασκέψεις, αφού καθημερινά όλα τα στελέχη είναι στην μάχη για την προκοπή του τόπου. Ακόμα και τα Τσακαλακια, δουλεύουν και παράγουν έργο για την δημοτική αρχή. Η Γέφυρα στο Μέλλον, είναι η παράταξή που εγγυάται την πρόοδο και προκοπή του Δήμου. Γίνεται. Ναι γίνεται να είμαστε μπροστά από όλους...

Ανώνυμος είπε...

Α ρε Σπυρίδου άστους να κουρεύονται και να αυτοπροβάλοντε . Εσύ ξέρεις . Μείνε όπως είσαι χαμογελαστή και χωριάτισσα.Με λίγα λόγια ότι πρέπει.

Ανώνυμος είπε...

Φυσικά. Μέχρι και ο ντακριστο ειδικεύτηκε στην ανάλυση των οικονομικών όπως μας πληροφόρησες

Ανώνυμος είπε...

Μας κουράσατε με το θράσος σας. Σας βαρεθήκαμε με τις φανφάρες σας. Εκανε και η μύγα κ@λο και έχε@ε τον κόσμο όλο.

Ανώνυμος είπε...

https://www.efsyn.gr/node/319211
Στα φθινοπωρινά Πιέρια, πάμε Βελβεντό και Σέρβια

ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΙΧΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙ "ΕΧΘΡΟ ΤΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ" ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΝΕ ΤΡΙΣΕΛΙΔΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΕ ΤΙΤΛΟ "Η... τερατογένεση ΧΥΤΑΜ επικίνδυνων υλικών στοιχειώνει την Κοζάνη"
ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ : Η «Εφ.Συν.» ρώτησε σχετικά τον δήμαρχο Σερβίων, που μας απάντησε ως εξής: «Δεν είμαστε αρνητικοί σε λύσεις που στηρίζουν την τοπική οικονομία. Περιμένω να λύσουν το πρόβλημα το υπουργείο και η περιφέρεια. Εφόσον επιλεγεί ο χώρος των ΜΑΒΕ, θα δούμε τις μελέτες. Ολα τ’ άλλα είναι λόγια του αέρα. Λέμε όχι στο «όχι σε όλα». Αν δεν είναι κατάλληλο το έργο, δεν θα συναινέσουμε. Αν μπορεί να το κάνει η ΔΙΑΔΥΜΑ, ας το κάνει. Το ποιος θα το κάνει έχει σχέση με το ποιος μπορεί και με ποια ανταποδοτικότητα. Σημασία έχει να υπάρχει το απόλυτο κέρδος για την τοπική κοινωνία. Εμείς δεν θα στηριχθούμε σε φήμες αλλά σε επιστημονικές μελέτες».

Το Προφίλ μας