Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021

Καθαρισμός ρεμάτων και συντήρηση αντιπλημμυρικών έργων ρεμάτων Δήμου Πρεσπών Π.Ε. Φλώρινας

Συνεχίζονται τα έργα αντιπλημμυρικής προστασίας στη Δυτική Μακεδονία. Ο Περιφερειάρχης κ. Γιώργος Κασαπίδης υπέγραψε σύμβαση για τον καθαρισμό των ρεμάτων του Δήμου Πρεσπών της Π.Ε. Φλώρινας, συνολικού προϋπολογισμού 62.000€.

Το έργο είναι ενταγμένο στο Τεχνικό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και ανήκει στην κατηγορία των έργων αντιπλημμυρικής προστασίας που με ιδιαίτερη έμφαση και μετά από πολλά χρόνια εκτελεί η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μόνο στο δρόμο για το Καταφύγι δεν κάνετε τίποτα κύριε Κασαπίδη. Μας έχετε αποκλεισμένους 18 μήνες. Περνούμε το δρόμο με φόβο ψυχής. Είστε απαράδεκτοι μιλάμε και αδρανέστατοι.

Ανώνυμος είπε...

Και ο δρόμος για Καταφύγι πρέπει να γίνει και ο δρόμος Σερβίων-Κοζάνης πρέπει να γίνει κομμάτι της Εγνατίας οδού.Δυστυχώς όμως τα χρόνια περνάνε και δεν γίνεται τίποτα.Έχεις τους εκάστοτε Δημάρχους,Περιφερειάρχες,Βουλευτές,Υπουργούς και Πρωθυπουργούς να κάνουν για το θέμα μιά τρύπα στο νερό.ΚΡΙΜΑ για τον τόπο μας και κυρίως για τα παιδιά μας.

Το Προφίλ μας