Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021

Μανώλης Στεργίου: “Ένα σημαντικό βήμα για την ενεργειακή αλλαγή στους Δήμους Βελβεντού, Σερβίων και Βοΐου”

Από το kozan.gr
Πραγματοποιήθηκε σήμερα, 19/11/2021 σύσκεψη στο γραφείο του Αναπληρωτή Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Νίκου Παπαθανάση με τους Δημάρχους Βελβεντού Μανώλη Στεργίου, Σερβίων Χρήστου Ελευθερίου και του εκπροσώπου του Δήμου Βοΐου Βασίλη Αλεξανδρή, στο Υπουργείο της Πλατείας Συντάγματος. 
Η σύσκεψη οργανώθηκε με πρωτοβουλία του βουλευτή του Νομού Κοζάνης Γιώργου Αμανατίδη. 
Στη σύσκεψη συμμετείχαν ακόμη ο Αντιδήμαρχος Βελβεντού Γιώργος Αχίλλας και ο Προεδρος της Κοινότητας Βελβεντού Θανάσης Αθανασόπουλος. Παρών και ο ειδικός συνεργάτης του Δήμου Σερβίων Γιάννης Μπασιάς-Τσιουχάρας.
Αντικείμενο της σύσκεψης ήταν το κοινό αίτημα των τριών Δήμων να δικτυωθούν με το φυσικό αέριο, για θέρμανση και άλλες χρησεις, και οι τρόποι χρηματοδοτησης των σχετικών έργων υποδομής και στους τρεις Δήμους.
Απώτερος στόχος όλων είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.
Εκ μερους του Δήμου Βελβεντού ευχαριστούμε τον Υπουργό κ. Παπαθανάση διότι άκουσε με προσοχή τα αιτήματα των τριών κοινωνιών με διάθεση να τα επιλύσει και τον βουλευτή Γ. Αμανατίδη για την οργάνωση της σύσκεψης.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα μας πει κανείς τι συζητήθηκε; Η πρόταση των δήμων Σερβίων και Βελβενδού θα είναι κοινή; Για ποιές χρήσεις θα έρθει το φυσικό αέριο, με ποιόν τρόπο και ποιό το κόστος χρήσης;

Ανώνυμος είπε...

Περίμενε όταν γίνει θα βγει ο αστροφυσικός να πει "μετά από ενέργειες μου γίνετε ναι γίνετε". Μόνο που του έκανε χαλάστρα ο Στεργίου και ο Αμανατιδης

Ανώνυμος είπε...

Ειλικρινά όμως 22:30 τι περιμένεις; Καλύτερα να μην έχει πει κάτι ο φροντιστής. Γιατί θα πει πάλι περί Ρεχάγκελ θερμοδυναμική να γυρίσει ο αμίαντος στον τόπο που γεννήθηκε και άλλα τέτοια . Ας μείνουν τα ρεζιλικια μας μέσα στο νομό τουλάχιστον.

Το Προφίλ μας