Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021

Ρίτσα Σπυρίδου: Δημόσια Καταγγελία κατά της συμπεριφοράς του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Σερβίων κ. Νικόλαου Μπουκουβάλα.

Αγαπητοί συνδημότες.

Θέλω να καταγγείλω δημόσια  την  συμπεριφορά του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Σερβίων κ. Νικόλαου Μπουκουβάλα.

 Κατά την γνώμη μου και με βάση τα βιώματά μου:

 Είναι αντιδημοκρατική.

 Είναι απαξιωτική.

 Είναι ειρωνική.

 Είναι καταχρηστική.

 Είναι σκόπελος για την εύρυθμη λειτουργία του Δ.Σ

 Με την ανοχή  του Δημάρχου και των δημοτικών συμβούλων που απαρτίζουν τη δημοτική αρχή, μπλοκάρει με αθέμιτο τρόπο την όποια πρότασή μας και προσβάλει κατά συρροή, σχεδόν σε όλα, αν όχι σε όλα τα δημοτικά συμβούλια, την προσωπικότητά μας.

 Κατά συνέπεια, αυτό έχει αντίχτυπο στις οικογένειές μας, στον περίγυρό μας και πάνω από όλα, σε όλους εσάς τους δημότες Σερβίων που μας δώσατε εντολή να σας υπηρετήσουμε.

 Προσωπικά έχω δεχτεί λογοκρισία, φίμωση λόγου, αμέτρητες προσβολές και χαρακτηρισμούς όπως για παράδειγμα «είστε χυδαία», «βουλώστε το, βουλώστε το, είστε απαίσια» και κάποιες φορές έχασα την ψυχραιμία μου και ζητώ συγνώμη γι αυτό.

 Επίσης έχουν δεχθεί τέτοιους χαρακτηρισμούς ,ίσως και χειρότερους, άνθρωποι που δεν είναι μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, εν απουσία τους και κατά τη διάρκεια δημοτικών συνεδριάσεων. 

 Θεωρώ,  ότι αυτό είναι   παράβαση καθήκοντος , προσβάλει το θεσμό του Α! βαθμού τοπικής αυτοδιοίκησης, πάει τον τόπο μας πίσω και παρακαλώ  με υπομονή να ανατρέξετε σε όλα τα δημοτικά συμβούλια, για του λόγου το αληθές.

 Δηλώνω πως αυτό το κείμενο μου, είναι προσωπική, δημόσια καταγγελία.

 Ζητώ σεμνά, από τον Γενικό γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Δυτικής Μακεδονίας και Ηπείρου κ. Βασίλειο Μιχελάκη, να με προστατεύσει  ως αιρετό μέλος του Δ.Σ.

 Να ζητήσει  επίσημα, όλα τα ηχητικά ντοκουμέντα των δημοτικών συνεδριάσεων του δήμου Σερβίων και να πράξει όλα τα νόμιμα, που η θέση του, ορίζει.  

 Παρακαλώ θερμά, τον αρμόδιο εισαγγελέα να ελέγξει τα λεγόμενά μου και να πράξει με βάση την Ελληνική νομοθεσία.

 Με τιμή

 Λαζαρίτσα Σπυρίδου

Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Σερβίων

Επικεφαλής δημοτικής παράταξης «ΣΤΑΣΗ ΣΕΡΒΙΩΝ»

30 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΑΟΥ!!το πραγμα χοντραινει !!

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο κ. Σπυρίδου, φτάνει με τις προσβολές και τη χυδαία συμπεριφορά.

Ανώνυμος είπε...

Για αυτό γελαγαμε όσοι έχουμε αίσθηση από την δημοτική αρχή για την υπογραφή με τη γη ισότητας !
Έχουμε γεμίσει
Σεξιστες, ειρωνες, εμπαθείς, Επηρμενους
Αλήθεια η επιτροπή ισότητας θα επιληφθεί;

Ανώνυμος είπε...

Δεν είχε δώσει τέτοια δείγματα ο άρχοντας

Ανώνυμος είπε...

Η καταγγελία της εσηεμ-θ θυμάστε ποιους αφορά;

Ανώνυμος είπε...

Οι καθηγητές φροντιστηρίου ζουν πανω στο συννεφάκι τους. Οι αντιδήμαρχοι τους φυσάνε το συννεφάκι...δυο χρονάκια ακόμα μετά θα κοιτάξουμε τα κιτάπια.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλά κάνεις κ. Σπυριδου και ζητάς την προστασία απο τον κ. Εισαγγελέα και του κ. Μιχαλάκη γιατί η συμπεριφορά του προέδρου είναι απαράδεκτη.

Ανώνυμος είπε...

Μα η δημοτική αρχή είναι αυτή που διδάσκει το νέο ήθος. Σε καμιά συνεδρίαση απλά βρίζουμε και κανέναν πολίτη εκτός από την αντιπολίτευση να περνάει η ώρα.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Μας κλείνουν την τράπεζα ρε κοιμαστε όρθιοι????

Ανώνυμος είπε...

Ανακοίνωση της ΕΣΗΕΜ-Θ: «Αποδοκιμάζουμε την τακτική του Δημάρχου και του Προέδρου του Δ.Σ. Σερβίων να απαξιώνουν, με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, δημοσιογράφους»

Ανώνυμος είπε...

Η Δημοτική αρχή δεν δίνει σημασία σε τέτοιες, ανούσιες ανακοινώσεις, που είναι μόνο για.. Θόρυβο. Ο καύσωνας φαίνεται έχει επιδράσει αρνητικά σε ορισμένες και αυτό φαίνεται από το μεγαλείο αυτής της ανακοίνωσης...

Ανώνυμος είπε...

Δεν δίνει ε; Γι' αυτό σβήνουν και γράφουν από χθες στο φβ;;;;; χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Ψαχτείτε για τους επόμενους άρχοντες αυτοί τελειωσανε

ΠΡΩΗΝ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ είπε...

Θα δωσει σημασια ομως στα αποτελεσματα των εκλογων του 2023 που θα καταταξει στην αντιπολιτευση την σημερινη "Δημοτικη Αρχη" και Δημαρχος θα ειναι η κα Σπυριδου! Οτι σου λεω...γιατι Γινεται! Ναι Γινεται! Στο λεω εγω που ετρεχα σαν τρελος και στηριξα και με τα δυο χερια και τωρα μουτζώνομαι την σημερινη "Δημοτικη Αρχη"! Οτι σου λεω...επομενη ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕΡΒΙΩΝ ΕΙΝΑΙ κα ΣΠΥΡΙΔΟΥ!!!

Ανώνυμος είπε...

Άλλη μια συνεδρίαση μεγαλείο. Που δείχνει σε πολλούς την προσωπικότητα, το ήθος πολλών και θρασυτατα αυτοαποκαλούνται "δάσκαλοι". Λυπάμαι που όταν αναγράψετε κάπου δήμος Σερβίων με αυτό το ΓΕΛΟΙΟ λογότυπο έχει την υπογραφή τους. Ντρεπόμαστε να πούμε που είμαστε, χλευασμός από παντού. Έχουν βρίσει συμπολίτες μας, εργαζόμενους, δημοσιογράφους, ανθρώπους που αγωνίζονται για να μην γίνει αυτό στο οποίο εναντιώθηκε το δημοτικό συμβούλιο το Τρανόβαλτο η Ελάτη ο βελβεδος το ρυμνι η Αιανή....άνθρωποι που όλοι μαζί ήταν στο Ρυμνίου με καύσωνα και ο πρόεδρος του ΔΣ έλειπε! Σιγά μην είναι αντιπολίτευση ούτε καν στις εκλογές θα μπορέσουν να κατεβουν

Ανώνυμος είπε...

Μην κουραζεσθε να γράφεται ότι να είναι, γιατί ο κόσμος βαριέται αυτή την κριτική που κάνετε,οτι για όλα φταίει η Δημοτική αρχή. Η Δημοτική αρχή διοικεί υποδειγματικα και δεν θέλει να ακούει φλυαριες. Αφήστε την δημοτική αρχή ήσυχη και μην ασχολείσθε μαζί της...

Ανώνυμος είπε...

Μέγα τρολ

Ανώνυμος είπε...

Ρε αγορίνα πάρε ένα λεξικό επιτέλους μας βγήκαν τα μάτια με τις ελληνικούρες σου

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά αυτός ο Βητόπουλος τι ρόλο παίζει;Ψηφίζω και γειά σας;Εμμισθος αντιδήμαρχος χαχαχαχαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

12.49 Άμα δεν θέλει να ακούει φλυαρίες η δημοτική αρχή ας μας κλείσει τα μικρόφωνα.

Ανώνυμος είπε...

Με στεναχωρεί το γεγονός ότι μερικές φορές παρασύρεσαι και σύ Κα Σπυρίδου.Μείνε σταθερή και ήρεμη,αυτοί είναι χαμένοι έτσι και αλλιώς.Μή κάνεις διάλογο με τον Ποντίκη,δεν έχει νόημα,πάντα χαμένη θα βγαίνεις.

Ανώνυμος είπε...

γιατί μόνο αυτός είναι; Οι υπόλοιποι;

Ανώνυμος είπε...

Συνεδριάσεις που ξεκινάνε στις 6 το απόγευμα και τελειώνουν στις 4 το πρωί και ο πρόεδρος νομίζει ότι διευθύνει συζήτηση. Οι άνθρωποι δεν παίζονται με τίποτα πλήρης Ανικανότητα.

Ανώνυμος είπε...

Ο πρόεδρος δ.σ διευθύνει επί 8 ώρες μια δύσκολη συνεδρίαση και είναι πάντα επιτυχείς οι συνεδριάσεις. Μάθατε μόνο να τον επικρινεται και ποτέ δεν μιλάτε θετικά για αυτόν. Στις 3.9.2021 θα κλείσει 2 χρόνια πρόεδρος δ.σ και στην διαδικασία εκλογής νέου προέδρου για το διάστημα 2021-23 θα είναι πάλι υποψήφιος από την δημοτική αρχή και θα επανεκλεγει πανηγυρικά...

Ανώνυμος είπε...

Αη στο καλό μας έκανες και γελάσαμε 22:17, φυσικά και θα επανεκλεγεί πανηγυρικά! Με 5 στους 27 θα είναι.

Ανώνυμος είπε...

Και με μία ψήφο τη δική μου θα εκλεγώ είπε στο Δημοτικό Συμβούλιο χωρίς ντροπή χωρίς τσίπα

Ανώνυμος είπε...

https://youtu.be/9xC-XNOJyIs

Ανώνυμος είπε...

Ρε ξεπναχνιστε την τράπεζα.Ταχα μου ενδιαφέρεστε για τους δημότες...Εξυπνακοιδες.....

Ανώνυμος είπε...

Μήπως εννοείς την πειρεως?Αυτή νοιάζεται για τους κτηνοτρόφους - αγρότες....Λες?

Το Προφίλ μας