Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 27 Ιουλίου 2021

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Σερβίων με τηλεδιάσκεψη

Την Τρίτη 27 Ιουλίου 2021 και ώρα 19:00 θα συνεδριάσει (με τηλεδιάσκεψη) το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σερβίων για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα: 

 1.      Περί σύστασης Δημοτικής συγκοινωνίας στο Δήμο Σερβίων.

2.      Διαπίστωση της αναμόρφωσης του προϋπολογισμού - τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος.

3.      Αναμόρφωση Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2021 βάσει της υπ. αριθ. 149/2021 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Σερβίων.

4.      Έγκριση τροποποίησης Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας Δήμου Σερβίων.

5.      Περί διαγραφής ποσών από τους βεβαιωτικούς καταλόγους του Δήμου Σερβίων.

6.      Έγκριση εισόδου – εξόδου οχημάτων επί δημοτικής οδού στην κοινότητα Λευκάρων (αγροτεμάχιο 708), της επιχείρησης SIBELCO ΕΛΛΑΣ Α.Ε.

7.      Περί έγκρισης μακροχρόνιας εκμίσθωσης Δημοτικής έκτασης 3.767,03 τ.μ (τμήμα του υπ. αριθ. 1124θ τεμαχίου) στην Κοινότητα Λευκάρων.

8.      Περί έγκρισης εκμίσθωσης Δημοτικής έκτασης 12.500 τ.μ (τμήμα του υπ. αριθ. 758 Α τεμαχίου) στην Κοινότητα Νεράιδας .

9.      Διάθεση καυσόξυλων από το Δημοτικό Δάσος για κάλυψη ατομικών αναγκών των κατοίκων της κοινότητας Ελάτης.

10.  Χορήγηση άδειας παραγωγού πωλητή υπαίθριου πλανόδιου εμπορίου.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ

 

Νικόλαος ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δημοτική συγκοινωνία: υπάρχουν οδηγοί; υπάρχουν οχήματα; Συντήρηση;
Θα γίνει εταιρεία;πως υπάρχει νομικό καθεστως; Δικαιούται ο δήμος να έχει τέτοια εταιρεία; Θα υπάρχει σαν τμήμα του δήμου; Υπάρχει κάποια μελέτη που να δείχνει α) τα αναγκαία δρομολόγια β) τα κόστη που χρειάζονται γ) τι έσοδα μπορεί να έχει και πόσα λεφτά πρέπει να βάζει ο δήμος ; Έχει δοθεί αυτή η μελέτη; Έγινε διαβούλευση για τα δρομολόγια;
Απλά θα πάρετε μια απόφαση που να λέει θέλουμε δημοτική συγκοινωνία χωρίς να ξέρετε πως , πόσο στοιχίζει , αν μπορεί να δουλέψει σε δήμο 5-6 000 μονιμων κατοίκων; Έτσι απλά το βάζετε θέμα για να δείξετε ότι κάτι κάνετε επειδή τα Καμβούνια και το Λιβαδερό έμειναν με ένα δρομολόγιο λόγω της ολικής ανικανότητας σας; Γίνεται άλλη μια Μπαρούφα όπως το χαρισμα του καμένου σχολείου;

Ανώνυμος είπε...

Θέλουμε και αεροδρόμιο για πτήσεις εντός δήμου

Ανώνυμος είπε...

Η απόφαση είναι για τα μάτια του κόσμου και να γλυτώσουν την κατακραυγή απο τα ορεινά χωριά οτι δεν ενδιαφέρθηκαν, και να πήραμε απόφαση οτι δρομολογούμε δημοτική συγκοινωνία. Ζήσε Μάη μου να φάς τριφύλλι.....

Το Προφίλ μας