Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021

Παραπλανητικό προφίλ με το όνομα «Κοζάνη Τόπος Να Ζεις» στο Facebook

Μετά από ενημέρωση που είχαμε διαπιστώθηκε ότι δημιουργήθηκε προφίλ με το όνομα «Κοζάνη Τόπος Να Ζεις» στο Facebook, https://www.facebook.com/profile.php?id=100067309561302, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με την Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις».

Η μόνη διαφορά στον τίτλο από το γνήσιο προφίλ της Δημοτικής Κίνησης είναι ότι υπάρχει ένα κεφαλαίο «Ν» και ότι το επίσημο προφίλ της Δημοτικής Κίνησης συνοδεύεται από τον λογότυπο της Κίνησης. Η ενέργεια αυτή όπως είναι φυσικό ενδέχεται να δημιουργήσει εσφαλμένες εντυπώσεις και παρερμηνείες.

Ενημερώνουμε τους φίλους και τα μέλη της Κίνησης ότι θα προβούμε άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες με αναφορά του συμβάντος αυτού και θα επιδιώξουμε περαιτέρω πιστοποίηση της σελίδας μας στο facebook έτσι ώστε να υπάρχει σαφής προσδιορισμός γνησιότητας.

Έως τότε εφιστούμε την προσοχή για τυχόν δημοσιεύσεις της σελίδας αυτής η οποία ΔΕΝ εκφράζει τις θέσεις της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη Τόπος να Ζεις» και ενημερώνουμε όσους αποδέχθηκαν το αίτημα φιλίας που τους εστάλη ότι ενδεχομένως παραπλανήθηκαν.

 

Κοζάνη 30/07/2021

Για την Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας