Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021

Νεαρής ηλικίας η πλειοψηφία των κρουσμάτων στην Π.Ε. Κοζάνης- Η επιστροφή από τις διακοπές και η επιφυλακή του Αυγούστου

του Ζήση Πιτσιάβα από τον ΠΤΟΛΕΜΑΙΟ

Άτομα νεαρής ηλικίας είναι η μεγάλη πλειοψηφία των πολλών κρουσμάτων τα οποία σημειώθηκαν τα τελευταία 24ωρα στην Π.Ε. Κοζάνης, εκτοξεύοντας τα νούμερα στην καθημερινή ενημέρωση του ΕΟΔΥ σε επίπεδα που είχαμε πολύ καιρό να δούμε

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι οποίες επιβεβαιώνονται και από τις μετρήσεις των rapid tests που διενεργεί ο ΕΟΔΥ, η διάμεση ηλικία των κρουσμάτων κινείται στα 20 έτη, με πολλούς μαθητές αλλά και φοιτητές να καταγράφονται ως κρούσματα μετά την επιστροφή τους από τις διακοπές.

Κάτι τέτοιο διαπιστώνεται και από την κίνηση που υπάρχει στο Νοσοκομείο της Κοζάνης, αλλά και στο Μοριακό Εργαστήρι, με άτομα νεαρής ηλικίας κυρίως να εμφανίζονται για τις προβλεπόμενες εξετάσεις, ευτυχώς όμως στο σύνολο των περιπτώσεων δεν υπάρχει ανάγκη για νοσηλεία.

Φυσικά όλη αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να αφήσει απ’ έξω ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας που αποτελούν γονείς ή πολύ στενές επαφές των νεαρών, με τις νοσηλείες στο Νοσοκομείο Κοζάνης σταδιακά να αυξάνονται στις 14-15 το τελευταίο διάστημα και να κρατούν σε επιφυλακή εν όψει Αυγούστου το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό.

Όπως έγραψε ο «Π» χθες, διψήφιο αριθμό νοσηλειών είχε και το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας, μετά από πολλές εβδομάδες.

 

Πηγή: e-ptolemeos.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας