Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021

Beckett: Αυτή είναι η πρώτη ταινία του Netflix που γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα

Kυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο τρέιλερ του Beckett, της πρώτης ταινίας του Netflix, που γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα. Σε παραγωγή του Luca Guadagnino και σε σκηνοθεσία του Ferdinado Cito Filomarino η ταινία εξελίσσεται στην Αθήνα και ακολουθεί τα βήματα του Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον ως Beckett, ο οποίος δείχνει να έχει «μπλέξει» σε μία παράξενη ιστορία.

Ενώ ταξιδεύει στην Ελλάδα για τις διακοπές του, ένα αναπάντεχο ατύχημα στέκεται η αφορμή για να ξεκινήσει ένα ανελέητο ανθρωποκυνηγητό εις βάρους του. Ενώ τον καταδιώκει η αστυνομία, εκείνος προσπαθεί να διασχίσει την πόλη έχοντας ως τελικό προορισμό την Αμερικανική Πρεσβεία, όπου και θα απευθυνθεί για βοήθεια.

Ενώ ο ίδιος προσπαθεί να καταφύγει εκεί για βοήθεια, η ένταση συνεχώς κλιμακώνεται και καταλήγει να βρίσκεται στο κέντρο μίας πολύ βίαιης συνωμοσίας.

Δες το επίσημο τρέιλερ:

 

 

Στο πλευρό του οι: John David Washington (Beckett), Boyd Holbrook (Tynan), Vicky Krieps (Lena), Πάνος Κορώνης (Αξιωματικός Ξενάκης) και Alicia Vikander (April). Επίσης, συμμετέχει και η Λένα Κιτσοπούλου. Πριν την πρεμιέρα της στο Netflix, η ταινία θα προβληθεί στο Φεστιβάλ του Λοκάρνο στις 13 Αυγούστου.

 

Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας