Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021

Στάθης Κωνσταντινίδης, Βουλευτής Ν. Κοζάνης «Νέα ενίσχυση για τον Δ. Σερβίων ύψους 80.000 ευρώ από τον Αν. Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα»

O βουλευτής τονίζει: 
Όπως ενημερώθηκα από το Υπουργείο Εσωτερικών, ικανοποιείται το από 13.1.2021 αίτημα του Δήμου Σερβίων, ο οποίος ενισχύεται με το ποσό των 80.128,50 ευρώ, για την εξόφληση ληξιπρόθεσμων οφειλών του. Για μία ακόμα φορά ευχαριστώ τον Αν. Υπουργό Εσωτερικών κ. Πέτσα για το αμέριστο ενδιαφέρον του για τον τόπο μας.


8 σχόλια:

ΝΔ ΚΑΜΒΟΥΝΙΩΝ είπε...

Για να καταλαβουμε δλδ... κ.Κωνσταντινιδη...εκπροσωπος τυπου του Δημαρχου Σερβιων ειστε??? Το καταλαβαμε οτι προεκλογικα τον στηριξατε, αλλα το κακο ειναι οτι τον στηριζετε ακομα! Κακο φυσικα για εσας, διοτι μην εχετε καμια ελπιδα - αυταπατη οτι θα σας στηριξουμε και αυτη τη φορα οπως καναμε στις τελευταιες εθνικες εκλογες! Ειναι δυνατον να στηριζετε Δημαρχο του Συριζα ενω εσεις ειστε εκλεγμενος με τη σημαια της ΝΔ??!! Ειναι πολυ ευκολο από την κορυφη που βρεθηκατε στις τελευταιες εκλογες τωρα να βρεθειτε στην τελευταια θεση...!

Υ.Γ. Φυσικα το ιδιο θα συμβει και για αυτους που εκλεχθηκαν στα Καμβουνια ειτε ως Προεδροι Τοπικων Κοινοτητων ειτε ως Δημοτικοι Συμβουλοι (δηλωναν ΝΔ) και στηριξαν κρυφα ή φανερα τον τωρινο Συριζαιο Δημαρχο Σερβιων! Διοτι ολα δυστυχως μαθαινονται!!! Το νου σας!!!

Ανώνυμος είπε...

Πέντε λεπτά στο ίντερνετ και μαθαινει κάποιος την αληθεια. Αφορά επιχορήγηση για εξόφληση για τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις κατά του δήμου Σερβιων και η οικονομική υπηρεσία του δήμου Σερβίων είχε κάνει αίτηση οπως και πολλοί άλλοι δήμοι. Δεν είναι κάποια χάρη του υπουργού στην περιοχή μας. Καθαρά υπηρεσιακό αίτημα υπαλλήλων όπως σε όλους τους δήμους. Αλλά ποιου υπαλλήλου ; Γιατί ο Ιανουάριος είναι πριν τις αλλαγές στους υπαλλήλους που έκανε ο δήμαρχος! Για να δούμε τώρα τις θριαμβολογιες στα Facebook !

Ανώνυμος είπε...

Εσύ 12:21 είσαι βέβαιος ότι στον ΣΥΡΙΖΑ χαίρονται με τον Ελευθερίου; Πάντως η βουλευτίνα και πάλι στην βουλή τάχθηκε κατά του χυτά αμιάντου ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

Πάλι καλά που δεν ισχυρίστηκε ότι δόθηκαν μετά από δικές του ενέργειες.

Ανώνυμος είπε...

O Κωνσταντινίδης κατα επανάληψη δίνει τετοια δικαιώματα. Νομίζει ότι θα στηριχθει και πάλι από τους Νεοδημοκράτες . Τώρα και ξέρουμε και βλέπουμε ότι στηρίζει Ελευθερίου,. Ασ τον Βγάλει λοιπόν βουλευτή ο Ελευθερίου΄Οπως στρωνει θα κοιμηθεί.

Ανώνυμος είπε...

Εχετε εκνευρίσει αφάνταστα κ. Κωνσταντινίδη τους οπαδούς της ΝΔ, Στηρίζεται τον Συριζαίο δήμαρχο που κατηγορει συνεχως την ΝΔ και βρίζει την δεξιά. Ακούτε τι κάνουν στα δημοτικά συμβούλια την κα Σπυρίδου? Δεν σας κάνει η σοβαρότητα της Σπυρίδου και σας κάνει ο Συριζαίος Δήμαρχος? ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΡΙΜΑ

Ανώνυμος είπε...

74652/2020
Επιχορήγηση Δήμων για την εξόφληση υποχρεώσεων από διαταγές πληρωμής και τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις

Αριθμ. 74652/2020

(ΦΕΚ Β' 5004/13-11-2020)

Πω δούλεμα. Για ους τους δήμους ήταν ποιο ιδιαίτερο ενδιαφερον!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ
ΑΔΑ ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ. 6ΖΒΙ46ΜΤΛ6-Λ2Ε
ΕΠΙΧΟΡΉΓΗΣΗ ΔΉΜΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΒΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΜΕ 7 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ !
ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ. ΚΑΙ ΦΥΛΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑΜΙΣΙΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ!

ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ Ο ΠΕΤΣΑΣ;

Το Προφίλ μας