Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021

Θα θυμίσουμε στον δήμαρχο Σερβίων πόσες φορές δημόσια τοποθετήθηκε υπέρ της δημιουργίας ΧΥΤΑΜ στο Ζιδάνι

Του Β. Κωνσταντόπουλου

Κοντέψαμε να τρελαθούμε στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, με τις υπαναχωρήσεις του δημάρχου και του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Σερβίων, για το θέμα της δημιουργίας ΧΥΤΑΜ στο Ζιδάνι.

Ο δήμαρχος «διαρρήγνυε τα ιμάτιά του» ότι ποτέ δεν συμφώνησε να γίνει ΧΥΤΑΜ στο Ζιδάνι.

Βέβαια στην συνέχεια,  στο οίστρο της ομιλίας του, ανέφερε  ότι «πρέπει να είμαστε μέσα όταν μοιράζεται το παιχνίδι» κλπ., κλπ, …

Θα θυμίσουμε λοιπόν του δημάρχου τις φορές, οι οποίες υπέπεσαν στην δική μας αντίληψη, ότι είναι υπέρ της δημιουργίας ΧΥΤΑΜ στο Ζιδάνι.

 

1. Στην ημερίδα για την απολιγνιτοποίηση που έγινε στην Πτολεμαϊδα και όπου ο δικός μας δήμαρχος παρέμεινε κόντρα στους άλλους δημάρχους, που αποχώρησαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας, πρότεινε στην ομιλία του « ο αμίαντος να επιστρέψει εκεί που δημιουργήθηκε». Η αναφορά έγινε από τον σύμβουλό μας κ. Πεκόπουλο στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της 13-01-2021.

 

2. Στην συνεδρίαση της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας της 21/02/2020, όπου αποφασίστηκαν τα αναπτυξιακά έργα για κάθε περιοχή στα πλαίσια της απολιγνιτοποίησης, πρότεινε και η ΠΕΔ το αποδέχτηκε, να ενσωματωθεί στο κείμενο των προτάσεων της ΠΕΔ η δημιουργία ΧΥΤΑΜ στο Ζιδάνι.

 

2. Μετά από αυτό στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της 09-03-2020, οι δύο παρατάξεις ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ και ΣΤΑΣΗ ΣΕΡΒΙΩΝ, εγκαλέσαμε τον δήμαρχο για την πρότασή του αυτή στην ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας, τονίζοντάς του ότι δεν είχε καμιά εξουσιοδότηση του δημοτικού συμβουλίου.

Μας απάντησε ότι ήταν προσωπική του άποψη.

Του απαντήσαμε με ανάρτηση στις 11-03-2020, όπου γνωστοποιήσαμε στους πολίτες, ότι ο δήμαρχος δεν είχε καμιά εξουσιοδότηση από το δημοτικό συμβούλιο για την προώθηση της δημιουργίας ΧΥΤΑΜ στο Ζιδάνι.

 

3. Στις 24-11-2020 συμμετέχει στην συνεδρίαση της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Περιφέρειας με μοναδικό θέμα την δημιουργία ΧΥΤΑΜ στο Ζιδάνι.

Στην συνεδρίαση αυτή εξέφρασε την θετική του άποψη για την δημιουργία του ΧΥΤΑΜ στο Ζιδάνι.

 

4. Στις 07-12-2020 σε εμφάνισή του στο δελτίο ειδήσεων τοπικού τηλεοπτικού σταθμού (WEST), αναφέρει επί λέξει ότι «δεν είναι αντίθετος στην δημιουργία ΧΥΤΑΜ στο Ζιδάνι».

 

5. Τέλος συμμετέχει στην Επιτροπή που συγκρότησε ο Περιφερειάρχης για την εξέταση της δυνατότητας δημιουργίας ΧΥΤΑΜ στο Ζιδάνι, χωρίς την έγκριση του δημοτικού συμβουλίου.

 

Όλα τα παραπάνω αποδεικνύουν ότι ο δήμαρχος όχι μόνο συμφωνεί να δημιουργηθεί ΧΥΤΑΜ στο Ζιδάνι αλλά έχει αναλάβει και πρωτοβουλίες, χωρίς την έγκριση του δημοτικού συμβουλίου, με περιφρόνηση προς τα θεσμικά όργανα του δήμου και το κυριότερο ενάντια στην βούληση της τοπική κοινωνίας.

 

Όμως οι πολίτες έχουν μνήμη και στην κατάλληλη ώρα θα τον ανταμείψουν ανάλογα.

 

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αυτό δεν είναι αντιπολίτευση δεν βρίσκετε αλλά θέματα να προτείνετε μας ζαλίσατε με το χυταμ δεν υπάρχουν αλλά προβλήματα στον δήμο σας βαρεθήκαμε με το χυταμ εγινε μια συνεδρίαση δοθήκαν οι εξηγήσεις και περιμένουμε τις εξελίξεις και μια συμβουλή Βασίλη μόνο με το ΧΥΤΑ δεν βγαίνεις δήμαρχος φιλικότατα

Ανώνυμος είπε...

«ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΕΙΠΑΜΕ» ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΑΧΑΧΑΑΧΧΧΧΧΑΧΧΑΧΑ
ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΕΧΕΤΕ ΦΩΝΗ Ή ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ 3Α; (ΑΜΙΑΝΤΟΣ ΑΛΙΑΚΜΟΝΑΣ ΑΡΙΣΤΟΣ)

Ανώνυμος είπε...

Άρα δεν συμφωνεί απλώς με την δημιουργία ΧΥΤΑΜ στο Ζιδάνι, αλλά την ΕΙΣΗΓΗΘΗΚΕ!
Αυτή είναι η ακριβής λέξη με την αντίστοιχη πολιτική της σημασία.

Ανώνυμος είπε...

Δνε είναι σοβαρό θέμα ο ΧΥΤΑΜ;;; ;Πλάκα μας κάνεις; θα καταστραφεί το περιβάλλον για τα επόμενα 100 χρόνια και δεν είναι σοβαρό; Δεν θα υπάρχουν καλλιέργειες, ψάρια, ύδρευση Βέροιας και Θεσσαλονίκης και δεν είναι σοβαρό;;;;

Ανώνυμος είπε...

“Έλα μωρέ ένας γραφικός από το Μικρόβαλτο αντιδράει”
η αντίδραση του δημάρχου Ελευθερίου σε παρατήρηση πολίτη “γιατί δήμαρχε προτείνεις χωματερή αμιάντου για όλη την Ελλάδα στην ΜΑΒΕ;”

Ανώνυμος είπε...

α σας "ζαλίσαμε" κιόλας! Εύχομαι να βρείτε και την δύναμη να μας συγχωρέσετε, τόσο κακοί και ενοχλητικοί που είμαστε. Ποια εξήγηση δόθηκε; "Περιμένουμε τις μελέτες". Αυτές που θα συντάξει η polyeco. Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει , δέκα μέρες κοσκινίζει. Καμία "μελέτη" δεν περιμένουμε. Αυτά είναι για να ρίχνετε στάχτη στα μάτια και να κερδίζετε χρόνο για να δημιουργήσετε τετελεσμένα.

Ανώνυμος είπε...

Κοίτα φίλη, φίλη 13:47 δεν είμαστε όλοι κουμπάροι συμμαθητές συγγενείς οικογενειακοί φίλοι για να κάνουμε πως χαφτουμε τις βλακείες.
Η μελέτη θα είναι τέλεια γιατί θα γίνει από την ίδια υπηρεσία της περιφέρειας που πρότεινε το έργο μετά βέβαια την εισήγηση στην ΠΕΔ του Χρηστάρα για χυτά αμιάντου ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. Και φυσικά ο κασαπιδης θα την εγκρίνει ως ολοσωστη και περιβαλλοντικά αρτια γιατί ο ιδιος εχει ήδη προαναγγείλει τον χυτά! Μπορεί εσείς να μας θεωρείτε χαζούς αλλά δεν είμαστε κιόλας χαζοί.
Όσον αφορά τις εξηγήσεις που δόθηκαν ήταν του γνωστού επιπέδου του 3Α. Ακατανόητες κραυγές ειρωνίες επίθεση προς όλους αλλά λόγια να αγαπιόμαστε και τακτική σας βγάζω όλους τρελούς. Γνωστή τακτική ρίχνω την κουβέντα στο επίπεδο μου . Ξέρεις τα βλέπαμε στο youtube

Ανώνυμος είπε...

Δεν ρώτησες κ. Κωνσταντόπουλε τον 13.47 πώς κάνουν αντιπολίτευση να μας πει μιας που είναι ειδικός. Την άλλη φορά να μην παραλείψεις να τον ρωτήσεις να πάρεις την έγκριση

Ανώνυμος είπε...

όχι δεν είναι σοβαρό θέμα ο χυταμ Σοβαρό θέμα είναι να αγοράσουν ανοιχτές πισίνες και να κάνουν κουζίνες σε αγροτικά ιατρεία χωρίς γιατρούς. Να βάλουν και γενικο γραματεα γιατί μόνο αυτό λείπει για την οργάνωση του δήμου. Ποιοι υπάλληλοι τώρα είναι άσχετοι όλοι. Να βγάλουμε και μια copy paste έκθεση που θα την ονομάσουμε μελέτη επιστημονικής ομάδας.
Πλάκα πλάκα με τον γιατρό γελάγαμε έλεγε για ηλιακά καραβάκια και υδροπλάνα ακίνδυνα πράγματα. Τώρα είναι επικίνδυνα τα πραγματα.

Ανώνυμος είπε...

Πάντως Χρηστάρα ο ... με το μουστακι από τα καιλαρια δεν σε σώζει τώρα

Ανώνυμος είπε...

13.47 μήπως ο Ελευθερίου έγινε Δήμαρχος επειδή προεκλογικά ήταν υπέρ της δημιουργίας ΧΥΤΑΜ στο Ζιδάνι;Μήπως έγινε Δήμαρχος λόγω των 120 επιστημόνων;Αντί να πείς την άποψή σου για τα γραφόμενα και την τοποθέτησή σου για το θέμα, ασχολείσαι με το αν γίνει Δήμαρχος ο Κωνσταντόπουλος ή όχι.Πάντως αν θές την γνώμη μου,το σίγουρο είναι ότι δεν ξαναγίνεται Δήμαρχος ο Ελευθερίου.

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΕΙΔΑ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΑΡΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗ ΤΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ ΝΑ ΓΕΛΑΕΙ ΜΟΛΙΣ ΑΚΟΥΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΥΝΑΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΟΧΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΥΤΕ ΟΥΙΣΚΑΚΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΑΝΑΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΩΝ ΚΟΛΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ. ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ
ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ ΕΜΑΘΑ ΔΙΑΛΥΣΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΣΙΝΕΣ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

""Να περιμένουμε πρώτα τις μελέτες και μετά να αποφασίσουμε "" Τι θα αλλάξει;
Ταφή Αμιάντου θα γίνεται ,όπως και να γίνεται.Και με εξώδιο ακολουθεία να γίνεται η ταφή πάλι δεν αλλάζει κάτι.

Ανώνυμος είπε...

Ελευθερίου μαζί με την παρέα σου θα γράψετε ιστορία,περισσότερο θα θυμόμαστε εσένα παρά τον Κοσματόπουλο.ΚΑΗΜΕΝΑ ΣΕΡΒΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει μας έπεισες, αλλά ψήφο όσες αναρτήσεις και να κάνεις δεν παίρνεις

Ανώνυμος είπε...

Ο Ελευθερίου περισσότερες αναρτήσεις κάνει στο FB.Οσο για την ψήφο,μπορεί αργότερα να αλλάξεις γνώμη.Ήδη την άλλαξαν πολλοί.

Ανώνυμος είπε...

Χυτάμ στα μαβε. Θέλει να κλείσει τον παιδικό σταθμό στα Καμβούνια. Κατά τα άλλα θέλει να επιστρέψει ο κόσμος στα χωριά.....γελάει και ο γραματεας ακόμα

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στο Ελευθερίου για την συνέντευξη . "Λέμε όχι σε όλα" λέει. Ποτέ βρε ήρθε επένδυση και είπαμε όχι;
"Καταρρέει η περιοχή σιγά σιγά" λέει. Και ποιος ήθελε τον Σεπτέμβρη να κλείσει τον παιδικό σταθμό στο Τρανόβαλτο; Μα ο Ελευθερίου!
Καταρρέει η περιοχή. Και τι θες Χρηστάρα; Να την σκοτώσεις αμέσως να μην υποφέρει; Αντί να στηρίξεις το αρδευτικό που είναι έργο για πάντα και το λες φαραωνικό θες χωματερή αμιάντου; Ε παρτην στα Σέρβια αφού είναι όλα ασφαλή ! Αλλά τολμάς να το πεις; και τώρα σε έπιασε ο πόνος για την γνώμη της τοπικής κοινωνίας; Όταν το εισηγήθηκε στην ΠΕΔ;
Ένα μένει τώρα
ΟΖΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΘΕΝΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΤΆ ΤΟΥ ΧΥΤΑΜ ΣΤΑ ΜΑΒΕ

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά πώς είναι δυνατόν άνθρωποι με τέτοια μυαλά να γίνονται Δήμαρχοι στα Σέρβια;Είχαμε τον Κοσματόπουλο γελάγαμε,τώρα έχουμε τον Ελευθερίου που δεν ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνει,να γελάει ή να κλαίει,που θα πάει αυτό το χάλι μας;

Ανώνυμος είπε...

ειμε ψηφοφόρος του κοσταντοπουλυ λογο ΠΑΣΟΚ

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΩΣΤΟ ΤΡΟΛ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ

Το Προφίλ μας