Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2021

Το Επιμελητήριο Κοζάνης καλεί τα μέλη του να εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής στην διαδικτυακή έκθεση «The DeIiFair by ΕΞΠΟΤΡΟΦ»

Το Επιμελητήριο Κοζάνης, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών του για την προώθηση και την ανάπτυξη της εξωστρέφειας των τοπικών Επιχειρήσεων και τη στήριξη της  επιχειρηματικότητας κόντρα στις αντίξοες συνθήκες που έχει διαμορφώσει η πανδημία του Κορωνοϊού, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, προτίθεται να διοργανώσει τη συμμετοχή των ενδιαφερομένων επιχειρήσεων – μελών του στην έκθεση «The DeIiFair by ΕΞΠΟΤΡΟΦ» (https://expotrof.gr/):

Πρόκειται για την πρώτη διαδικτυακή εγχώρια έκθεση τροφίμων και ποτών για τους Έλληνες παραγωγούς, η οποία θα πραγματοποιηθεί 1-5 Μαρτίου 2021 στο Εκθεσιακό Κέντρο Helexpo, στο Μαρούσι. Η έκθεση DeIiFair είναι η ψηφιακή διεξαγωγή της έκθεσης «ΕΞΠΟΤΡΟΦ - The Greek Fine Food Exhibition» και απευθύνεται στους επαγγελματίες του κλάδου. Η διοργάνωση δίνει τη δυνατότητα σε μικρομεσαίες ελληνικές εταιρείες, αλλά και σε μικρούς παραγωγούς να προβάλλουν τα προϊόντα τους μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας και μέσω της επιδότησης από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας ο κάθε εκθέτης θα μπορεί να προγραμματίσει απομακρυσμένες Β2Β συναντήσεις, με 10 εγχώριους αγοραστές (“B2B Greece”) και 1 απομακρυσμένη συνάντηση με ενδιαφερόμενο αγοραστή του εξωτερικού (“B2B Global”)

Παρακαλούνται τα μέλη που ενδιαφέρονται να δηλώσουν το ενδιαφέρον συμμετοχής τους ως την Δευτέρα 1/2/2021, τηλ. επικοινωνίας κα Βίκυ Δούσιου 24610 41693.

 

 

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Το Προφίλ μας