Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2021

Aρδευτικό Βόρειας Ζώνης Πολυφύτου- Παρουσιάστηκε η προκαταρκτική μελέτη του έργου- Προοπτική για ενίσχυση και της περιοχής των Σερβίων

Με την προοπτική της ενίσχυσης και του υφιστάμενου αγωγού των Σερβίων να είναι η νέα εξέλιξη, παρουσιάστηκε σήμερα από την ΑΝΚΟ, στον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, η προκαταρκτική μελέτη για το αρδευτικό της Βόρειας Ζώνης Πολυφύτου.

Απαντώντας σε σχετικό ερώτημα του «Π», ο Γιώργος Κασαπίδης, χαρακτήρισε το έργο «εμβληματικό» και τόνισε πως θα αρδεύονται περισσότερα από 40.000 στρ. με τελικές παρατηρήσεις και αποφάσεις να λαμβάνονται τον επόμενο μήνα.

Όπως είπε, η νέα εξέλιξη για την ενίσχυση του υφιστάμενου δικτύου των Σερβίων, αλλάζει τα δεδομένα για τη συγκεκριμένη περιοχή καθώς «θα ρίξει το αρδευόμενο κόστος στα 15 ευρώ το στρ. από τα 60 που είναι σήμερα».

Παράλληλα επεσήμανε πως η περιφερειακή αρχή έπιασε από την πρώτη ημέρα της θητείας της, το συγκεκριμένο έργο «το οποίο ήταν σταματημένο από το 1997».

Ζήσης Πιτσιάβας, https://e-ptolemeos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Το Προφίλ μας