Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2021

Συναντήσεις του Παναγιώτη Πλακεντά με το διοικητικό συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας και με τον Πρόεδρο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Αγροκτηνοτρόφων Εορδαίας.

Συνάντηση του Δημάρχου Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά με το διοικητικό συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας, πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου. Στη συνάντηση συμμετείχε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ενέργειας του Δήμου Εορδαίας Ιωάννης Καραβασίλης.

Στην συζήτηση που ακολούθησε διαπιστώθηκε η διάθεση συντονισμού κοινών δράσεων, προς την κατεύθυνση της ενίσχυσης του εμπορικού κόσμου της Εορδαίας και της διεκδίκησης ειδικής μέριμνας από πλευράς της Πολιτείας, για όλες τις πληττόμενες επιχειρήσεις της περιοχής μας η οποία βρίσκεται σε καθεστώς lockdown πλέον των 100 ημερών.

 

Νωρίτερα το πρωί της ίδια ημέρας ο Δήμαρχος Εορδαίας και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ενέργειας, συναντήθηκαν τον Πρόεδρο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Αγροτοκτηνοτρόφων Εορδαίας Δαμιανό Παπαδόπουλο.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τον πρωτογενή τομέα, ενώ συμφωνήθηκε να κατατεθούν εγγράφως προς την Επιτροπή Ενέργειας, οι προτάσεις του Ε.Σ.Α. Εορδαίας, στο πλαίσιο  χάραξης κοινής στρατηγικής όλων των φορέων της περιοχής μας, για την αντιμετώπιση της απολιγνιτοποίησης και των συνεπειών που θα επιφέρει στην τοπική οικονομία.

 

Τέλος να σημειωθεί ότι η Επιτροπή Ενέργειας έχει συστήσει ομάδα εργασίας, για τον καθορισμό των βημάτων και των ενεργειών της το προσεχές χρονικό διάστημα, ενώ θα συνεχιστούν οι συναντήσεις με τους φορείς του Δήμου Εορδαίας, το πρόγραμμα των οποίων έχει ήδη διαμορφωθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Το Προφίλ μας