Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021

Η στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων των εργαζομένων και των ανέργων με πρόσθετα μέτρα είναι επιβεβλημένη .

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η πορεία των φορέων της περιοχής προς την Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας με βασικά αιτήματα την στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, των εργαζομένων αλλά και των ανέργων της περιοχής μας.

Το Εργατικό Κέντρο Ν. Κοζάνης επιμένει στη θέση του για ΑΜΕΣΗ ενίσχυση των μικρομεσαίων

επιχειρήσεων και των εργαζομένων με πρόσθετα μέτρα και ενισχύσεις που θα διασφαλίζουν την βιωσιμότητα και τις εργασιακές σχέσεις Εάν δεν στηριχθούν οι επιχειρήσεις και οι εργαζόμενοι θα έχουμε εκρηκτική αύξηση της ανεργίας με οδυνηρές συνέπειες για την οικονομία και την κοινωνία.

 

Η εξελισσόμενη βίαιη απολιγνιτοποίηση, η υγειονομική κρίση και ο μαρασμός του επιχειρηματικού κόσμου, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΟΙ ΟΙΩΝΟΙ και το μόνο που προμηνύουν είναι ολοκληρωτική κατάρρευση.

 

Σε μια αγορά η οποία προέρχεται ούτως ή άλλως από βαθιά οικονομική κρίση που το ισοζύγιο ανάμεσα στο άνοιγμα και κλείσιμο επιχειρήσεων ήταν πάντα αρνητικό, με την αγορά εργασίας σε αποσύνθεση (μαύρη και αδήλωτη εργασία) την ανεργία σε πολύ υψηλά επίπεδα (πρώτοι σε όλη την χώρα) το περιβάλλον είναι ιδιαίτερα αρνητικό και δεν προοιωνίζει κάτι θετικό για την περιοχή μας

 

Είναι σαφές ότι σε καμία περίπτωση και για κανέναν λόγο δε θα πρέπει να επιτραπεί μία τέτοια εξέλιξη και θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν, για να την αποτρέψουμε.

 

                                                                                                  Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας