Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021

ai-vreS: Ο δήμαρχος Σερβίων όρισε νέο μέλος στην οικονομική επιτροπή του Δήμου Σερβίων στη θέση του παραιτηθέντος κ. Μίμη Ζάκη. Δείτε ποιος αντικατέστησε τον κ. Ζάκη.

Στις 23 Δεκεμβρίου 2020 ο κ. Δημήτρης Ζάκης απέστειλε στα ΜΜΕ ανοιχτή επιστολή ανεξαρτητοποίησης από το συνδυασμό "Γέφυρα στο Μέλλον" αφήνοντας σοβαρές αιχμές για τη λειτουργία της παράταξης και την αντικατάστασή του ως αντιδημάρχου. 

Στην ίδια επιστολή παρουσίασε κάποιες από τις δράσεις του ως αντιδήμαρχος και εξέφρασε σθεναρή θέση ενάντια στην κατασκευή ΧΥΤΑΜ στην περιοχή των Καμβουνίων.

Δείτε την ανοιχτή επιστολή του κ. Δημήτρη Ζάκη όπως αυτή δημοσιοποιήθηκε εδώ  

Επιπλέον έγραφε: "Επίσης δηλώνω δημόσια ότι θα αποστείλω επιστολή προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, στην οποία θα τον ενημερώνω ότι δεν ανήκω πλέον στο συνδυασμό του κυρίου Ελευθερίου και ότι στο εξής θα λειτουργώ ως Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος" 

Ο κ. Ζάκης, συνεπής προς τις δηλώσεις του, απέστειλε επιστολή ανεξαρτητοποίησης προς τον Πρόεδρο του Δ.Σ. και επιστολή παραίτησης από την Οικονομική

Επιτροπή  προς τον δήμαρχο Σερβίων στις 31/12/2020 όπως φαίνεται στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ. 

Κατόπιν αυτών, με απόφαση του δημάρχου Σερβίων κ. Χρήστου Ελευθερίου στις 5/1/2020, ορίζεται ως μέλος της οικονομικής επιτροπής η αντιδήμαρχος κ. Παπαδοπούλου - Μοσχοπούλου Ευθυμία σε αντικατάσταση του κ. Ζάκη. (δείτε την απόφαση εδώ)



13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τώρα σωθήκαμε.
Ακόμη μία άσχετη με το αντικείμενο.
Πού πάμε ρέ,που πάμε;

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Τι σχέση έχει αυτή? Από που και ως που?

Ανώνυμος είπε...

Κανείς δεν ασχολείται με τον ρόλο του Γραμματέα του Δήμου. Εξαφανισμένος από το δήμο, τι έργο προσφέρει? Αναρωτήθηκε κάποιος από την αντιπολίτευση να δει το θέμα από κοντά. Τι υπηρεσίες προσφέρει τελικά. Υψηλόμισθος και ανύπαρκτος ο γραμματέας του Δήμου....

Ανώνυμος είπε...

Μα αυτοί που είναι εκλεγμένοι θα αναλάβουν τις θέσεις.Μερικοί κάνετε λες και μόλις βγήκατε απο τις σπηλιές. Εδώ στην κυβέρνηση της χώρας οι 10/10 είναι άσχετοι με το υπουργείο που έχουν αναλάβει, στον δήμο σας πείραξε τώρα που θα αναλάβει ένα εκλεγμένο πρόσωπο απο εμάς τους ίδιους.

Ανώνυμος είπε...

Εμείς από τις σπηλιές,εσείς από το μέλλον.Καθε μέρα αποδεικνύετε ότι είστε μιά παρέα και όχι μιά Δημοτική αρχή.Υπομονή όμως θε περάσει και η σειρά σας.

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι εκλεγμένο πρόσωπο. Είναι διορισμένο από τον δήμαρχο, με υψηλότερο μισθό από αυτόν του δημάρχου, και με έργο μηδενικό. Είναι το αποτέλεσμα των επιλογών του δημάρχου.

Ανώνυμος είπε...

Απο τους εκλεγμένους του συνδυασμού του έπρεπε να βάλει, αυτούς έχει αυτούς βάζει.

Ανώνυμος είπε...

Ηθελα να θίξω νοοτροπία και όχι άτομα που δεν ψήφισαν "μελλον", ούτε εγώ τους ψήφισα. Το λογικότερο είναι να έβαζε κάποιον σχετικό απο άλλο συνδυασμό. Αλλά η λογική δεν υπάρχει στην δημοτική αρχή με τα πεπραγμένα τους. Εννοείται πως θα έβαζε κάποιον απο τον δικό του συνδυασμό. Το 99% των δημάρχων το ίδιο θα έκαναν.

Ανώνυμος είπε...

Χαμπάρι δεν πήραμε ότι έγινε αυτό καλά που το βάλατε αιβρες γιαυτό σας βρίζει ο δήμαρχος και ο άρχοντας επειδή τα βγάζετε όλα στη φόρα.

Ανώνυμος είπε...

Πρόβλημα στη γέφυρα. Ας ρωτήσει τον φίλο του για να τον βάλει φανάρια...

Ανώνυμος είπε...

Γιατί έπρεπε να πάρεις εσύ χαμπάρι!?
Αν δεν ενημερωθεί η τελέυταία τρύπα του ζουρνά δεν αποφασιζει ο δημαρχοσ?
Συγνωμη δεν το ηξερα

Ανώνυμος είπε...

ο μονος που θα μπορουσε να χαρακτηριζει τους δημοτες τελευταια τρυπα του ζουρνα ειναι ο αρχοντας

Το Προφίλ μας