Επίκαιρα Θέματα:

Ο Καιρός: Ρε τα νταούλια πώς βαράν και δεν χορεύει η Μέρκελ αλλά ο Αλέξης

Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2020

Επανεμφάνιση Θανάση Κοσματόπουλου σε δημοσίευμα. Ετοιμάζει νέο πολιτικό φορέα; "...Εξαγγελία για κοινό πολιτικό μέτωπο - Μια Νέα Αρχή. Η φωνή και η δράση μας θα είναι κοινή για εθνικά, περιφερειακά και δημοτικά ζητήματα. Οι δύο εμβληματικές πόλεις της Μακεδονίας δείχνουν τον δρόμο για μια νέα πολιτική αρχή"

Συμπαράταξη Θανάση Κοσματόπουλου και Γιάννη Νασιούλα 
 από το Politispress.gr
Πολιτική συμπαράταξη ανακοίνωσαν σήμερα ο Θανάσης Κοσματόπουλος, τέως Δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού και Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας και ο Γιάννης Νασιούλας, Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης:
«Οι ερχόμενες εκλογές σε όλα τα επίπεδα θα μας βρίσκουν μαζί», τονίζουν οι δύο επικεφαλής παρατάξεων στα Σέρβια-Βελβεντό και την Θεσσαλονίκη αντίστοιχα. «Γίνεται σήμερα πράξη η εξαγγελία μας για κοινό πολιτικό μέτωπο – Μια Νέα Αρχή».
«Η φωνή και η δράση μας θα είναι εφεξής κοινή, τόσο για τα εθνικά,
όσο και για τα περιφερειακά και δημοτικά ζητήματα που απασχολούν τις Ελληνίδες και τους Έλληνες. Οι δύο εμβληματικές πόλεις της Μακεδονίας δείχνουν τον δρόμο για μια νέα πολιτική αρχή», τονίζουν σε κοινή τους ανακοίνωση οι δύο πολιτικοί.
Το μήνυμά τους προς τους πολίτες: «Έχουμε αξιοπρέπεια – Τώρα, έχουμε κι επιλογή».


Σχόλιο ai-vreS: από τις ειδήσεις που κοιτάς και ξανακοιτάς αν είναι αλήθεια. 
Ναι, είναι αλήθεια, με ημερομηνία δημοσίευσης 3/6/20  2 σχόλια:

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Το Προφίλ μας