Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020

Οι Ιθαγενείς και η Ιθαγένεια μέσα στην Πολιτεία

Ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα του καθεστώτος είναι να παραχωρεί την ιθαγένεια σε μετανάστες οι οποίοι δεν έχουμε κανένα συγγενικό δεσμό με τον ελληνικό λαό ούτε φυσικά και το ίδιο DNA, αυτό που πρέπει να προσέξουμε είναι για ποιο λόγο δίνεται η ιθαγένεια σε κάποιους που δικαιωματικά δεν τους ανήκει ενώ μπορούν να πάρουν την υπηκοότητα από τη στιγμή πού θα  συμμορφωθούν και θα σεβαστούν τους νόμους και τη Χώρα όπου διαμένουν αφού τους δεχτεί. Πάμε όμως τώρα να δούμε τι σημαίνει ιθαγενής.
Ιθαγενής είναι ο καταγόμενος εξ αυτής ταύτης της χώρας στην οποία κατοικεί και αποδεικνύεται ο συγγενικός δεσμός εξ αίματος με τους πρόγονος του,επίσης με την ιδιότητα του ιθαγενή μπορεί να κάνει χρήση όλα τα κληρονομικά δικαιώματα που απορρέουν από την ιδιότητα του αυτή όπως αυτά είναι πολιτισμικά πολιτιστικά και οικονομικά κληροδοτήματα στα οποία είναι δικαιούχος όπου κανένας άλλος και απαγορεύεται αυστηρά να κάνει χρήση αυτών των δικαιωμάτων αν δεν φέρει την ιθαγένεια το αυτόχθονα  Έλλην. Επειδή τα περισσότερα σύγχρονα κράτη είναι δομημένα στη λογική του εθνικού κράτους, τα μέλη τους μπορεί να έχουν ίδια ιθαγένεια και εθνικότητα. Αυτό έχει οδηγήσει στην εσφαλμένη εντύπωση ότι πρόκειται για ταυτόσημες έννοιες, στην πραγματικότητα όμως οι δύο όροι σημαίνουν διαφορετικές σχέσεις.
Η ιθαγένεια περιέχει πολιτική-νομική έννοια: εκφράζει τη σχέση κράτους - πολίτη, με τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις που προκύπτουν για αμφότερα τα μέρη από αυτήν.Αντίθετα, η έννοια της εθνικότητας είναι ηθική-πολιτισμική: εκφράζει τη σχέση του ανθρώπου με τον πολιτισμό απ' όπου προέρχεται η οικογένειά του και με τις αξίες της οποίας μεγαλώνει. Η Ελλάδα δικαιωματικά ανήκει στους αυτόχθονες Έλληνες ιθαγενείς για πάμε όμως να δούμε σε μία Πολιτεία δικαίου των Ελλήνων τι θα ισχύει όσον αφορά την ιθαγένεια….  
Για όσους δεν είναι Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς και ζουν στον Ελλαδικό χώρο η Ελλήνων Πολιτεία θα δείχνει μεγάλο σεβασμό.
Η φιλοξενία μας ανήκει στην παράδοση μας και θα μπορεί ο καθένας να διαβιώνει μαζί μας εφόσον αποδέχεται ως τρόπο ζωής τα Ελλάνια Αξιακά  Πρωτόκολλα,να αναγνωρίζει την Κοσμοθεασή μας (Κοσμοθέαση είναι οτιδήποτε προσλαμβάνεται από τις  αισθήσεις  και γίνεται  αντιληπτό  μέσω της νοητικής διεργασίας ως αληθινό και υπαρκτό),τα δρώμενα της Πολιτείας μας και να δείχνει απόλυτο σεβασμό προς αυτά.
 Ισονομία, Ισοκρατία,Ισοπολιτεία σημαίνει ότι κανένας δεν μπορεί να  έχει περισσότερα δικαιώματα από Έλληνα Ιθαγενή Πολίτη.Καμία ομάδα,  καμία συντεχνία,καμία λέσχη δεν μπορεί να έχει πιο προνομιούχα σχέση με την Πολιτεία από τον Έλληνα Ιθαγενή Πολίτη.Δεν μπορούν να υπάρχουν φαινόμενα, όπως κοινότητες αλλοεθνών, να είναι μέσα στην Πολιτεία μου ως φορείς δημοσίου δικαίου και να έχουν ιδιαίτερα προνόμια φορολογικά, ιδιοκτησιακά, ασυλίας κλπ. Η Πολιτεία οφείλει πρωτίστως να σέβεται τον εαυτό της και όταν συμβαίνει αυτό μπορεί κατ' επέκταση να σέβεται όλους τους άλλους.Όταν η Πολιτεία δε σέβεται τον εαυτό της  δε μπορεί να απαιτήσει σεβασμό από τους Πολίτες γιατι ετσι παράγει άδικο, εργαζόμενη για ολιγαρχία και όχι για την κοινωνία των Πολιτών.
Η Πολιτεία δε πρέπει να ξεχωρίζει τους Πολίτες ανάλογα με το κόμμα, το χρώμα και το δόγμα.Το μοναδικό κριτήριο είναι η  Ελληνικότητα. Αυτή η Ελληνικότητα καθορίζεται από την γενεαλογική προέλευση δηλαδή από το αίμα, το DNA.Έτσι η Ιθαγένεια δεν εκχωρείται, δεν δωρίζεται,δεν πωλείται γιατί είναι θέμα γενετικής προέλευσης.Έτσι λοιπόν την Ελληνική Ιθαγένεια την φέρουν μόνο όσοι προέρχονται από το Ελληνικό Έθνος και αυτή αναγνωρίζεται και θα την φέρουν μόνο όσοι αναγνωρισμένα την έχουν, δηλαδή με εξέταση αίματος.Η Ιθαγένεια μας πιστοποιεί τα σύμβολα της Πολιτείας μας και μας καθιστά υπεύθυνους  για την αποκατάσταση της αληθινής ιστορίας μας,των αληθινών ηρώων μας,την καταγωγή μας,τη θέση στον πλανήτη μας και στα κληρονομικά δικαιώματα που έχουμε σε αυτόν.Είναι υποχρέωση μας να καταδικάσουμε τους Εθνικούς προδότες οι οποίοι προβάλλονται από τα σιωνοκρατούμενα κέντρα εξουσίας ως ήρωες. Είναι υποχρέωση μας να τοποθετήσουμε στη θέση τους πραγματικούς ήρωες του Γένους μας. Αυτή θα ήταν η δομή μιας τέλειας πολιτείας όπου κανείς δεν επρόκειτο να παραβιάσει τα κυριαρχικά δικαιώματα του Έλλην πολίτη και του έθνους, πείτε μου αδέλφια μου Συνέλληνες μου αν αυτό δεν θέλετε και εσείς αυτό το όνειρο να γίνει πραγματικότητα, αν πραγματικά το ονειρεύεστε μόνο με την ένωση μας μπορεί να πραγματοποιηθεί. Έχουμε ευθύνες απέναντι στο έθνος μας και τα παιδιά μας. Είμαστε μόνοι μας μην περιμένετε βοήθεια από κανέναν και από πουθενά τα αρπακτικά κάνουν κύκλους από πάνω μας....

Αλέξανδρος Γεωργιάδης
Υποψήφιος Βουλευτής Ν.Κοζάνης
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας