Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 30 Ιουνίου 2020

ΚΚΕ Επιτροπή Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας: ο Θανάσης Παφίλης για το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης

O κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης, μιλώντας στη Βουλή, όπου συζητείται το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης ανέδειξε tον υποκριτικό χαρακτήρα που έχουν οι «καυγάδες»
της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΙΝΑΛ για τα σκάνδαλα. 
Με αφορμή την υπόθεση «Novartis» υπενθύμισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αρνήθηκε την πρόταση του ΚΚΕ να διερευνηθεί ουσιαστικά η υπόθεση, ενώ η ΝΔ περιόρισε την Προανακριτική αποκλειστικά στον Παπαγγελόπουλο.
Σε σχέση με την υπόθεση Μιώνη και τη συνομιλία με τον Νίκο Παππά, ανέφερε πως δείχνει το πάρε - δώσε όλων των κυβερνήσεων με τους επιχειρηματικούς ομίλους και με τα κράτη. «Αυτοί είναι οι σύμμαχοί σας;», σημείωσε χαρακτηριστικά, τονίζοντας πως κανείς δεν διαμαρτυρήθηκε που μαγνητοφωνήθηκε ένας υπουργός από έναν οικονομικό παράγοντα του Ισραήλ.
Αναφέρθηκε επίσης στις συνακροάσεις - υποκλοπές στα γραφεία της ΚΕ του ΚΚΕ, σημειώνοντας πως η διερεύνηση της υπόθεσης εκκρεμεί από το 2017.
Αναφορικά με την τροπολογία του ΚΚΕ που καθιστά δωρεάν και υποχρεωτική τη μετάδοση των μηνυμάτων που αφορούν την προστασία της δημόσιας υγείας, υπογράμμισε πως δεν είναι δυνατόν να πεθαίνει κόσμος και αυτοί να βγάζουν χρήματα
29/6/20
Απο το Γραφειο Τυπου
της ΕΠ Δυτικης Μακεδονίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας