Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019

Δήμος Σερβίων – Βελβεντού: Απάντηση στην ανακοίνωση του Σ.ΥΠ.ΟΤΑ Ν. Κοζάνης

 Το δρόμο της παραπληροφόρησης και της δημιουργίας εντυπώσεων επέλεξε για ακόμη μία φορά ο Σ.ΥΠ.ΟΤΑ ΝΟΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ μέσα από μία ανακοίνωση που βρίθει ανακριβειών και ανυπόστατων καταγγελιών. Είναι μάλιστα εξωπραγματικό να καταγγέλλεται κάποιος, στην προκειμένη περίπτωση η Δημοτική Αρχή, που επιδιώκει την ομαλή λειτουργία υπηρεσιών, απαραίτητων για την εξυπηρέτηση του πολίτη χωρίς ταυτόχρονα να περιορίζονται τα δικαιώματα των υπαλλήλων.
Τα περί παρεμπόδισης και παρέμβασης μόνο θυμηδία προκαλούν καθώς ο Δήμαρχος Αθανάσιος Κοσματόπουλος δεν αρνήθηκε την συμμετοχή των υπαλλήλων στην ετήσια Γενική Συνέλευση, δεν υπάρχει καμία τέτοια εντολή ούτε αντίστοιχο έγγραφο. Το μόνο που ζητήθηκε όπως προβλέπεται και  αποδεικνύεται από το έγγραφο το οποίο επισυνάπτεται είναι να διασφαλιστεί με προσωπικό ασφαλείας η λειτουργία βασικών υπηρεσιών του δήμου.
Όλα τα υπόλοιπα αποτελούν και συνθέτουν ένα σκηνικό στο οποίο ούτε η Δημοτική Αρχή συμμετέχει αλλά ούτε και η μεγάλη-συντριπτική πλειοψηφία όσων εργάζονται στο Δήμο Σερβίων–Βελβεντού.
Αυτό βέβαια που αποδεικνύεται από την σχετική ανακοίνωση και την ευθεία επίθεση εναντίον όχι μόνο της Δημοτικής Αρχής αλλά και  υπαλλήλων-συναδέλφων τους είναι ότι προκαλεί αρνητικά ορισμένους η άψογη συνεργασία της Δημοτικής Αρχής με τους υπαλλήλους του Δήμου, όπως επιβάλλεται προς όφελος των δημοτών.
Το γιατί δεν το θέλουν οι συντάκτες της ανακοίνωσης είναι ηλίου φαεινότερον.
Κλείνοντας θα επισημάνουμε δύο πράγματα:
α)  Με τέτοιους είδους ανακοινώσεις το μόνο που καταφέρνουν είναι να προκαλούν τους ίδιους τους συναδέλφους τους και τους δημότες μας.
β) Καλό θα ήταν ορισμένοι να μην λειτουργούν ως εμπροσθοφυλακή τρίτων εξυπηρετώντας πολιτικά παιχνίδια.
Τέλος επισυνάπτουμε και το σχετικό έγγραφο το οποίο βέβαια ούτε παρεμποδίζει ούτε απαγορεύει την συμμετοχή στις διαδικασίες των υπαλλήλων.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΑ ο γιατρός νοιάζεται για την εξυπηρέτηση των δημοτών

έχει και καλύτερο " η άψογη συνεργασία της Δημοτικής Αρχής με τους υπαλλήλους του Δήμου"

μπα σε καλό σου βρε γιατρέ! εκτός εάν οι υπάλληλοι για σένα είναι μόνο κάποιες μεγαλοκυρίες!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Κάποιοι νομίζουν ότι είναι βασιλικότεροι του βασιλέως και απαντούν σε καταγγελίες του αντιπροσωπευτικού συνδικαλιστικού οργάνου των εργαζομένων, χωρίς να γνωρίζουν τι πραγματικά ισχύει στο δημόσιο και στους ΟΤΑ για τις Γενικές Συνελεύσεις και τι ισχύει για το προσωπικό ασφαλείας. Καλό είναι να μην παρασύρουν τον Δήμαρχο με την δική τους ανεπάρκεια και να σταματήσουν να δημιουργούν προβλήματα θεσμικά. Αρκετά έγιναν ανεκτοί!

Ανώνυμος είπε...

pia apo tis kiries egrapse tin apantisi gia logariasmo toy dimarxoy;

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ!!!!
ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΙΑ ΩΡΑ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΗΜΕΡΙ
ΣΕ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
ΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΒΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΥΔΡΟΠΛΑΝΑ
ΣΕ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΑΨΟΓΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΔΡΟΜΩΝ ΜΕ ΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΗΤΑΝ Α Π Ο Κ Λ Ε Ι Σ Μ Ε Ν Α
ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟ 1/3 ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΧΟΥΝ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ
ΠΟΥ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΛΟΓΩ ΚΑΠΟΙΩΝ ΚΛΙΚΑΔΟΡΩΝ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ
ΠΟΥ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΕΙΔΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΣΤΟ ΝΙΑΜΜΕΡΟ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΔΙΩΞΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΩΔΕΚΑ
ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΝΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ!!!!!!!!!

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΩΣ ΟΙ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥΣ;

Ανώνυμος είπε...

Αυτά που περιγράφεις είναι και η δική μας εικόνα, ως δημότες, προς τα έξω. Ανεξάρτητα από το αν τον ψηφίσαμε η όχι, η υπόλοιπη περιφέρεια, δεν διαχωρίζει τον δήμαρχο από τον δήμο.

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΙΣΑΜΕΝΟΣ Ή ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΟΥ ! ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΕΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ! ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΣΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΡΓΑΤΩΝ!!!!
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΑΛΛΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ Ή ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ;;;;;

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;;;;

Το Προφίλ μας