Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Κοζάνης: Διεξαγωγή Περιφερειακών Συνελεύσεων για την εκλογή των Περιφερειακών Συμβουλίων

Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος ΕΕΣ Κοζάνης, σύμφωνα με το Καταστατικό του ΕΕΣ και με την απόφαση του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου, ληφθείσα κατά τη συνεδρίαση αυτού της 7ης Φεβρουαρίου 2019, για διεξαγωγή στις 31/03/2019 Περιφερειακών Συνελεύσεων ταυτόχρονα σε όλα τα Περιφερειακά Τμήματα του ΕΕΣ, για την εκλογή των Περιφερειακών Συμβουλίων τους, συγχρόνως και με την διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης του ΕΕΣ για την εκλογή Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου, Εξελεγκτικής Επιτροπής και Επιτροπής Δεοντολογίας, καλεί τα Μέλη του Περιφερειακού Τμήματος ΕΕΣ Κοζάνης σε
Περιφερειακή Συνέλευση που θα συγκληθεί  την 31η Μαρτίου 2019 ημέρα Κυριακή, με ώρα
έναρξης διεξαγωγής της την 11 π.μ., στην Κοζάνη, στα γραφεία του Τμήματος, Διογένους 1 & Χαρ. Μεγδάνη, με τηλέφωνο 2461025219, με θέματα Ημερήσιας Διάταξης:
  1. Ορισμός Εφορευτικής Επιτροπής για τη διενέργεια αρχαιρεσιών ανάδειξης 9 Μελών και 2 Αναπληρωματικών Μελών για το Περιφερειακό Συμβούλιο του Περιφερειακού Τμήματος ΕΕΣ Κοζάνης.
  2. Εκλογή 9 Μελών και 2 Αναπληρωματικών Μελών για το Περιφερειακό Συμβούλιο του Περιφερειακού Τμήματος ΕΕΣ Κοζάνης (άρθρο 26 του Καταστατικού ΕΕΣ).

Σε περίπτωση μη απαρτίας, στην ως άνω Περιφερειακή Συνέλευση, θα συγκληθεί Α΄ Επαναληπτική Σύνοδος αυτής, στις 7 Απριλίου 2019, στον ίδιο τόπο και την ίδια ώρα.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
του Περιφερειακού Τμήματος ΕΕΣ Κοζάνης
Dr. ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Παιδίατρος

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην έδρα του Περιφερειακού Τμήματος ΕΕΣ Κοζάνης στην υπεύθυνη επικοινωνίας κ.Γρατσία Αγνή, Ταχ. Δ/νση: Διογένους 1 & Χαρ. Μεγδάνη, Τ.Κ. 50132, Τηλ. & FAX: 2461025219, ees.kozanis@gmail.com .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας