Επίκαιρα Θέματα:

Ο Καιρός: Από το συνεχές ξεβράκωμα, βρακί δεν έμεινε στον κ*** μας

Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

Επίσκεψη του υποψήφιου Δημάρχου κ. Γιάννη Καραβασίλη στα συνεργεία του Δήμου Εορδαίας

Στα συνεργεία του Δήμου Εορδαίας, στην ΑΕΒΑΛ, βρέθηκε σήμερα το πρωί ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος του Συνδυασμού «ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΔΑΙΑ» κ. Γιάννης Καραβασίλης με στελέχη του Συνδυασμού, όπου συναντήθηκε με τους εργαζομένους.
Στη συζήτηση με τα στελέχη και το προσωπικό καταγράφηκαν τα σημαντικά προβλήματα και οι ελλείψεις που αντιμετωπίζουν οι υπηρεσίες στην εκτέλεση του έργου τους, ενώ ανέπτυξε τους βασικούς άξονες του Συνδυασμού για τα θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων τους.

Οι εγκαταλειμμένες κτιριακές εγκαταστάσεις, οι παραμελημένοι χώροι υγιεινής, το πόσιμο νερό, οι ελλείψεις σε οχήματα και σε απορριμματοφόρα, είναι μερικά από τα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Οι ίδιοι οι εργαζόμενοι δηλώνουν ότι με δυσκολία μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός σύγχρονου Δήμου.
Ως Συνδυασμός πιστεύουμε ότι πρέπει να δημιουργηθεί κλίμα εμπιστοσύνη μεταξύ διοίκησης και εργαζομένων. Πρέπει άμεσα να συντηρηθεί ο υπάρχων εξοπλισμός. Πρέπει να εξοπλίσουμε τα συνεργεία του Δήμου με τα απαραίτητα σύγχρονα εργαλεία για να κάνουν τη δουλειά τους.
Με καλύτερο συντονισμό θα προσφέρουμε τις απαραίτητες ανταποδοτικές υπηρεσίες στους πολίτες, όπως η σωστή συλλογή, αποκομιδή και διάθεση των απορριμμάτων, η καθαριότητα της πόλης και των κοινοτήτων, η συντήρηση και επισκευή των παιδικών χαρών και των πάρκων, ο καλλωπισμός και η αισθητική αναβάθμιση των δημοσίων χώρων.

ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΔΑΙΑ
ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΟ ΔΗΜΟ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας