Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

Σύσκεψη σωματείων του επισκευαστικού κλάδου στο Επιμελητήριο Κοζάνης

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος της επισκευής αυτοκινήτων συζητήθηκαν στη σύσκεψη φορέων του επισκευαστικού κλάδου, που  πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 26 Μαρτίου 2019, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Κοζάνης,  έπειτα από πρωτοβουλία του Γενικού Γραμματέα του ΕΒΕ, Ευθύμιου Χασιώτη.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν εκπρόσωποι του Συλλόγου Ιδιοκτητών Συνεργείων Επισκευής Αυτοκινήτων & Μηχανημάτων Κοζάνης, του  Συλλόγου Πτυχιούχων Μηχανικών Αυτοκίνητων Ν. Κοζάνης, καθώς και του Συλλόγου Επισκευαστών Αυτοκινήτων Εορδαίας.
Όπως επεσήμανε ο Γενικός Γραμματέας του Επιμελητηρίου Κοζάνης Ευθύμιος Χασιώτης,  «Μόνο με συνεργασία και συντονισμένες ενέργειες από όλους τους κλάδους επισκευής αυτοκινήτων,  θα υπάρξει αποτέλεσμα στην προσπάθεια επίλυσης των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες. Τηρώντας λοιπόν τη δέσμευσή μας κάνουμε την αρχή με τη σημερινή σύσκεψη καταθέτοντας προτάσεις για κοινές δράσεις.».
Η διοίκηση του Επιμελητηρίου Κοζάνης υλοποιώντας τη δέσμευσή της για συνεργασία με επιχειρηματικούς φορείς και επαγγελματίες όλων των κλάδων, συζήτησε με τους εκπροσώπους των σωματείων τα κοινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, καθώς και τις προοπτικές κοινών δράσεων. Στο πλαίσιο αυτό αποφασίστηκε η διοργάνωση επιχειρηματικής αποστολής, που θα συμμετάσχει στη διεθνή έκθεση εξοπλισμού συνεργείων αυτοκινήτων και aftermarket προϊόντων «Autopromotec 2019», που θα πραγματοποιηθεί 22-26 Μάιου 2019, στην πόλη Μπολόνια της Ιταλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας