Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019

Ενωτική Κίνηση Σερβίων: Ανακοίνωση των 5 πρώτων Γυναικών Υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων

 
Η Ενωτική Κίνηση Σερβίων με χαρά παρουσιάζει 5 γυναίκες, υποψήφιες του συνδυασμού μας στις εκλογές του Μαΐου.
Πρόκειται για αξιόλογες γυναίκες,  δραστήρια μέλη της τοπικής κοινωνίας, με συμμετοχή και προσφορά στα κοινά του τόπου μας.
Τις καλωσορίζουμε και  ευχόμαστε καλή επιτυχία στον αγώνα τους.
Άρτεμι, Ιωάννα, Ιωάννα, Σοφία και Σταυρούλα καλή μας επιτυχία!

Για την Ενωτική Κίνηση Σερβίων

Β. Κωνσταντόπουλος
Υποψήφιος Δήμαρχος

Άρτεμις Νιζάμη

Η Άρτεμις Νιζάμη γεννήθηκε το 1992 και κατοικεί στην Καστανιά Σερβίων. Αποφοίτησε από το Τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Στην διάρκεια των σπουδών της ασχολήθηκε και μελέτησε τη  διαχείριση υγρών και στερεών αποβλήτων, τις τεχνολογίες
ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, τη διαχείριση των υδάτων καθώς και την βιοκλιματική και ενεργειακή διαχείριση κτιρίων.
Εργάζεται σε ιδιωτική επιχείρηση στα Σέρβια. 




















Ιωάννα Παπαδημητρίου


Η Ιωάννα Παπαδημητρίου γεννήθηκε το 1985 στα Σέρβια και είναι κόρη της Βούλας Μαγαλιά και του Αθανάσιου Παπαδημητρίου.
Έχει πτυχίο από το τμήμα Δασοπονίας και Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος του ΤΕΙ Δράμας.
Είναι ιδρυτικό μέλος της Θεατρικής Ομάδας Σερβίων «Κόκκινη Κουίντα» και ταμίας στο Δ.Σ. της Ομάδας. Ελεύθερη επαγγελματίας από μικρή, ασχολήθηκε με το γυναικείο ένδυμα, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια είναι ενταγμένη στο κοινοτικό πρόγραμμα νέα αγρότισσα και ασχολείται με την παραγωγή κρόκου.
Είναι παντρεμένη με το Στέλιο Δαυίδη και έχουν δύο παιδιά 12 και 9 ετών.





Σταυρούλα Παπαχαρισίου

Η Σταυρούλα Παπαχαρισίου γεννήθηκε το 1979 στο Λιβαδερό και είναι κόρη του Θωμά Παπαχαρισίου και της Βασιλικής Δισερή. Φοίτησε σε σχολεία του Λιβαδερού και των Σερβίων. Είναι Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έχει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στην Προστασία του Περιβάλλοντος από το ΑΠΘ και στη Διαχείριση Τεχνικών Έργων από το ΕΑΠ, καθώς και παιδαγωγική επάρκεια από την ΑΣΠΑΙΤΕ.
Έμπειρη αυτοδιοικητικός, έχει θητεύσει ως Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Σερβιών-Βελβεντού και Πρόεδρος του ΝΠΔΔ του δήμου Σερβίων-Βελβεντού κατά την περίοδο 2011-2014.
Είναι ελεύθερος επαγγελματίας με τεχνικό γραφείο στα Σέρβια. Είναι παντρεμένη και ζει στο Λιβαδερό.





Σοφία Σαμαρτζίδου

Η Σοφία Σαμαρτζίδου γεννήθηκε στα Σέρβια. Είναι μητέρα 4 παιδιών και  παντρεμένη με τον Κώστα Σαββίδη, οδηγό ταξί.
Αποφοίτησε από το ΕΠΑΛ Σερβίων με το πτυχίο της Βοηθού Βρεφονηπιοκόμου.
Είναι η ιδρύτρια και η Πρόεδρος της Ευξείνου Λέσχης Σερβίων, ενός καινούργιου Συλλόγου στα Σέρβια, με πολυσχιδή δράση. Είναι μέλος του χορευτικού τμήματος της Ευξείνου Λέσχης και ερασιτέχνης ηθοποιός μέλος της Θεατρικής Ομάδας Σερβίων "Κόκκινη Κουίντα" με συμμετοχή σε δύο θεατρικά έργα και σε ένα τρίτο για το οποίο πραγματοποιούνται πρόβες.
Έχει δουλέψει ως εμπορικός αντιπρόσωπος και υπάλληλος σε καταστήματα εστίασης. Εργάστηκε ως εμψυχώτρια παιδιών, ενώ τώρα εργάζεται σε Παιδικό Σταθμό. 







Ιωάννα Χύτα

Η Ιωάννα Χύτα γεννήθηκε στη Δεσκάτη Γρεβενών και είναι κάτοικος Σερβίων εδώ και 30 χρόνια περίπου. Είναι συνταξιούχος δασκάλα. Υπηρέτησε επί 27 έτη σε δημοτικά σχολεία του Δήμου Σερβίων και τα τελευταία 10 χρόνια ως διευθύντρια του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σερβίων.  Έχει δύο κόρες την Μαρίλια Τζιώνα μαθηματικό και την Έφη Τζιώνα φαρμακοποιό.











1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πολυ αξιόλογες υποψηφιότητες. ΜΠΡΑΒΟ!!! Καλή επιτυχία.

Το Προφίλ μας