Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Στο Δημο Σερβίων Βελβεντού: Πριν τους επενδυτές έρχεται το TOPOS PLUS...

Από το kozan.gr
Από την αρχή της ανάληψης των καθηκόντων του, ακούγαμε τον ίδιο, να μιλά, διαρκώς, για επενδυτές και επενδύσεις, που έρχονται στο δήμο Σερβίων – Βελβεντού. Ωστόσο, πριν από αυτούς, έρχεται το Topos PLUS, όπως δηλαδή θα λέγεται το στρατηγικό πρόγραμμα ανάπτυξης του δήμου, όπου προΐσταται ο Α. Κοσματόπουλος. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες της στήλης, το συγκεκριμένο σχέδιο θα εκπονήσει ομάδα συμβούλων επιχειρήσεων,
που φέρει την ονομασία Ινστιτούτο Κοινωνικής Οικονομίας και η παρουσίασή του αναμένεται, πολύ σύντομα, ενδεχομένως και την ερχόμενη Κυριακή 26 Μαρτίου ή στις αρχές Απριλίου, σε μια ανοιχτή εκδήλωση που λάβει χώρα στο Πολιτιστικό Κέντρο Σερβίων.
Η Χύτρα

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχε πρέπει να καταλάβεις, από ιδέες δεν πάσχουμε.
Καμιά μελέτη για κανένα έργο θα κάνουμε;

Ανώνυμος είπε...

Όλο μαλακιες

Ανώνυμος είπε...

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΝΑΘΕΤΟΥΝ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ . ΔΥΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ. ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΘΑ ΔΕΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟ 2014 ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΟΖΑΝΗΣ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΑΝΤΙΚΡΙΣΜΑ. ΕΑΑΝ ΔΕΝ ΔΩΣΕΙ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΥΤΗ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ.

Ανώνυμος είπε...

6:24
Ούτε από μελέτες πάσχουμε. Και ιδίως από αυτές που η ανάθεση γίνεται χωρίς διαγωνισμό.

Ανώνυμος είπε...

Η Κα Εμμανουήλ Μαρία είδε κάτι φοβερό στους συγκεκριμένους κυρίους και τους π΄ροτεινε στον Δήμαρχο. Το κακό που έιναι που είναι η ίδια στο πόστο των μελετών και που συνεργάζεται με μια εταιρεία από την Θεσσαλονίκη η οποία δεν θέλει να φαίνεται ιδιωτική και βάζει στο όνομα της Ινστιτούτο, γιατί στην Ελλάδα ότι δηλώσεις είσαι; Δεν καταλαβαίνω που είναιτο κακό. Ο Κοσματόπουλος δήλωσε Δήμαρχος μάζεψε τους ψήφους με την πλάτη των άλλων και έγινε Δήμαρχος. Απορώ που είναι το κακό.

Ανώνυμος είπε...

http://www.social-economy.com/eu-funding.html
Εαν επιλέξουν κάποια τέτοια υπηρεσία στην οποία δίνεις αμοιβή όταν εισπράξεις τα λεφτα καλώς να κανουν.
Όλα τα αλλά είναι αέρας κοπανιστος

Το Προφίλ μας