Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

Πρόσκληση σε συνεδρίαση του ΔΣ του Δήμου Σερβίων - Βελβεντού

Τη Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017 και ώρα 19:00 θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα:
1.      Περί κατάρτισης προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2017 του ΝΠΔΔ Προσχολικής Αγωγής – Παιδείας – Κοιν. Μέριμνας του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού.
2.      Περί έγκρισης Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης Ν.Π.Δ.Δ. Προσχολικής Αγωγής Παιδείας- Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Σερβίων-Βελβεντού οικον. έτους 2017.
3.      Περί έγκρισης οικονομικών καταστάσεων της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Σερβίων – Βελβεντού του έτους 2015.
4.      Περί κατάρτισης και ψήφιση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2017 της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Σερβίων – Βελβεντού.
5.      Περί κατάρτισης και ψήφισης της εισηγητικής έκθεσης τεκμηρίωσης εσόδων - δαπανών της Κοινωφελούς Επιχείρησης Σερβίων  -  Βελβεντού και ψήφιση του Ετήσιου Προγράμματος Δράσης έτους 2017.
6.      Περί έγκρισης διενέργειας διαγωνισμού αποκομιδής απορριμμάτων.
7.      Περί ορισμού μελών Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου με την επωνυμία  Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Σερβίων-Βελβεντού
8.      Περί ορισμού μελών Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου – Σχολικής Επιτροπής με την επωνυμία «Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Σερβίων-Βελβεντού»
9.      Περί ορισμού μελών Δ.Σ.  στην Επιτροπή  Παιδείας.
10.  Περί ορισμού μελών Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού «Προσχολικής Αγωγής – Παιδείας – Κοινωνικής Μέριμνας».
11.  Περί ορισμού μελών Δ.Σ. της  Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Σερβίων – Βελβεντού.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ

Σταύρος ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα είναι η...πρώτη συνεδρίαση με τον νέο Προέδρο του Δ.Σ ο οποίος θα πρέπει να επιδείξει υψηλή διπλωματική συμπεριφορά και να είναι άψογος με όλους. Το πρώτο που πρέπει να κάνει είναι να μην περιορίζει χρονικά τους ομιλητές, όπως έκανε ο προηγούμενος που έδινε 3λεπτα στον έναν κλπ σε αυστηρό ύφος. Επίσης όταν ερωτάται ο Δήμαρχος, θα απαντάει ο
...δήμαρχος και ΟΧΙ ο Προέδρος δ.σ όπως έκανε ο...προηγουμενος!!!
*** Ο νέος Προέδρος δ.σ θα πρέπει να αφήσει το άγριο...υφος της φωνής του και να είναι πολιτικά άψογος με όλους
Επίσης να αντιμετωπίζει την ακριβή έναρξη συνεδρίασης δ.σ στις 7 και όχι στις 7.30 μέχρι να βγουν οι διάφοροι δημοτικοί σύμβουλοι από την διπλανή καφετέρια!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο νέος Προέδρος δ.σ θα πρέπει να αποκαταστήσει τις πολιτικές του σχέσεις με τον Προέδρο νεράιδας. Γιατί ολιγωρει; Γιατί δεν προβαίνει σε δημόσια δήλωση για το θέμα αυτό;
Τέλος ο νέος Πρόεδρος δ.σ να δηλώσει αν θα παραστεί στην Γ.Σ κατοίκων νεράιδας που θα γίνει αρχές Απριλίου στο κοινοτικό κατάστημα νεράιδας...

Ανώνυμος είπε...

Καμαρωτός και κοστουμιαρισμενος στο Σικ, στις δημόσιες εμφανίσεις του ο νέος Προέδρος δ.σ. Ενδυματολογικά άψογος με την τελευταία λέξη της μόδας. Προσεχτικος σε όλα ξεκινάει ως Προέδρος δ.σ και θα προσπαθήσει να είναι πολύ καλύτερος από τον προηγούμενο. Όλοι περιμένουν με αγωνία την πρώτη του δήλωση...

Ανώνυμος είπε...

Ολα τα είδες την καρτέλα στο δεν είδες που έγραφε "Εδώ Μασκαράς"

Το Προφίλ μας