Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

Αποσπάσματα απο τη συνεδρίαση Δ.Σ Σερβίων-Βελβεντού 13/3/2017 ( Video 35' www.Live-Avles.tv)

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η πρώτη...εμφάνιση του νέου προέδρου δ.σ στο δημοτικό συμβούλιο ήταν αποτυχημένη. Προσπάθησε να δείξει το ταλέντο του, αλλα το άγριο ύφος της φωνής του δεν μπόρεσε να το εξαλείψει. Με εγωιστικό ύφος ήθελε να επιβάλλει την τάξη. Αυστηρός δεν επέτρεπε να μιλήσουν ελεύθερα οι παρόντες. Ενω προσέχει την εμφάνιση του και το ντύσιμο του, δεν έχει την ίδια εικόνα ως πολιτικός. Με επιθετικό ύφος σε όλους και σε όλα, έδειξε ότι δεν σηκώνει μυγα στο σπαθί του. Στριμώχτηκε πολύ με οσα του καταλόγισαν οι φορείς για τα ψεμματα που τους είπε για τις Σποκριες. Ολα τα θέματα τα πήγαινε στο επόμενο δημ συμβούλιο. Στο επόμενο θα λέει στο...μεθεπομενο. Μακάρι να μειώσει την αγριάδα της φωνής του. Να δείξει ότι είναι ο αληθινός... Αλεν Ντελον όπως τον αποκάλεσε με νεο χαρακτηρισμό ο δήμαρχος..

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΟΝΟς ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Ν'ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ ΣΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΣΟΒΑΡΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΚΥΡΙΑΚΙΔΗς...ΑΝΘΡΩΠΟς ΣΟΒΑΡΟς ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΘΕΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΩΡΙς ΝΑ ΓΛΥΦΕΙ,ΧΩΡΙς ΝΑ ΒΡΥΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΗΨΙΑ Όπως ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗς,ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΙς ΑΠΑΝΤΗΣΕΙς ΕΤΟΙΜΕς ΑΠΟ ΤΗ ΣΦΥΚΟΦΩΛΙΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΑΛΙΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟς....ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΤΡΑΜΠ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ....ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΙ ΒΡΕς ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙς ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΛΑΘΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΣ ΜΗΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΠΙΑΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΦΑΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΚΑΥΤΗ ΠΑΤΑΤΑ ΕΚΛΟΓΗΣ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΔΥΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΡΙΞΕ ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΣΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΟΜΗΡΟΣ ΤΩΝ ΜΠΡΟΥΣΙΟΒΑ ΜΠΑΚΑΝΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥΛΑ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟΥΣ ΖΥΓΟΥΡΗ-ΣΤΑΥΡΟ- ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΠΟΥΔΕΝ ΗΘΕΛΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΑ ΠΙΡΑΝΧΑΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΛΕΕΙ ΑΣ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΕΙ ΦΑΟΥΛ ΒΑΣΙΛΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΕΝΑΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΑΣΕΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟΙ ΠΡΟΣΕΧΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΑ ΑΥΤΟΓΚΟΛ ΒΑΖΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

Μακη μην τρελαίνεσαι. Κάποιοι δεν θελουν να βάζουν πλατη στον δήμαρχο. Εσυ μπορείς να τους κατηγορείς γι αυτό αλλα όποιος υποστηρίζει τις προτάσεις του σακη ειναι επικίνδυνος

Ανώνυμος είπε...

9.23 ΑΝ ΕΙΔΕΣ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΟΤΙ ΜΠΑΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΛΕΥΚΟ. ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΒΓΗΚΕ Ο ΖΥΓΟΥΡΗΣ ΦΤΑΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ. ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΡΕΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΤΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΦΤΑΙΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΣΟΒΑΡΟΙ . ΕΧΑΣΕ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΝΑ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΦΟΡΜΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΖΥΓΟΥΡΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ Η ΜΑΛΙΟΥΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΗ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΙΣΗΓΗΣΗ . ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΠΙΡΑΝΧΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΕΒΑΛΕ ΣΕ 10 ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ. ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ. ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ. 9,23 ΕΦΕΡΕΣ ΜΕΓΑΛΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΤΗ ΛΕΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΗ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ? ΣΕ ΕΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΕΛΙΚΑ ΑΡΧΗΣΑΜΕ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΚΛΗΡΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ . ΔΕΝ ΜΑ ΣΩΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΕΛΙΚΑ . ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΚΗ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΤΣΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ .

Ανώνυμος είπε...

Β. Κωνσταντόπουλος

Προς 9.23
Όπως εξήγησα και στο δημοτικό συμβούλιο πριν την ψηφοφορία, οι δύο υποψηφιότητες δημιουργούσαν πρόβλημα στην επιλογή της παράταξης.
Γι αυτό και είπα ότι οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης είναι ελεύθεροι να ψηφίσουν κατά συνείδηση.
Εγώ προσωπικά και ο Μπάκανος ψηφίσαμε λευκό, μένοντας στην αρχική μου θέση την οποία ήδη δημοσιοποιήσει και στους υποψηφίους.
Όμως δεν είναι σωστό κατά την δική μου την γνώμη, να επιβάλω κομματική γραμμή στους συμβούλους για ένα θέμα που δεν είναι και μείζονος σημασίας. Έτσι κι αλλιώς ο πρόεδρος εκλέγεται από την παράταξη της πλειοψηφίας.
Κι ένα τελευταίο. Οι εκλεγμένοι σύμβουλοι δεν είναι υποχείριοι και πιόνια κανενός. Έχουν το δικαίωμα στην έκφραση της δικής τους άποψης και στην επιλογή που θα κάνουν, κι εγώ είμαι υποχρεωμένος να σεβαστώ την επιλογή τους.
Μόνο σε θέματα που είναι μείζονος σημασίας μπαίνει κομματική γραμμή.
Και άλλες φορές υπήρξαν διαφοροποιήσεις στην ψηφοφορία. Θα αναφέρω το παράδειγμα της ψηφοφορίας των λατομείων της Λάβας όπου η παράταξη ψήφισε κατά και ο Μπάκανος υπέρ, ή τον προϋπολογισμό του 2016 όπου εγώ και ο Μπάκανος ψηφίσαμε υπέρ και η υπόλοιπη παράταξη κατά. Γιατί τότε δεν παραπονέθηκες;
Και τέλος δείξτε εμπιστοσύνη για τις επιλογές που κάνετε. Κι εμείς άνθρωποι είμαστε. Λειτουργούμε συλλογικά και κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε, όμως δεν θα καταργήσουμε την αυτοτέλεια της προσωπικότητάς μας χάριν της συλλογικότητας.
Κλείνοντας, όποιος κι αν είσαι είμαι στην διάθεσή σου για περαιτέρω εξηγήσεις. Το κινητό μου είναι πολύ εύκολο να το βρεις.

Το Προφίλ μας