Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

O ξεχωριστός κ. Παπανδρέου

Τελικά μήπως αδικήσαμε τον Παπανδρέου; Μήπως γίναμε όχλος-όπως σε πολλές περιπτώσεις στην πρόσφατη ιστορία μας-και φτάσαμε σήμερα με το κεφάλι βουτηγμένο στα σκατά;
Ποιος μπορεί να ξεχάσει όλα όσα έχουν γραφτεί σε βάρος του για να φτάσουμε σήμερα στο πιο σκληρό Μνημόνιο; Αν ήταν προδότης ο Παπανδρέου και έπρεπε να στηθεί στο Γουδί, τι θα πρέπει να συμβεί με όσους τον διαδέχθηκαν;
Τελικά μήπως αυτός ο λαός με την συμπεριφορά αγέλης θα πρέπει να κάνει χαρακίρι αναγνωρίζοντας την ανεπάρκειά του και την ανικανότητά του να αξιολογεί σωστά το πολιτικό προσωπικό της χώρας του;
Ο Παπανδρέου έδωσε μια συναρπαστική συνέντευξη στην Σία Κοσιώνη και στις Ιστορίες στην διάρκεια της οποίας δεν χρησιμοποίησε ούτε μία λέξη με προσωπικό χαρακτηρισμό σε βάρος πολιτικού του αντιπάλου.
Ευπρεπής, ευγενής, ξεχωριστός.

Καμμία σχέση με τον Πολάκη και όλους εκείνους που μετατρέπουν την ψευδομαγκιά και το αούα σε καθεστωτική ιδεολογία.
Ο Παπανδρέου ίσως να μισήθηκε πολύ γιατί σαν χαρακτήρας δεν έχει ουδεμία σχέση με τον κατσιαπλιά μέσο Ελληνα ψηφοφόρο που επιλέγει τους ομοίους του να τον κυβερνήσουν.
Βασίλης Μπόνιος

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να ήταν μόνο ο Γιώργος Παπανδρέου που κτυπήθηκε τόσο πολύ, κυρίως, από τα ΜΜΕ. Μπορεί να ξεχάσει κανείς εύκολα τι έσυραν στον Ανδρέα Παπανδρέου πέρα από το δεξιό τύπο κυρίως οι λεγόμενες δημοκρατικές εφημερίδες ΕΘΝΟΣ και ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ Και τι δεν έγραψαν το 1989 Και όταν η αλήθεια άρχισε να λάμπει οι Τεγόπουλος και Μπόμπολας ξευτηλίστηκαν στο Ειδικό Δικαστήριο με τις καταθέσεις τους. Το ίδιο θα γίνει και με το Γιώργο Παπανδρέου.όταν αρχίσει να λάμπει η αλήθεια Ήδη η ΞΑΦΑ αναγνώρισε ότι ο Καραμανλής παρέλαβε το δημόσιο χρέος στα 181 δις και το παρέδωσε στα 300 και πλέον δις. Γι αυτό κανένας δεν μιλάει

Ανώνυμος είπε...

Δε μπορω να σταματησω τα γελια διαβαζοντας το σχολιο του 11.51! Ε ρε τι κοσμος κυκλοφορει!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ 2:03 ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Το μυαλό που φοράς ποτέ δεν θα αντιληφθείς την αλήθεια και την πραγματικότητα. Αν δεν διαβάσεις και δεν μελετάς τα γεγονότα θα είσαι για πάντα αναλφάβητος και ημιμαθής. Γιατί δεν απαντάς επί της ουσίας στα γραφόμενα του 11.51; Μην συνεχίσεις να γελάς γιατί θα μπεί καμία μύγα στο στόμα σου και θα τρέχεις στο Κέντρο ΥΓΕΙΑΣ. Αλήθεια μήπως θυμάσαι ποιός το
ίδρυσε;Κάποιος ονόματι ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Μήπως θυμάσαι τι λέγατε για το κέντρο αυτό; Να σου το θυμίσω Θα το κάνατε φυλακή για να κείισετε του κλέφτες του ΠΑΣΟΚ!!!!! Τώρα ξημεροβραδιάζετε σ αυτό. Φτύνετε εκεί που γλύφατε. Μπράβο σας.

Ανώνυμος είπε...

Χαχααχχααχ τελικα εχει πλακα, πιο γραφικοι ειναι του σωρρα η εσεις;;; Αντε να στο πω ετσι αφου θες απαντηση επι της ουσιας!!

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν ήταν ο Παπανδρέου το 2009 σήμερα σκατά θα έτρωγες και εσύ και εμείς κοντά σου. Σκατά και όχι ζωοτροφές όπως στη Βενεζουέλα (κατ’ά δήλωση Μαδούρο) όπως επίσης σκατά θα τρώγαμε αν δεν υπέγραφε το 3ο μνημόνιο και ο τσίπρας μετά από εκείνη τη 17ωρη διαπραγμάτευση.
Η διαφορά είναι είναι ότι ο Τσίπρας και ο Σαμαράς πρίν, βρήκαν την πηγή χρηματοδότησης έτοιμη ενώ ο Παπανδρέου έπρεπε να τη στήσει από την αρχή !!! με το αρνητικό κλίμα εκείνης της εποχής.
Τώρα συνέχισε να γελάς . Το νού σου όμως τα σκατά δεν τα γλυτώσαμε ακόμη

Ανώνυμος είπε...

Τραγικος κλασικα. Οντως ο σαμαρας κι ο τσιπρας βρηκαν ετοιμα τα σκατα που δημιουργησε ο γιωργακης. Που απειλησε με δημοψηφισμα και με μια απειλη κοντεψε να χρεοκοπησει η ιταλια. Το βουλωσε ομως ως πατριωτης κι ετσι οι απειλες του τσιπρα πηγαν στο βροντο. Λογικο αφου προετοιμαστηκαν. Οταν χρειαζομασταν καποιον να σωσει και τη χωρα εκτος απ τις ευρωπαικες τραπεζες και το ευρω ειχαμε το ... γιωργακη. Σωθηκαν οι μεν, εσωσαν τραπεζες, νομισμα, χωρες ολοκληρες για να μη χρεοκοπησουμε εμεις, δηλαδη να παρουμε ως αντιτιμο κατι χειροτερο απο χρεοκοπια! Ενα ουτοπικο προγραμμα που ολοι γνωριζαν και γνωριζουν οτι δε βγαινει!!!! (Ξερω ο μαυριδης λεει βγαινει αν ιδιωτικοποιησουμε τα σχολεια τα νοσοκομεια και τα α....δια μας). ΑΙΝΤΕ ΠΑΡΑΤΑ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΙ ΕΣΥ ΚΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Είσαι τραγικός . Πέρασαν 7 χρόνια μνημονίου και δεν έχεις καταλάβει ακόμη τίποτα.!
ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΟΣ και γράφεις ανοησίες !
Κατηγορείς τους πυροσβέστες επειδή δεν έσβησαν έγκαιρα τη φωτιά και αφήνεις στο απυρόβλητο τους εμπρηστές.

Ανώνυμος είπε...

Ρε ΒΛΑΚΑ ποιες ειναι οι ανοησιες; Οτι προκειμενου να μη ζημιωσει οσους ξενους επενδυσαν εβαλε τη χωρα σε μνημονιο το οποιο ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙ; Εσυ 7 χρονια βλεπεις να βγαινει; Η μηπως τρως σανο πως δηθεν θα βγαιναμε απ τα μνημονια με αλλα μιγματα; Μ αρεσει που λες πως 7 χρονια δεν καταλαβα τιποτα! ΕΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ! ΠΩΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙΣ. ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΕΙΧΕΣ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗ! Και το απειλησεις οχι με την κακη εννοια. Τη βγαλαν καθαρη, καναν το ιδιωτικο χρεος δημοσιο και τωρα λεν πληρωστε το ολο!! Αμ πως! Γιωργακης ο σωτηρας μας! Δε χρεοκοπησαμε, σωσαμε τους αλλους, ξεπουλησαμε ολη τη χωρα, δεν εχουμε ελπιδα για τιποτα και στο τελος θα χρεοκοπησουμε και επισημα!! ΖΗΤΩ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Το μνημόνιο βγήκε σε όλες τις χώρες που μπήκαν μετά από εμάς σε όλες.
Σε μας δεν βγαίνει γιατί υπάρχουν ανίκανοι πλέον στην Κυβέρνηση και κάτι ευφάνταστοι ΑΝΟΗΤΟΙ και ΒΛΑΚΕΣ σαν και εσένα που νομίζουν ότι υπάρχουν μαγικές λύσεις .
Την εποχή που λές ότι μπορούσαμε να απειλήσουμε, με την καλή έννοια, αυτοί μας δίνανε και 50 δις για να φύγουμε από το ευρώ όχι να τους απειλήσουμε κιόλας . Αυτά όλα είναι γνωστά αλλά ζεις με παραμύθια.
Πόση ΑΝΟΗΣΙΑ πια πόση ΒΛΑΚΕΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Με τρελαινουν οι νεοφιλελε απαντησεις! Απ το πολυ λιμπεραλ εχετε παθει μαλακυνση!!! Ποιες χωρες ρε ειχαν τα μεγεθη του ελληνικου προβληματος;;; Τι ειναι το μνημονιο μια λεξη;;; Ολοι ειχαμε το ιδιο;;; Δε βλεπεις που σε οδηγουν με τα μετρα; Απο τη μια απαγορευουν καθε παραγωγη μεσω φορων κι απ την αλλη κοβουν οσους συντηρουν το συστημα με συνταξεις και μισθους! Ο ιδιος κυκλος υφεσης 7 χρονια!!!! Ειδες κανα κουρεμα καταθεσεων οπως στην κυπρο; Ολα τα λαμογια που κλεψαν τα βγαλαν εξω!!! Ειδες κοψιμο μισθων 40 και 50% σε δημοσιο και ιδιωτικο τομεα σε καμια αλλη χωρα; Ειδες πουθενα απολυσεις στο δημοσιο; Εδω εχουμε μειωσει τις δαπανες των δυ κατω απ το μεσο ευρωπαικο ορο εγινε ζουγκλα ο ιδιωτικος τομεας με μισθους πεινας και προοδος μηδεν! Φυσικα ομως οπως λεν οι πρετεντεραιοι αμα δεν κλεισουμε και τα τελευταια δημοσια που μας μειναν δε θα σωθουμε!!! Αιντε μουλωνε τωρα που χεις το θρασος και μιλας για βλακεια! Τους χρωσταμε τους γερμανους ΒΛΑΚΑ σαν φιλοι ηρθανε που κανουν παιχνιδια στην πλατη μας για να κουμανταρουν γαλλους και ιταλους. ΖΩΟΝ.

Ανώνυμος είπε...

Είσαι αθεράπευτα ΑΝΟΗΤΟΣ και από τέτοιες ΑΝΟΗΣΙΕΣ χορτάσαμε .
Πότε γνώρισε η Ελλάδα ποιο φιλελεδικη πολιτική, όπως λές, από την σημερινή πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ ; με υποθήκευση της δημόσιας περιουσίας για 99 χρόνια, με αύξηση ΦΠΑ, με πώληση αεροδρομίων , ΟΣΕ, λιμανιών κλπ κλπ κλπ !!!!!!!
Μου κάνει εντύπωση ο απόλυτος τρόπος που μιλάς – γράφεις ξέρεις τι λέει για αυτό ο Bukowski; …
“Το πρόβλημα με τον κόσμο είναι ότι οι έξυπνοι άνθρωποι είναι γεμάτοι αμφιβολίες, ενώ οι ηλίθιοι είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση.” Charles Bukowski .

Ανώνυμος είπε...

Ρε νουμερο, με τετοια γνωμικα που κανεις copy paste απ το ιντερνετ θα μας πεισεις; Οτι δηθεν εισαι ο ξυπνιος; ΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΙ ΜΙΣΟ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΟΣΚΕΙ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΝΟΡΜΑΛ ΧΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, ΚΟΝΟΜΑΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ. Η ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ. Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΟΥ ΚΛΕΒΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ. ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΙΣ Π-Ο-Τ-Ε.

Ανώνυμος είπε...

Από ΑΝΟΗΤΟΥΣ και ΒΛΑΚΕΣ χορτάσαμε…... μας δίνει και συμβουλές ο ΠΑΝΥΒΛΑΞ!
Αν ήμουν αυτά που λές μπορεί να ‘μουν και σύμβουλος στον Πρωθυπουργό … άντε σε κανέναν Υπουργό των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ .
Με κούρασες όμως ….Άλλωστε είσαι ανεπίδεκτος.
Άντε το γαλατάκι και ύπνο.

Ανώνυμος είπε...

Μπα, εσυ εχεις καπαρωσει με την αξια σου αλλα πραματα!! ΑΞΙΟΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑΣ!!! ΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑ

Ανώνυμος είπε...

Κατι σαν το γιωργακη, αποφοιτος του χαρβαρντ με iq 48!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε, για να γίνεις Σύμβουλος του Πρωθυπουργού πρέπει να διαθέτεις τα προσόντα του.... Καρανίκα, που πιστεύω ότι δεν τα διαθέτεις όπως δεν τα διαθέτει και η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων. Σου προτείνω να αναλάβεις σύμβουλος επί θρησκευτικών θεμάτων, γιατί ο Θεομπαίκτης Πρωθυπουργός μας, μετά την παρουσία του στη Μητρόπολη και τις υποκλήσεις του στον... άγιο Θεσσαλονίκης έχει ανάγκη βοήθειας. Άντε σε λίγο θα τον δούμε και δεξιό ψάλτη στην Αγία Κυριακή!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μπα... υπαρχουν πολυ καλυτερες θεσεις απ του καρανικα! Και μαλιστα μονιμες και με εξτρα επιδοματα που αποκτηθηκαν με πολυ ... κοπο!! Μια ζωη καθισιο και δε βαρας ΜΙΑ!! Τον καρανικα σε λιγα χρονια δεν θα τον ξερει η μανα του, αλλοι περναν ζωη και κοτα για παντα!

Ανώνυμος είπε...

@ 12:52. Ποτέ μην τα βάζεις με ένα ηλίθιο. Θα πέσεις στο επίπεδο του και θα σε κατατροπώσει λόγω πείρας - Mark Twain

Ανώνυμος είπε...

Απο πιο επιπεδο θα πεσεις σε χαμηλοτερο ρε μογγολοειδες τεμπελχανειο;!!!! χχχααχχααχαχαχχαα

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

Το Προφίλ μας