Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Προσφυγή της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για την πώληση του ΑΔΜΗΕ

Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για την πώληση του ΑΔΜΗΕ αποφάσισε να προσφύγει η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού της Συμβουλίου. Ειδικότερα, μετά την ενημέρωση για την πορεία και τις εξελίξεις σχετικά με την ιδιωτικοποίηση του ΑΔΜΗΕ, έγινε συζήτηση για τις δυνατότητες που διαμορφώνονται πλέον αναφορικά με την προσφυγή εναντίον του Δημοσίου και της ΔΕΗ ΑΕ για το θέμα της ενσωματωμένης περιουσίας των εργαζομένων και συνταξιούχων που έχει αναγνωριστεί με σειρά νόμων και αποφάσεων της Πολιτείας.
Στο πλαίσιο αυτό η Ομοσπονδία αποφάσισε την προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο μετά την απορριπτική απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας επί της αίτησης ακύρωσης της διαγωνιστικής διαδικασίας για τη πώληση του ΑΔΜΗΕ.
Σε κάθε περίπτωση η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ και τα Σωματεία – Μέλη της θα πράξουν στο ακέραιο όσα χρειάζονται, ακολουθώντας τις αποφάσεις των Συνεδρίων αλλά -κυρίως- σεβόμενοι το μόχθο (και τις ασφαλιστικές εισφορές που κατέβαλαν επί σειρά ετών στον εργοδότη οι χιλιάδες εργαζόμενοι και συνταξιούχοι όπως ο Ν. 4491/66 όριζε και αναγνώρισε με σαφήνεια το άρθρο 34 του Ν. 2773/99 με την κύρωση της συμφωνίας ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ – ΠΟΣ/ΔΕΗ και Ελληνικής Δημοκρατίας.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ase mas wre DEH kai GENOP tora tha mas peite oti leipaste ton aplo politi.....otan ta dosate olla ta erga sta oreixia kai stous stathmous stous ergolawos dil. stous FILOUS SAS KAI DOULEWEI O KOSMAKIS GIA 500 euro ti kanate TIPOTA tora sas kaigetai pia GENOP ola ta Komatoskula.Makari na polithei gia na doume ti tha kanete eseis oi wolemenei emeis apo ekso 500 pairnoume 500 tha pairnoume

Ανώνυμος είπε...

Ase poy mporei na thn agorasei o Sorras kai esy parapanw anonyme na perneis anti gia 500 mporei kai 50000 kai mazi me sena kai emeis !!!

Το Προφίλ μας