Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Η λειτουργία των σχολείων στο Δήμο Σερβίων-Βελβεντού για αύριο Παρασκευή 27 Ιαν 2017

Με απόφαση του Δημάρχου Σερβίων – Βελβεντού, την Παρασκευή 27/01/2017 τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες θα λειτουργήσουν μια διδακτική ώρα αργότερα με ανάλογη προσαρμογή των δρομολογίων των λεωφορείων. 
Κανονικά θα λειτουργήσουν οι παιδικοί σταθμοί.

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά έξω έχει πάγο στον δρόμο... Πριν λίγο το αμάξι μου κόντεψε να συγκρουστεί με άλλα 2 αμάξια.. δηλαδη έλεος πια... Πως αποφασίζεται έτσι???

Ανώνυμος είπε...

Κοσματόπουλος2k17LUL

Ανώνυμος είπε...

Αυτο που στα πρωτα κρυα του χειμωνα εφρανε το θερμομετρο στο 0 και εκλειναν τα σχολεια και τωρα με -8 και -10 ειναι ανοιχτα δεν μπορω να το καταλαβω.. Και ολοι οι δρομοι ειναι πολυ παγωμενη ειναι επικυνδηνο και για τα παιδια πιυ πανε με τα ποδια αλλα πιο πολυ για αυτα που μεταφερονται με λεωφορεια. Η κλειστα κ.δημαρχε η αλατηστε τους δρομους.

Ανώνυμος είπε...

tis apofaseis opoia i opoios tis pernei mallon den menei sta servia giati ekso exei pago kai krio kai to proi tha exoume -14 den pistewo na exei to atomo afto paidia pou pigainoun sxoleio dimarxe exeis lathos atoma se theseis pou exoun sxesei me paidia kai sxoleia.Alla eseis etsi kai alios tha pate sto dimarxeio meta tis 10 kai an pate opote ti mas noizei gia ta paidakia sta servia.BRAVO SAS NA SAS KSANAWGALOUME tha apme mprosta etsi.......

Ανώνυμος είπε...

Dimarxe nomizo xriazese giatro

Ανώνυμος είπε...

Η θερμοκρασια αυτη τη στιγμη στην περιοχη που βρισκομαι ειναι στους -10..προ ολίγου πληροφορηθηκα για ενα ατυχημα που συνέβη στο δρομο προς κοζανη...αναλογιστητε μονο ποσο μεγαλη ευθυνη εχετε για την μετακίνηση τοσων μαθητων απο τις γυρω περιοχες...φυσικα και για ολα τα παιδια αυτες οι θερμοκρασιες δεν ειναι καταλληλες!

ai-vreS είπε...

Τι ατύχημα; Ήταν σοβαρό;
Πραγματικά υπάρχει πάγος στους δρόμους. Η μετακίνηση είναι δύσκολη ακόμη και μέσα στην πόλη, ιδιαίτερα στην περιοχή της πλατείας.

Ανώνυμος είπε...

Κάντε κάτι τότε.. όχι μόνο λόγια.. γιατί στα λόγια όλοι καλά τα πάνε.. από πράξεις μηδέν. Να δω τι θα κάνετε όταν γίνει κανένα ατύχημα.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχως δεν γνωρίζω περισσότερες λεπτομέρειες σχετικα με αυτο το θέμα για να σας κατατοπισω καπως! Παντως οι δρομοι ειναι σε άθλια κατασταση...και δεν υπάρχει και η κατάλληλη παρεμβαση απο τις δημοτικες αρχες ωστε να αντιμετωπιστει το προβλημα.

ai-vreS είπε...

Θα περιμένουμε το πρωί και τις καιρικές συνθήκες για να δούμε τι θα αποφασιστεί. Προς το παρόν συνιστούμε προσοχή και μικρές ταχύτητες. Οι δρόμοι είναι παγωμένοι.

Ειρηνη Α είπε...

Την προηγουμενη δευτερα δεν ειχε τιποτα σκομη χιονιου που ομως περπατιοταν και αν θες ετρεχες με τα ποδια που λεει ο λογος και τα σχολεια ηταν κλειστα με αυτη την παγωνια θυμηθηκε να τα ανοιξει τι χαπια παιρνετε να παρουμε και εμεις εγω το παιδι δεν το παω αν ηθελα να σκοτωθω το κανα μονη δεν χρειαζομουν βοηθεια απο τον κυριο κοσματοπουλο

Ανώνυμος είπε...

Χωρίς υπερβολές τώρα, οι δρόμοι είναι παγωμενοι εχθές μας γλίστρησε το αυτοκίνητο!! Δεν είναι αστεία

Ανώνυμος είπε...

Exoume -7 dimarxe oxi +7

Ανώνυμος είπε...

re pedia 2'10 pou erxete ou thanas..s ap kozani. ekin tin ora spazi i pagounia pou thelti na kseri autos ra ki lete olo sala.,,,,

Το Προφίλ μας