Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Tην Πέμπτη εκδικάζεται η αγωγή ύψους 90.000 € απο τους επιχειρηματίες Χατζηνικολάου εναντίον του δημοσιογράφου Σπύρου Κουταβά.

ai-vreS: Εκφράζουμε την συμπαράστασή μας στο Σπύρο Κουταβά και το vetonews.gr 

Από το vetonews.gr
Στην Κοζάνη εκδικάζεται αύριο Πέμπτη 26 Ιανουαρίου η αγωγη των επιχειρηματιών Αφοι Χατζηνικολάου εναντίον του του δημοσιογράφου Σπύρου Κουταβα και του vetonews.gr.  
Oι επιχειρηματίες  ζητούν από το vetonews.gr αλλά και από τον δημοσιογράφο Σπύρο Κουταβά το ποσό των 90.000 € ως αποζημίωση για ηθική βλάβη. Ζητούν μάλιστα την φυλάκιση του δημοσιογράφου για ένα έτος.
Στην αγωγή τους ισχυρίζονται ότι ''ψευδώς αναφέρθηκε το ονομα τους, στα αποκαλυπτικά  δημοσιεύματα του Vetonews για τα εργα και τις ημερες του πρώην περιφερειάρχη Α. Λεουδη "αρνούνται ότι τους ανατέθηκαν απο την Περιφερεια συμβασεις ύψους 762.000 € και οτι οι δουλειές τους εκτοτε δεν πάνε καλά με την εμπλοκή  του ονομάτός τους στην υπόθεση''.
 Μάλιστα δηλώνουν ότι η ζημιά που έχουν υποστεί είναι πολλαπλάσια και οτι επιφυλάσονται να κάνουν και δεύτερη αγωγή! για δημοσίευμα πάλι του Vetonews που αφορά τα δεκαπενταχίλιαρα του τοπικού πόρου. Στο πλευρό των επιχειρηματιών θα καταθέσει ως μάρτυρας ο σχολιαστής του west channel Μιχαλης Αγραφιώτης, ενώ ως μάρτυρας υπεράσπισης του Σπύρου Κουταβα  θα καταθέσει ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Πλιάτσιος. Η εκδίκαση της υπόθεσης αναμένεται με να είναι ενδιαφέρουσα για την ουσία της δηλαδή οσα αποκαλυπτικά γραφτηκαν τότε απο το veonews και που οι ερευνες βρίοσκονται ακόμη στην δικαιοσύνη ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ VETONEWS http://www.vetonews.gr/localnews/kozani/item/45867-tin-pempti-ekdikazetai-i-agogi-ypsous-90-000-apo-tous-epixeirimaties-xatzinikolaou-enantion-tou-dimosiografou-spyrou-koutava

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν την φαει θα συμπαρασταθεις?

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΙΣΑΙ, ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΕΣΑΙ! ΤΙΠΟΤΑ ΔΗΛΑΔΗ!

Το Προφίλ μας