Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Ψήφισμα της Γενικής Συνέλευσης των κατοίκων της Δ.Κ. Σερβίων του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού

Η Γενική Συνέλευση των κατοίκων της Δημοτικής Κοινότητας Σερβίων του Δήμου Σερβιων-Βελβεντού, αφού συνήλθε εκτάκτως στις 28 Ιανουαρίου 2017 με θέμα την κατάσταση στα θέματα διοίκησης του Δήμου, ύστερα από ελεύθερη έκφραση των μελών και διαλογική συζήτηση, αποφάσισε να απευθύνει προς το Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο το παρόν ψήφισμα, με το οποίο:
Εκφράζει την έντονη ανησυχία της για τα τεκταινόμενα στο Δήμο, την αγανάκτησή της για τα διαλυτικά φαινόμενα και την αγωνία της για το μέλλον και την διακινδύνευση της ουσιαστικής ανεξαρτησίας του.
Καλεί τον Δήμαρχο να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων και να λειτουργήσει συνθετικά ώστε να αποκατασταθεί η ενότητα της πλειοψηφούσας παράταξης και το πνεύμα συνεργασίας με τις λοιπές παρατάξεις. Να συνειδητοποιήσει, ότι ο Δήμος αποτελεί έναν τεράστιο οργανισμό με συνεχή δράση και εξέλιξη και η φυσική του παρουσία πρέπει να είναι καθημερινή, μακρά και ουσιαστική. Να τελεί σε επίγνωση, ότι κάθε του εκδήλωση και παρουσία αντανακλά στους δημότες, τους οποίους με μόνη την ιδιότητά του εκπροσωπεί.
Καλεί τους συμβούλους της πλειοψηφούσας παράταξης να εξαντλήσουν τις δυνατότητες συνεργασίας και να θέσουν το "εγώ" τους στην υπηρεσία του συνόλου επ' ωφελεία των συμφερόντων του Δήμου, στην εξυπηρέτηση και προαγωγή των οποίων έχουν ταχθεί με την εκλογή τους.
Καλεί τις λοιπές παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου να λειτουργούν στο πλαίσιο του θεσμικού τους ρόλου με διάθεση συνεργασίας χωρίς την προβολή προσκομμάτων από αντιπολιτευτική και μόνον διάθεση. Να είναι βέβαιοι, ότι η θετική και εποικοδομητική τους στάση θα εκτιμηθεί από τους Δημότες και η προσφορά τους θα τύχει ανταπόδοσης.
ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΠΡΟΣ ΠΑΝΤΕΣ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΗ
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. Αρκετός υπερπολύτιμος χρόνος έχει χαθεί. Η υπομονή μας έχει εξαντληθεί. Σε λίγο θα είστε ασυγχώρητοι. ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΟΝΤΕΣ. Δεν παρακολουθούμε πια αδιάφοροι όσα συμβαίνουν στον Δήμο μας. Είμαστε έτοιμοι, αν η κατάσταση δεν αναστραφεί, να κλιμακώσουμε τις αντιδράσεις μας και να σας φέρουμε ενώπιον των ευθυνών σας.
Εξηουσιοδοτείται ο Πρόεδρος της Δ.Σ Σερβίων αν επιδώσει το παρόν στον Δήμαρχο και στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου. 


Σχόλιο ai-vreS: Με όλη τη συμπάθεια προς το συντάκτη του ψηφίσματος, θεωρούμε ότι το ψήφισμα δεν ανταποκρίνεται πλήρως στο κλίμα και στα λεγόμενα της λαϊκής συνέλευσης. Το παρόν ψήφισμα επιμερίζει ισόποσα την ευθύνη της κατάστασης του Δήμου μας στον Δήμαρχο και εξίσου στους Δημοτικούς Συμβούλους της συμπολίτευσης, της αντιπολίτευσης (!!!) και τους ανεξάρτητους. 
Από τις τοποθετήσεις των συμπολιτών μας στη λαϊκή συνέλευση προκύπτει ότι το μείζον πρόβλημα στο Δήμο μας είναι η συμπεριφορά, οι πράξεις και τα λόγια του Δημάρχου: η ΑΠΟΥΣΙΑ του από το Δήμο και η ακατάσχετη ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΑ του η οποία προσβάλλει τους Δημότες και θίγει υπολήψεις Συμβούλων (στριγκάκια, όρκος στο Δία, πόση νερού με αλάτι από τον Όλυμπο, παλέτες με γίδια στο Κουβέιτ, υποβρύχια πόλη, αρχαιοελληνικό θεματικό πάρκο κ.α., κ.α., κ.α....).16 σχόλια:

 1. Ανώνυμος31/1/17 15:09

  λυπάμαι αλλά ποιος το έγραψε αυτο το ψήφισμα?μήπως ζει σε άλλο τόπο?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος31/1/17 15:53

  παλετες με γιδια στο κουβειτ χαχαχαχαχαχαχαχαχα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος31/1/17 17:24

  Καλησπερα σας. Συγγνωμη αλλα νομιζω οτι θα επρεπε να μας πειτε ποιος συνταξε το κειμενο. Εγω ημουν στην λαϊκή συνελευση. Κανενας δεν με ρωτησε αν συμφωνω με το παραπανω κειμενο και αμφιβαλο αν αυτο εκπροσωπεί τον λαο των Σερβιων. Νομιζω οτι θα επρεπε να αναρτηθεί με ονομα και επώνυμο. Ευχαριστω. Δωρεαν εισιτήρια για Κουβέιτ που θα βρω?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ανώνυμος31/1/17 18:32

  Γ.Ν.θεοφάνου
  Ήμουν παρόν στην λαϊκή συνέλευση, εξάλλου φαίνεται και από το βίντεο ότι τόσο ο ανώνυμος συντάκτης του ψηφίσματος ψεύδεται όπως ψεύδεται και το αιβρες γιατί κανένα ψήφισμα δεν έγινε και ούτε κάποια απόφαση πάρθηκε. Σε κάθε περίπτωση έγινε μια δημιουργική συζήτηση παρά την προσπάθεια του γνωστού τραμπούκου να τη σαμποτάρει. Αυτό που φάνηκε ήταν μια ευρύτερη δυσαρέσκεια απέναντι στον τρόπο λειτουργίας του δήμου που πηγάζει πρώτιστα από το δήμαρχο. Αυτό που αναφαίρετε σαν ψήφισμα και αν υπήρχε ψήφισμα έπρεπε να διαβαστεί τη Δευτέρα στο δημοτικό συμβούλιο, είναι ευσεβείς πόθοι των συντακτών του που δεν κατάλαβαν ακόμα ότι ο δήμαρχος και αυτοί που ψηφίστηκαν μαζί του έχουν ρίξει τον δήμο στο γκρεμό και μαζί έπεσαν και αυτοί. Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια πρέπει ο δήμαρχος να αισθανθεί ανεπιθύμητος στα Σέρβια. Όσο για την καραμέλα που πιπιλίζει το αιβρες της μη ευθύνης της αντιπολίτευσης θα πω ότι αυτό που είπε ο Κωνσταντόπουλος » καλύτερα η επιτροπεία παρά να συνεχίσουμε έτσι» είναι απαράδεκτο. Η πολιτική φθορά του Κοσματόπουλου δεν πρέπει να γίνει σε βάρος αθώων πολιτών. Λένε ότι τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους κώλους αποδείξετε ότι μπορείτε να κάνετε κάτι αλλιώς παραιτηθείτε όλοι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ο κ. Θεοφάνου μάλλον έφυγε νωρίς από τη λαϊκή συνέλευση. Καλό θα ήταν να ενημερώνεται πρώτα και μετά να μιλάει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ανώνυμος31/1/17 18:55

  δεν έφυγα καθόλου νωρίς και έχω μάρτυρες μη συνεχίζεις να ρίχνεις λάσπη και να παραπληροφορείς και αν είσαι σωστός βάλε την υπογραφή σου να ξέρουμε με ποιόν έχουμε να κάνουμε. σίγουρα με μια ομάδα κρατικοδίαιτων πασοκτσήδων. το βίντεο υπάρχει πες μου πότε έχουμε ψηφοφορία και το αποτέλεσμα.
  Γ.Ν.Θεοφάνου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. O Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Σερβίων είναι αρμόδιος να απαντήσει πότε συντάχθηκε το ψήφισμα κι από ποιον.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ανώνυμος31/1/17 19:16

  ρε θεοφανους η αντιπολιτευση γιατι φταει για τον προυπολογισμο? Επρεπε η αντιπολιτευση να παει να μετρησει τα νερα? η αντιπολιτευση να στειλει λογαριασμους? η αντιπολιτευση να παρει τα μισθωματα του δημου? η αντιπολιτευση να παρει απο το χερι τον δημαρχο και να τον φερνει το πρωι στο δημαρχειο? Σταματηστε αυτη την καραμελα. Η ευθυνη ειναι μονο και αποκλειστικα του δημαρχου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Ανώνυμος31/1/17 19:24

  ΟΠΟΙΟΣ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΦΥΓΕ ΝΩΡΙΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ. ΤΙΜΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΤΟΥΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Ανώνυμος31/1/17 20:17

  Το ψηφισμα ομόφωνα ανατέθηκε να το συντάξει ο κ Τασσος Λαζαρίδης μέσα στο πνευμα της διαδικασίας της συνέλευσης. Ειχε συμφωνηθεί να το παρα δωσει ο πρόεδρος κ . Ιωαννης Θυμνιος Βεβαίως θεωρώ αυτονοητο οτι επρεπε να λάβουμε γνωση οσοι τουλάχιστον τοποθετηθήκαμε στη διαδικασία Με εκκπληκη διαβασα το ψηφισμα το οποίο απέχει μακραν απο το πνευμα της διαδικασίας Δελινιώτης Λαμπρος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Ανώνυμος31/1/17 20:30

  τώρα όλοι προσπαθούν να αποποιηθούν τις ευθύνες και να βγούνε στον αφρό. Δεν είμαστε με το δήμαρχο λένε οι ανεξάρτητοι του δημάρχου αλλά δεν μας λέτε με ποιόν είστε. σίγουρα όχι με μας που δεν θέλουμε την επιτροπεία. Έτσι όπως τα κάνατε εκεί πάνω μας γ@μήσατε και ζητάτε και τα ρέστα. Όσο για την αντιπολίτευση και πέρυσι ψήφισε πλασματικό προυπολογισμό και έσωσε την κατάσταση από αυτούς τους ανίκανους. το 100% της ευθύνης το έχουμε εμείς οι δημότες που βγάλαμε αυτόν τον ανίκανο και τώρα καλά παθαίνουμε. Αν αυτό θέλεις να ακούσεις στο λέω όμως βρείτε μια λύση.
  Γ.Ν.Θεοφάνου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Ανώνυμος31/1/17 21:06

  Κύριε Θεοφάνους κατάφερε ο Τσίπρας να σας πείσει ότι πετάει γάιδαρος και σήμερα τον κατηγορείτε γιατί τελικά δεν πέταξε .
  Συνεχίστε με τον Λαφαζάνη … που ξέρεις μπορεί τελικά να πετάξει

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Ανώνυμος31/1/17 21:10

  θΕΟΦΑΝΕ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΦΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΑ, ΚΑΙ ΗΡΘΕΣ ΣΤΑ 55 ΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΕΞΗΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ.ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΤΥΧΗ ΣΕ ΟΤΙ ΠΗΓΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ. ΓΙΑΥΤΟ ΠΣΗΦΙΣΕς ΚΟΣΜΑΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΡΑ ΖΟΡΙΖΕΣΕ.΄΄

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Ανώνυμος31/1/17 22:35

  Ο Θεοφάνου κατά σειρά μας είπε
  1. ότι δεν έγινε ψήφισμα και ότι όποιος το σύνταξε ψεύδεται και το ΑΙΒΡΕΣ ψεύδεται που δημοσίευσε το ανύπαρκτο ψήφισμα
  2. ότι ο Κοσμματόπουλος έχει πολιτική φθορά σαν να είναι 4 τετραετίες δήμαρχος και ότι φταίει η αντιπολίτευση
  2. ότι το ΑΙΒΡΕΣ ρίχνει λάσπη και δεν υπάρχει ψήφισμα
  3. ότι περσι η αντιπολίτευση ήταν καλή γιατί ψήφισε τον προυπολογισμό και εμείς οι δημότες ήμασταν κακοί που ψηφίσαμε τον Κοσματόπουλο δήμαρχο
  4. ότι ο δήμαρχος είναι ανίκανος.
  Δεν βγάζεις νόημα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Ανώνυμος1/2/17 00:39

  Να παει ο κοσματολουλος σπιτακι του και να κατσουν να στρωσουν τα πραγματα ολοι τους

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Ανώνυμος1/2/17 10:34

  ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΝΕΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ? ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΟΤΑΝ ΦΥΓΕΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΜΑΛΩΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Το Προφίλ μας